Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki de kokusuzdu gerci kremsi diyosun benimki süt kesiği seklindeydi. Ben kesin bat ı bilmek icin de kullaniyorum testi, sürekli gebelik testi yaptığım icin ay insallah bu ay olur artik hepimizin yaa
İnşallah canım baya stresli bı dönem yumurtlama sonrası adete kadar insan çok stres yapıyor inşallah bu ay tutar

Prenses cim ordamisin canım yumurtlama döneminde misin bittimi yoksa sende beyaz yoğun akıntı yumurtlama döneminde mı oluyor yoksa sonramı oluyor?
Burdayım canımm. Yum dönemim bitti. Benim yumurtladığım gün şeffaf uzayan akıntım oluyor. Ama araştırdım. Bu sadece yumurtlama demek. Çatlamadaysa daha soluk beyaz akıntı oluyor arkasından. Takip etttim ilişkileri ona göre ayarladım

Canım bahsettiğin akıntı yum çatladığında salgılanıyor

O zaman benim kesin çatladı o günleri çok şık değerlendirdik zaten karantina vardı iyi oldu baya dinlendik.insallah yaramıştır karantina bize

Merhabalar
Temmuz ayından beri biz de 2.çocuğu düşünüyoruz ama olmuyor
Pko hastasıyım geçen ay ilk defa soğan kürü nü denedim
Beklemedeyim
Normalde adetim ay sonu 29 30 unda olurdu. Kasım ayında adet olmadım doktoruma gittim kanda bakıldı ama negatif o günün akşamı adet oldum
Bu yüzden aklım karıştı ay sonunda mı adet olmam gerekiyordu
Yoksa 10 unda olmuştuö geçen ay o günü mü beklemem gerekiyor bilemedim

Soğan suyu içerken 12.günde peçeteye sildiğimde içerisinde küçük miktarda kan olan leke geldi. Normalde hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım.
Test yaptım önceki akşam çıkmaz diye bekldm çıkmadı.
Dün baktım 2.çizgi hafif görünüyor ama sanmıyorum
Göğüslerimde de aşırı şişlik var süt kanalları dolu sanki

Gelen akıntı yumurtlama akıntısı olabilir. 2. Çizgi hemen mi çıktı peki

Ama bugüne kadar ben o şekilde lekeleme görmedim hiç sadece peçeteye sildiğimde geliyordu
Yerleşme olması için biraz erken gibi geldi bana o yüzden öyle dedim. Eğer erken yum olduysa hamile olabilirsiniz tabii.. Adetin 1. gününden sayıp 12. günse hemen adet bitimi döllenme olmuş olması gerek..

Ayy keşke canım ya
Diyorum ya normalde 29 ya da 30 unda olurdum
Geçen ay 10 gün gecikince şimdi 10 unumu bu beklemem gerekir
Daha önceki adet dönemine göre beklemen gerek bence. Bende bi keresinde 10 gün geciktim ilk defa ama sonraki ay normal düzeninde oldum. Belki geç döllenme falan olmuştur. Bekleyin 2 gün sonra tekrarlayın testi inşallah pozitif çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…