- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.921
Hiç olurmu öle şey canım ne kusuru çevremiz malesef lafını bilmeyen dengesiz insanlarla dolu.sen hiç onları takma kafana bak en büyük destekcin eşin aslında senin.bu çok güzel bişey eşin den bu konuda destek görmeyen çok bayan var bide onların durumunu bı düşünsene beceriksiz bu ayda olmadı demi,ben artık senden umudumu kestim,eskidenmis üst üste doğuran kadınlar,simdikikerde kadın mı? Tarzında bı çok sözlü şiddete maruz kalıyor larInsaAllah değerlendiririm. Isteyen herkese anne olma sevincini tattirsin Rabbim. Eşim dun instagramda kizinin tirnaklarina oje suren baba videosu izliyordu. Bana hiçbir şey demiyor. Benim yanimda da dikkatli davranmaya çalişiyor ama yuzundeki o guzel gulumsemeyi gordum. O da istiyordu bir bebek, içinden keşke bizim de bir kizimiz olsa diye geçiriyordu. Eminim . Bana belli etmese de anliyorum işte. Banyoda ağladim farkettirmeden. En çok da eşim için çocuk istiyorum galiba. Ama hep bana teselli veriyor. Ben uzulunce moralimi duzeltmeye çalişiyor. Kendisi isteyini hep içine atiyor. Bir ağzi boş salak akrabasi var. Eşimle tartişmişlardi. Eşim ona 'erkek adama yakişir mi bu yaptiğin' dedi. O da karşiliğinda ' ben erkekliyimi ispat etmişim, erkekliyini gormediyimiz sensin' dedi. Bu arada o adam da o sozu haketmişdi yerden göğe kadar. Yaşli hasta babasini yalnjz başinataksiye oturtmuş köye yollatmiş. Babasi yemeyini bile kendisi yiyemez. O derece. Denmez mi o adama o soz? Ama hemen de nasil cevap verdi eşime. Düşüne biliyormusun erkekliyi neyle olçuyorlar. Başka birisi de 'sizde galiba işiklar sonmuyor o yuzden çocuk olmuyor' demişdi. Yani iliski olmuyor anlaminda. Neler neler dediler ve ben bunlari ya kendim duydum ya da başkasinda asla eşim bana birşey ima etmedi. Bu diyenler arkadaşlari değil tabiki yinede ustune vazife olmayan insanlar diyorlar içim biraz fazlaca dolu başini şisirdim kusura bakma((
Amin canim sana da gonlundekini nasib etsin. çok şukrediyorum eşime. Allah hepimize tez zamanda guzel hayirli evlatlar versin InsaAllahHiç olurmu öle şey canım ne kusuru çevremiz malesef lafını bilmeyen dengesiz insanlarla dolu.sen hiç onları takma kafana bak en büyük destekcin eşin aslında senin.bu çok güzel bişey eşin den bu konuda destek görmeyen çok bayan var bide onların durumunu bı düşünsene beceriksiz bu ayda olmadı demi,ben artık senden umudumu kestim,eskidenmis üst üste doğuran kadınlar,simdikikerde kadın mı? Tarzında bı çok sözlü şiddete maruz kalıyor larsen bol bol dua et o dengesiz insanları hiç takma Rabbim en kısa zamanda sana şöyle tatlımi tatlı bir kız evlat nasip etsin inşallah
Amin canim sana da gonlundekini nasib etsin. çok şukrediyorum eşime. Allah hepimize tez zamanda guzel hayirli evlatlar versin InsaAllah
Bizde de akrabalar biktirdi. Kendi akrabalarima dusunmuyorum diyorum. Tabi kimse inanmiyor Eşimin akrabalarina soyleyemiyorum. Onlara gore 26 yaşinda evlenmek bile çok çok geç. Biraz geri kafalilar. O yuzden onlar canima bezdirdiB Buyuk_umutlar burda çevre baskısına maruz kalan o kadar çok kişiyiz ki.. 3 senelik evliyim, 6 aydır bebek düşünüyoruz ama eski oturduğum yerdeki komsularim hep yaşlı anadolu insaniydi, asla onlara henüz düşünmüyoruz cümlesini kabul ettiremezdim, olmadığını düşünürlerdi ben de çok yüz göz olmak istemezdim, eşimin mesleginden dolayı da sevilen saygi duyulan ve kısmen tanınan bi cifttik, artık bir süre sonra bana yapılan baskilar söylenen laflar yetmezmiş gibi eşime bile konusurdu kadınlar, benim akrabamin da olmuyodu doktora gittiler siz de gidin bilmem ne hergun muhabbet buydu artik biriyle karsilasmaktan korkar olmuştum, hic utanma yoktu hic hassas düşünme yoktu, bunlar genc insanlar bizden iyi bilirler doktoru falan demezlerdi herşeyi söylemek isterlerdi, henüz çocuk düşünmedigim halde bunalima girmiştim, içten içe istiyodum ama bazi seyleri beklemek zorundaydik. Ordan taşındık da kurtuldum valla ama her telefon konusmasinda yine soruyolar aynı kişiler
