Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ManyakPrenses Caglunal Minnak89 kızlar size bir sorum var..
aktardan çakşır suyu aldım ama bana hayıt otu tohumu al çay olarak kullan diğerini eşin kullansın dedi. hayıt otu tohumu aldım ama acaba diyorum çay olarak hayıt mı kullansam yoksa size katılıp agnucaston mu kullansam yoksa hem çakşır suyu hem hayıt otu tohumunu çay yapıp mı kullansam kafamda deli sorular

Bence ikisi bir arada ağır olur canım.ben agnucaston öneririm bende sadece yumurtlamaya etkisi baya oldu.dene istersen üç ay çakşır suyu hakkında hiç bilgim yok maalesef

Ben adet bitimi yapıştırdım ben canım inşallah fayda görürüm inşallah sanada nasip olur

Ben istanbulda yaşamıyorum. İstanbula gittiğim bi vakit cevat hoca için randevu alsam direkt yapar mı filmi? Yani doktora falan gitmek gerekiyo mu öncesinde
evet adet oldugunuzda aramalısnız yoğun oldugu için randevusuz olmuyor. Adet oldugunuzda aramanız gerekiyor

Bence ikisi bir arada ağır olur canım.ben agnucaston öneririm bende sadece yumurtlamaya etkisi baya oldu.dene istersen üç ay çakşır suyu hakkında hiç bilgim yok maalesef
internette bir kaç video izledim çakşır suyu ile hamile kalanlar var acaba onu mu kullansam çok kararsızım artık her ay daha da üzülüyorum olmayınca

internette bir kaç video izledim çakşır suyu ile hamile kalanlar var acaba onu mu kullansam çok kararsızım artık her ay daha da üzülüyorum olmayınca
Rahim filmi çekildimi ? Spermiyogram yapıldımı? Ultrasonla yumurtalıklara bakıldımı? Hormon testleriniz yapıldımı?
Önce bunlar arastırılıp hersey temiz çıkınca üzülün lütfen. Olmamasının türlü sebepleri var inşallah çakşırla olur ama zaman kaybını en iyi ben bilirim o yüzden maalesef arastılırsa daha kısa bir yol olur

Çok haklısın bende çok sıkıldım her ay hüsran oluyor istersen çakşır suyuyla dene olmazsa agnucaston a dönersin sen çalışıyor musun canım

canım eşim gitmedi hiç kontrole ben 2 defa gittim hormon testlerim yapıldı hepsi normal çıktı ultrasonla bakıldı bir sorun görmedi dr bu ay eşimi göndermeyi düşünüyorum doktora ama bu arada bişeyler kullanayım dedim
Çok haklısın bende çok sıkıldım her ay hüsran oluyor istersen çakşır suyuyla dene olmazsa agnucaston a dönersin sen çalışıyor musun canım
bu ay çakşırı deneyeyim olmadı hayıta geçeyim bakalım.
evet canım çalışıyorum şükür koronadan sonra döndüm işe

Progesteron hamileyken bebeğim tutunmasını sağlıyor hamileliğe hazırlıyor bide vücudu bu da önemli bi hormon adet zamanı hormonlara bakılıyor ama benim o hormona bakılmadı .

Ki
Aynen çakşır suyuyla başla canım inşallah vesilen olur bu arada çalışman çok güzel ben evdeyim evde olunca insan daha çok kafaya takıyor

Ben korktum çikardim. Adetim bitince yapişdiricam) insaAllah vesile olur bunlar. Hiç yapmam dedigim şeyleri yapar oldum
Hepimiz aynıyız sormaneler neler deniyoruz hepimiz aynı amaç için uğraşıyoruz inşallah daha çok beklemeyiz adet bitimi yapıştır yakıyi ben hem kasık hem kuyruk sokumu na yapıştırdım çok yaktı sabrettim ertesi gün akşam çıkardım çıkardıktan iki gün sonra Pembe akıntı oldu bunuda yumurtlamaya yordum.yaki erken yumurtlama yapıyormuş bilgin olsun canım ona göre değerlendir

Bu ay olmazsa bende naturellen macun denicem canım

InsaAllah değerlendiririm. Isteyen herkese anne olma sevincini tattirsin Rabbim. Eşim dun instagramda kizinin tirnaklarina oje suren baba videosu izliyordu. Bana hiçbir şey demiyor. Benim yanimda da dikkatli davranmaya çalişiyor ama yuzundeki o guzel gulumsemeyi gordum. O da istiyordu bir bebek, içinden keşke bizim de bir kizimiz olsa diye geçiriyordu. Eminim . Bana belli etmese de anliyorum işte. Banyoda ağladim farkettirmeden. En çok da eşim için çocuk istiyorum galiba. Ama hep bana teselli veriyor. Ben uzulunce moralimi duzeltmeye çalişiyor. Kendisi isteyini hep içine atiyor. Bir ağzi boş salak akrabasi var. Eşimle tartişmişlardi. Eşim ona 'erkek adama yakişir mi bu yaptiğin' dedi. O da karşiliğinda ' ben erkekliyimi ispat etmişim, erkekliyini gormediyimiz sensin' dedi. Bu arada o adam da o sozu haketmişdi yerden göğe kadar. Yaşli hasta babasini yalnjz başinataksiye oturtmuş köye yollatmiş. Babasi yemeyini bile kendisi yiyemez. O derece. Denmez mi o adama o soz? Ama hemen de nasil cevap verdi eşime. Düşüne biliyormusun erkekliyi neyle olçuyorlar. Başka birisi de 'sizde galiba işiklar sonmuyor o yuzden çocuk olmuyor' demişdi. Yani iliski olmuyor anlaminda. Neler neler dediler ve ben bunlari ya kendim duydum ya da başkasinda asla eşim bana birşey ima etmedi. Bu diyenler arkadaşlari değil tabiki yinede ustune vazife olmayan insanlar diyorlar içim biraz fazlaca dolu başini şisirdim kusura bakma((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…