- 18 Aralık 2020
- 229
- 48
- 13
- 31
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.981
İşte normal şartlara göre adet olmam gerekiyorduDaha önceki adet dönemine göre beklemen gerek bence. Bende bi keresinde 10 gün geciktim ilk defa ama sonraki ay normal düzeninde oldum. Belki geç döllenme falan olmuştur. Bekleyin 2 gün sonra tekrarlayın testi inşallah pozitif çıkar
Aynen hayırlısı canım. Yok henüz hamile kalamadım 6. aydayız denemede. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsinİşte normal şartlara göre adet olmam gerekiyordu
Bakalım hayırlısı
Tam okuyamadım da siz hamile misiniz
Amin canımAynen hayırlısı canım. Yok henüz hamile kalamadım 6. aydayız denemede. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin
Çok şükür eşimde de bende de bir sorun yok. Vaktini bekliyoruz sadeceAmin canım
herhangi bir problem var mı gebe kalmadığında
İnşallah canımHayırlısı olsun canım
İnşallah kısa sürede sağlıklı bir şekilde bebişleri kucağımıza alırız
İnşallah canım ya bende sürekli sitedeyim konulara bakıyorum.yumurtlama dönemim bitti bende bat gününü bekliyorum.en ufak şeyi yine belirtimi diye düşünüyorum.Kızlar nasıl gidiyorr
Bugun adetimin 2. günü . Bu ay hemencecik yumurtlama günlerim gelsin istiyorum bir an evvel hepimiz artık çift çizgileri görelm
Ayyy en zor süreç varya . Günler hiç geçmiyor adet gününe kadar iple çekiyosun gelmiyor . ,İnşallah canım ya bende sürekli sitedeyim konulara bakıyorum.yumurtlama dönemim bitti bende bat gününü bekliyorum.en ufak şeyi yine belirtimi diye düşünüyorum.
Bende ovulasyona başlıyorum bugünden itibaren dün eşim iş yerinde unutmuş. Ama uygulamaya uyardı hep yumurtlama bu sefer hiç akıntı yok gibi bişey. Bakalım değerlendirmeye çalışıyoruz.Kızlar nasıl gidiyorr
Bugun adetimin 2. günü . Bu ay hemencecik yumurtlama günlerim gelsin istiyorum bir an evvel hepimiz artık çift çizgileri görelm
İnsallah çok güzel kaliteli yumurtan olur canım her adet yeni bir başlangıç iste.. ben de yumurtlama günlerimi degerlendirdim bat bekliyorumBir de bu ay doktorum yumurta geliştirici ilaç verdi. bugun basladım kullanmaya. Polikistik over oldgum için yumurtalarım büyümüyor o yüzden.
İnşallah şifamı o ilaçtan bulurum
Ablamın hamile kaldığı ay hic yumurtlama akıntısı olmamis canım bazen olmayabilirBende ovulasyona başlıyorum bugünden itibaren dün eşim iş yerinde unutmuş. Ama uygulamaya uyardı hep yumurtlama bu sefer hiç akıntı yok gibi bişey. Bakalım değerlendirmeye çalışıyoruz.Kafama takmıycam artık demiştim ama sürekli bir belirti arıyorum kendi kendime
çok heyecanlı oluyor ovulasyon testleri canımmmBende ovulasyona başlıyorum bugünden itibaren dün eşim iş yerinde unutmuş. Ama uygulamaya uyardı hep yumurtlama bu sefer hiç akıntı yok gibi bişey. Bakalım değerlendirmeye çalışıyoruz.Kafama takmıycam artık demiştim ama sürekli bir belirti arıyorum kendi kendime
Kür vs yapicakmisin bu ay?Ayyy en zor süreç varya . Günler hiç geçmiyor adet gününe kadar iple çekiyosun gelmiyor . ,
Valla Allah sabır versin yeni atlattım o dönemi keske hemen öğrenebilsek
Battaşız bu ay gereksiz le inşallah güzel haberler veririzİnsallah çok güzel kaliteli yumurtan olur canım her adet yeni bir başlangıç iste.. ben de yumurtlama günlerimi degerlendirdim bat bekliyorumCaglunal gibi
Aminn canımm . Öyle valla umutsuz oluyoruz adet olunca yeni bir umut baslıyor Allah yüzümüzü güldürsün inşallah bu ay hepimizin .İnsallah çok güzel kaliteli yumurtan olur canım her adet yeni bir başlangıç iste.. ben de yumurtlama günlerimi degerlendirdim bat bekliyorumCaglunal gibi
Ayy hadi inşallah ya. Belki yumurtlama olmamış da olabilir bugün akşam bakcam artık teste bir türlü başlayamadımAblamın hamile kaldığı ay hic yumurtlama akıntısı olmamis canım bazen olmayabilir
Yok canım doktor yumurta geliştirici verdi o ilaçla beraber kürler yan etki yapar diye bişey kullanmıcam . Soğan kürü yapsammı diyorum ama korkuyorum sımdı yan etki eder falanKür vs yapicakmisin bu ay?
İnşallah canım femara mı klomen mi başladın?Bir de bu ay doktorum yumurta geliştirici ilaç verdi. bugun basladım kullanmaya. Polikistik over oldgum için yumurtalarım büyümüyor o yüzden.
İnşallah şifamı o ilaçtan bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?