Akrabalarımızdan uzagız Allah'tan ama o çevremiz beni gerçekten çok bıktırdı, eşim bazen eski komsulari ziyaret edelim diyor asla hamile kalmadan gitmem oraya tekrar diyorum o kadar yani.. toplumumuz böyle malesef, onlar da evlendikten sonra çocuk düşünmemeyi anlamiyolar, evlenen hemen cocuk yapar 2-3 ay sonra hamile kalır zihniyeti vardı. İnsanları strese sokup geren ve hamileliğinin gecikmesine sebep olan da bu toplum baskısı zatenBizde de akrabalar biktirdi. Kendi akrabalarima dusunmuyorum diyorum. Tabi kimse inanmiyor Eşimin akrabalarina soyleyemiyorum. Onlara gore 26 yaşinda evlenmek bile çok çok geç. Biraz geri kafalilar. O yuzden onlar canima bezdirdi
Gönder canım iyi olur o da iyi çıkarsa rahim filmini çekilirsincanım eşim gitmedi hiç kontrole ben 2 defa gittim hormon testlerim yapıldı hepsi normal çıktı ultrasonla bakıldı bir sorun görmedi dr bu ay eşimi göndermeyi düşünüyorum doktora ama bu arada bişeyler kullanayım dedim
bu ay çakşırı deneyeyim olmadı hayıta geçeyim bakalım.
evet canım çalışıyorum şükür koronadan sonra döndüm işe
Ah canım ya karaktersiz adamlar her lafı söylerler ne güzel eşin takmamış aldırmamıs. Allahlarından bulsunlar. Cahil insanlarInsaAllah değerlendiririm. Isteyen herkese anne olma sevincini tattirsin Rabbim. Eşim dun instagramda kizinin tirnaklarina oje suren baba videosu izliyordu. Bana hiçbir şey demiyor. Benim yanimda da dikkatli davranmaya çalişiyor ama yuzundeki o guzel gulumsemeyi gordum. O da istiyordu bir bebek, içinden keşke bizim de bir kizimiz olsa diye geçiriyordu. Eminim . Bana belli etmese de anliyorum işte. Banyoda ağladim farkettirmeden. En çok da eşim için çocuk istiyorum galiba. Ama hep bana teselli veriyor. Ben uzulunce moralimi duzeltmeye çalişiyor. Kendisi isteyini hep içine atiyor. Bir ağzi boş salak akrabasi var. Eşimle tartişmişlardi. Eşim ona 'erkek adama yakişir mi bu yaptiğin' dedi. O da karşiliğinda ' ben erkekliyimi ispat etmişim, erkekliyini gormediyimiz sensin' dedi. Bu arada o adam da o sozu haketmişdi yerden göğe kadar. Yaşli hasta babasini yalnjz başinataksiye oturtmuş köye yollatmiş. Babasi yemeyini bile kendisi yiyemez. O derece. Denmez mi o adama o soz? Ama hemen de nasil cevap verdi eşime. Düşüne biliyormusun erkekliyi neyle olçuyorlar. Başka birisi de 'sizde galiba işiklar sonmuyor o yuzden çocuk olmuyor' demişdi. Yani iliski olmuyor anlaminda. Neler neler dediler ve ben bunlari ya kendim duydum ya da başkasinda asla eşim bana birşey ima etmedi. Bu diyenler arkadaşlari değil tabiki yinede ustune vazife olmayan insanlar diyorlar içim biraz fazlaca dolu başini şisirdim kusura bakma((
günaydın canım sabah başladım çakşır suyuna vatana millete hayırlı uğurlu olsunKi
Aynen çakşır suyuyla başla canım inşallah vesilen olur bu arada çalışman çok güzel ben evdeyim evde olunca insan daha çok kafaya takıyor
bi sorun olmamıştır canım bence sadece sıcak tuttuğu için belki kanamayı biraz arttırmış olabilirEvet o yuzden korktum çikardim. Kanli kanli acaba sorun olmuşmudur Ay Allah korusun
Çakşır otunu ben kullandım canım 1 ay denemiştim ama bana yaramadı kahverengi akıntı yapmıştı bende adete 10 gün kala başlamıştı hatta. Eşine kullandırabilirsin. Agnucastonu kalp rahatsızlığın varsa kullanma çayını iç. Eğer herhangi bi rahatsızlığın yoksa hapını içmeni öneririmManyakPrenses Caglunal @Minnak89 kızlar size bir sorum var..
