Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç olurmu öle şey canım ne kusuru çevremiz malesef lafını bilmeyen dengesiz insanlarla dolu.sen hiç onları takma kafana bak en büyük destekcin eşin aslında senin.bu çok güzel bişey eşin den bu konuda destek görmeyen çok bayan var bide onların durumunu bı düşünsene beceriksiz bu ayda olmadı demi,ben artık senden umudumu kestim,eskidenmis üst üste doğuran kadınlar,simdikikerde kadın mı? Tarzında bı çok sözlü şiddete maruz kalıyor lar sen bol bol dua et o dengesiz insanları hiç takma Rabbim en kısa zamanda sana şöyle tatlımi tatlı bir kız evlat nasip etsin inşallah

B Buyuk_umutlar burda çevre baskısına maruz kalan o kadar çok kişiyiz ki.. 3 senelik evliyim, 6 aydır bebek düşünüyoruz ama eski oturduğum yerdeki komsularim hep yaşlı anadolu insaniydi, asla onlara henüz düşünmüyoruz cümlesini kabul ettiremezdim, olmadığını düşünürlerdi ben de çok yüz göz olmak istemezdim, eşimin mesleginden dolayı da sevilen saygi duyulan ve kısmen tanınan bi cifttik, artık bir süre sonra bana yapılan baskilar söylenen laflar yetmezmiş gibi eşime bile konusurdu kadınlar, benim akrabamin da olmuyodu doktora gittiler siz de gidin bilmem ne hergun muhabbet buydu artik biriyle karsilasmaktan korkar olmuştum, hic utanma yoktu hic hassas düşünme yoktu, bunlar genc insanlar bizden iyi bilirler doktoru falan demezlerdi herşeyi söylemek isterlerdi, henüz çocuk düşünmedigim halde bunalima girmiştim, içten içe istiyodum ama bazi seyleri beklemek zorundaydik. Ordan taşındık da kurtuldum valla ama her telefon konusmasinda yine soruyolar aynı kişiler

Amin canim sana da gonlundekini nasib etsin. çok şukrediyorum eşime. Allah hepimize tez zamanda guzel hayirli evlatlar versin InsaAllah

Bizde de akrabalar biktirdi. Kendi akrabalarima dusunmuyorum diyorum. Tabi kimse inanmiyor Eşimin akrabalarina soyleyemiyorum. Onlara gore 26 yaşinda evlenmek bile çok çok geç. Biraz geri kafalilar. O yuzden onlar canima bezdirdi

Bizde de akrabalar biktirdi. Kendi akrabalarima dusunmuyorum diyorum. Tabi kimse inanmiyor Eşimin akrabalarina soyleyemiyorum. Onlara gore 26 yaşinda evlenmek bile çok çok geç. Biraz geri kafalilar. O yuzden onlar canima bezdirdi
Akrabalarımızdan uzagız Allah'tan ama o çevremiz beni gerçekten çok bıktırdı, eşim bazen eski komsulari ziyaret edelim diyor asla hamile kalmadan gitmem oraya tekrar diyorum o kadar yani.. toplumumuz böyle malesef, onlar da evlendikten sonra çocuk düşünmemeyi anlamiyolar, evlenen hemen cocuk yapar 2-3 ay sonra hamile kalır zihniyeti vardı. İnsanları strese sokup geren ve hamileliğinin gecikmesine sebep olan da bu toplum baskısı zaten

Gönder canım iyi olur o da iyi çıkarsa rahim filmini çekilirsin

Ah canım ya karaktersiz adamlar her lafı söylerler ne güzel eşin takmamış aldırmamıs. Allahlarından bulsunlar. Cahil insanlar

Ki

Aynen çakşır suyuyla başla canım inşallah vesilen olur bu arada çalışman çok güzel ben evdeyim evde olunca insan daha çok kafaya takıyor
günaydın canım sabah başladım çakşır suyuna vatana millete hayırlı uğurlu olsun
emin ol takmak isteyince ev iş farketmiyo çünkü 2 ay önce çok takıyodum aman şuraya uzanmayayım aman ani hareket yapmayayım aman ağır kaldırmayayım diye.tabi böyle düşündükçe acaba hamile miyim diye aklına geliyo
bu ay hiç kafama takmadım her şeyi yaptım düşünmedim hoş yine olmadı ama kısmet diyelim napalım :)
Evet o yuzden korktum çikardim. Kanli kanli acaba sorun olmuşmudur Ay Allah korusun
bi sorun olmamıştır canım bence sadece sıcak tuttuğu için belki kanamayı biraz arttırmış olabilir

Çakşır otunu ben kullandım canım 1 ay denemiştim ama bana yaramadı kahverengi akıntı yapmıştı bende adete 10 gün kala başlamıştı hatta. Eşine kullandırabilirsin. Agnucastonu kalp rahatsızlığın varsa kullanma çayını iç. Eğer herhangi bi rahatsızlığın yoksa hapını içmeni öneririm

Canım hayırlısı olsun inşallah sana yarar

hayırlısı olsun canım bi tane video izledim ordaki kız çok samimi geldi içimden bi güven gibi bişey hissettim çakşıra başladım bakalım.
kalp rahatsızlığım yok ama tiroitten dolayı çarpıntım oluyo o zaman kullanamam galiba hapı iyi ki başlamamışım baksana

Evet canım bende 2,5 kutu kullandım ama çarpıntı yaptı. O videoyla başlamıştım bende kız gerçekten çok samimi tatlı bi kız. Hatta ikizleri bile olan var çakşır otu suyuyla

Naturellan bende almayı düşünüyorum. Hap değil mi o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…