- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.941
En iyisini yapiyosun ben sürekli burdayimİyiyim iyiyim sağol canım kafamı dağıtıyorum başka şeylerle ilgileniyorum sadeceOkuyorum ama yazılanları takipteyim
şunların hapını yapsalar ne olru sanki. O macunları yiyemiyorumYok hayır macun seklinde ballı bitkisel karışım
Bende çiğnemeden yutuyorumşunların hapını yapsalar ne olru sanki. O macunları yiyemiyorum
Tabi hemen başla her zamanki yumurtlama günlerini gectiysen. Ben artik akıntıdan sonra basliyorum yapmaya, eskiden adet bitince baslardim. Gec yumurtluyorum birsuru test harciyodum o yüzdenGereksiz06 canım benim ovulasyon testi hala gelmedi sanırım bugün gelcek. Bugünden itibaren başlamalı mıyım? Çünkü bu ay yumurtlama olmadı sanırım bu zamanlar akıntım çok olurdu hiç yok gibi bir şey.
Adet bitince başlamaya gerek yok bencede. Adetin 11. günü başlamakta fayda var.Tabi hemen başla her zamanki yumurtlama günlerini gectiysen. Ben artik akıntıdan sonra basliyorum yapmaya, eskiden adet bitince baslardim. Gec yumurtluyorum birsuru test harciyodum o yüzden
Benim zaten adetim 10 gün sürüyor, ilk zamanlar tam yumurtlama günümü bilmedigimden erken başlıyodum, artık emin oldum 19-20. Günlerde oluyoAdet bitince başlamaya gerek yok bencede. Adetin 11. günü başlamakta fayda var.
Yumurtlama dönemin bittimi canım bizim bu ay aramız üç gün seninle batlarimuz yakın birbirine bide bu beyaz yoğun akıntı yumurtlama döneminde mi oluyor sende yoksa yumurtlama sonrası mı oluyor?Benim zaten adetim 10 gün sürüyor, ilk zamanlar tam yumurtlama günümü bilmedigimden erken başlıyodum, artık emin oldum 19-20. Günlerde oluyo
Uygulamadaki yumurtlama gününü geçtim hala akıntı yok garip yani. Tamam başlarım inşallahTabi hemen başla her zamanki yumurtlama günlerini gectiysen. Ben artik akıntıdan sonra basliyorum yapmaya, eskiden adet bitince baslardim. Gec yumurtluyorum birsuru test harciyodum o yüzden
Bence agnucastonu deneyebilirsin bende işe yaradiManyakPrenses Caglunal Minnak89 kızlar size bir sorum var..
aktardan çakşır suyu aldım ama bana hayıt otu tohumu al çay olarak kullan diğerini eşin kullansın dedi. hayıt otu tohumu aldım ama acaba diyorum çay olarak hayıt mı kullansam yoksa size katılıp agnucaston mu kullansam yoksa hem çakşır suyu hem hayıt otu tohumunu çay yapıp mı kullansam kafamda deli sorular
Benim pik 31inde oldu 1 inde de pik gibiydi, 2 sinde catlama oldu degerlendirdik tüm karantinayı. Beyaz akıntı farketmedim ben canim öncesinde de yumurta akı kıvamında akıntı oldu bikac kere baska da bilmiyorum henüzYumurtlama dönemin bittimi canım bizim bu ay aramız üç gün seninle batlarimuz yakın birbirine bide bu beyaz yoğun akıntı yumurtlama döneminde mi oluyor sende yoksa yumurtlama sonrası mı oluyor?