aktardan çakşır suyu aldım ama bana hayıt otu tohumu al çay olarak kullan diğerini eşin kullansın dedi. hayıt otu tohumu aldım ama acaba diyorum çay olarak hayıt mı kullansam yoksa size katılıp agnucaston mu kullansam yoksa hem çakşır suyu hem hayıt otu tohumunu çay yapıp mı kullansam kafamda deli sorular
Tamam canım güncelliyorum. İnşallah diğer ay yüzünü güldürür RabbimManyakPrenses Canım adet oldum , yeni bat 3 Şubat
Aminnn hepimizin yüzü güler inşallah canımTamam canım güncelliyorum. İnşallah diğer ay yüzünü güldürür Rabbim
Canım hayırlısı olsun inşallah sana yarargünaydın canım sabah başladım çakşır suyuna vatana millete hayırlı uğurlu olsun
emin ol takmak isteyince ev iş farketmiyo çünkü 2 ay önce çok takıyodum aman şuraya uzanmayayım aman ani hareket yapmayayım aman ağır kaldırmayayım diye.tabi böyle düşündükçe acaba hamile miyim diye aklına geliyo
bu ay hiç kafama takmadım her şeyi yaptım düşünmedim hoş yine olmadı ama kısmet diyelim napalım :)
bi sorun olmamıştır canım bence sadece sıcak tuttuğu için belki kanamayı biraz arttırmış olabilir
hayırlısı olsun canım bi tane video izledim ordaki kız çok samimi geldi içimden bi güven gibi bişey hissettim çakşıra başladım bakalım.Çakşır otunu ben kullandım canım 1 ay denemiştim ama bana yaramadı kahverengi akıntı yapmıştı bende adete 10 gün kala başlamıştı hatta. Eşine kullandırabilirsin. Agnucastonu kalp rahatsızlığın varsa kullanma çayını iç. Eğer herhangi bi rahatsızlığın yoksa hapını içmeni öneririm
Evet canım bende 2,5 kutu kullandım ama çarpıntı yaptı. O videoyla başlamıştım bende kız gerçekten çok samimi tatlı bi kız. Hatta ikizleri bile olan var çakşır otu suyuylahayırlısı olsun canım bi tane video izledim ordaki kız çok samimi geldi içimden bi güven gibi bişey hissettim çakşıra başladım bakalım.
kalp rahatsızlığım yok ama tiroitten dolayı çarpıntım oluyo o zaman kullanamam galiba hapı iyi ki başlamamışım baksana
İyiyim iyiyim sağol canım kafamı dağıtıyorum başka şeylerle ilgileniyorum sadeceManyakPrenses nerelerdesin 2-3 gündür sesin çıkmıyor sorun yok değil mi
Naturellan bende almayı düşünüyorum. Hap değil mi o?Ben de yakıyı pikten 1 gün önce yapıştırdım gece, gündüz de durdu ve o gün pik oldu ama t cizgisi c den epey bi koyuydu ilk kez, genelde ayni olurdu pikte. Bide pik durumu 2 gün sürdü. Naturallen de yiyorum artık ondan mı yakıdan mı bilmiyorum
Yok hayır macun seklinde ballı bitkisel karışımNaturellan bende almayı düşünüyorum. Hap değil mi o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?