Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte normal şartlara göre adet olmam gerekiyordu
Bakalım hayırlısı
Tam okuyamadım da siz hamile misiniz

Kızlar nasıl gidiyorr
Bugun adetimin 2. günü . Bu ay hemencecik yumurtlama günlerim gelsin istiyorum bir an evvel hepimiz artık çift çizgileri görelm
İnşallah canım ya bende sürekli sitedeyim konulara bakıyorum.yumurtlama dönemim bitti bende bat gününü bekliyorum.en ufak şeyi yine belirtimi diye düşünüyorum.

İnşallah canım ya bende sürekli sitedeyim konulara bakıyorum.yumurtlama dönemim bitti bende bat gününü bekliyorum.en ufak şeyi yine belirtimi diye düşünüyorum.
Ayyy en zor süreç varya . Günler hiç geçmiyor adet gününe kadar iple çekiyosun gelmiyor . ,
Valla Allah sabır versin yeni atlattım o dönemi keske hemen öğrenebilsek

Kızlar nasıl gidiyorr
Bugun adetimin 2. günü . Bu ay hemencecik yumurtlama günlerim gelsin istiyorum bir an evvel hepimiz artık çift çizgileri görelm
Bende ovulasyona başlıyorum bugünden itibaren dün eşim iş yerinde unutmuş. Ama uygulamaya uyardı hep yumurtlama bu sefer hiç akıntı yok gibi bişey. Bakalım değerlendirmeye çalışıyoruz. Kafama takmıycam artık demiştim ama sürekli bir belirti arıyorum kendi kendime

Bir de bu ay doktorum yumurta geliştirici ilaç verdi. bugun basladım kullanmaya. Polikistik over oldgum için yumurtalarım büyümüyor o yüzden.
İnşallah şifamı o ilaçtan bulurum
İnsallah çok güzel kaliteli yumurtan olur canım her adet yeni bir başlangıç iste.. ben de yumurtlama günlerimi degerlendirdim bat bekliyorum Caglunal gibi

Ablamın hamile kaldığı ay hic yumurtlama akıntısı olmamis canım bazen olmayabilir

çok heyecanlı oluyor ovulasyon testleri canımmm Hele koyu çizgiyi görünce daha da motive oluyor insan :))
O belirtileri bana hiç söyleme bu ay full belirtilerim vardı sonuc yine negatifti kafama takmıcam artık dedim sonuc yine aynı :)))

İnsallah çok güzel kaliteli yumurtan olur canım her adet yeni bir başlangıç iste.. ben de yumurtlama günlerimi degerlendirdim bat bekliyorum Caglunal gibi
Aminn canımm . Öyle valla umutsuz oluyoruz adet olunca yeni bir umut baslıyor Allah yüzümüzü güldürsün inşallah bu ay hepimizin .
Sen de çok heeycanlı dönemdesin desene günler geçmez simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…