Hep diyolar ya o uygulamalar garanti değil diye, testle kafan net olur insallahUygulamadaki yumurtlama gününü geçtim hala akıntı yok garip yani. Tamam başlarım inşallah
Adetin düzenli mi adet dongun kaç gün canımBenim pik 31inde oldu 1 inde de pik gibiydi, 2 sinde catlama oldu degerlendirdik tüm karantinayı. Beyaz akıntı farketmedim ben canim öncesinde de yumurta akı kıvamında akıntı oldu bikac kere baska da bilmiyorum henüz
Düzenli sayilir 33-35 gün arasi döngümAdetin düzenli mi adet dongun kaç gün canım
Normalde aşağı yukarı uyuyordu uygulamaya da bu sefer olmadıHep diyolar ya o uygulamalar garanti değil diye, testle kafan net olur insallah
Hayırlısı olsun benim geçen ay 25 gün adet oldum buna göre adetin 12 günü yumurtlamisim tahminen bu ayda 31 Aralık adetimin 10 günüydü uçuk pembe bı akıntım oldu yumurtladm diye düşünüyorum değerlendirdik gecesini ve üst üste karantina bitene kadar her gece çalışma oldu yanlız dikkatimi çeken adetin 13 günü olan ilişkide aşırı tek taraflı sağ kasık ağrısı çektim çok canım yandı ilişki sonrası da devam etti dün gece ki olan ilişkide çok afedersin eşimin özel bölgesi bembeyaz yoğun akıntı vardı bu akıntı yumurtlama sonrası mı yada ben acaba dün mü yumurtladim bu akıntı onun belirtisimi bilgin varsa yazabilir misin canım uzun oldu amaDüzenli sayilir 33-35 gün arasi döngüm
Canım sen neden ovulasyon testi almiyosun? Net olur en azından yumurtlama, gecen ay 25 gün ama bu ay belki 30 gün sürecek döngün bilemezsin, o zaman yumurtlaman da 5 gün ileri atacaktır, biliyosun stres vs hep etkiliyor ben herkese öneriyorum testi. Beyaz akıntıya gelince aklıma enfeksiyon geldiHayırlısı olsun benim geçen ay 25 gün adet oldum buna göre adetin 12 günü yumurtlamisim tahminen bu ayda 31 Aralık adetimin 10 günüydü uçuk pembe bı akıntım oldu yumurtladm diye düşünüyorum değerlendirdik gecesini ve üst üste karantina bitene kadar her gece çalışma oldu yanlız dikkatimi çeken adetin 13 günü olan ilişkide aşırı tek taraflı sağ kasık ağrısı çektim çok canım yandı ilişki sonrası da devam etti dün gece ki olan ilişkide çok afedersin eşimin özel bölgesi bembeyaz yoğun akıntı vardı bu akıntı yumurtlama sonrası mı yada ben acaba dün mü yumurtladim bu akıntı onun belirtisimi bilgin varsa yazabilir misin canım uzun oldu ama
Avulasyon testi kullandım canım bikac ay sonra bıraktım kullanmayı zaten adet bitiminden diğer adete kadar ilişki sık oluyor o yüzden gerek duymadım devam etmeye tahmini günlerimde daha önem veriyorum bacak kaldırma vs.beyaz kremsi akıntı koku olmadığı sürece araştırdığım kadarıyla normalmiş hatta yumurtlamanın belirtisiymis benim mrk ettiğim yumurtlama öncesimi sonrasimi olduğuydu tabiki enfeksiyon riskini de ciddiye almam lazım haklısın ama kokusuz benimki.tsk ederim yorumun içinCanım sen neden ovulasyon testi almiyosun? Net olur en azından yumurtlama, gecen ay 25 gün ama bu ay belki 30 gün sürecek döngün bilemezsin, o zaman yumurtlaman da 5 gün ileri atacaktır, biliyosun stres vs hep etkiliyor ben herkese öneriyorum testi. Beyaz akıntıya gelince aklıma enfeksiyon geldiinsallah degildir ama bende gecen ay aynısını yaşadım, önceki ay da vardi, her zaman akıntı olmuyomus mesela ablamda hic beyaz akıntı olmadığı halde muayenede görünmüş enfeksiyon oldugu, bu ay antibiyotik kullandim hiç akıntım olmadi o sekilde. Yada üst üste degerlendirdigin için icerde biriken meni kalıntıları bulaşmış da olabilir, aklima baska bişey gelmedi, gebelik belirtisi bu kadar erken olmaz bence
Benimki de kokusuzduAvulasyon testi kullandım canım bikac ay sonra bıraktım kullanmayı zaten adet bitiminden diğer adete kadar ilişki sık oluyor o yüzden gerek duymadım devam etmeye tahmini günlerimde daha önem veriyorum bacak kaldırma vs.beyaz kremsi akıntı koku olmadığı sürece araştırdığım kadarıyla normalmiş hatta yumurtlamanın belirtisiymis benim mrk ettiğim yumurtlama öncesimi sonrasimi olduğuydu tabiki enfeksiyon riskini de ciddiye almam lazım haklısın ama kokusuz benimki.tsk ederim yorumun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?