- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.001
Şimdi gördüm haklısın ilacı kullan sadece tabiki inşallah fayda görürsünYok canım doktor yumurta geliştirici verdi o ilaçla beraber kürler yan etki yapar diye bişey kullanmıcam .
Ekim ayında klomen kullanmıstım bu sefer Femara verdi canım. Femara daha iyimiş galiba benm gibi kisti olanlar içinİnşallah canım femara mı klomen mi başladın?
Yok canım ya yapma sen kür falan ağır gelir bideYok canım doktor yumurta geliştirici verdi o ilaçla beraber kürler yan etki yapar diye bişey kullanmıcam . Soğan kürü yapsammı diyorum ama korkuyorum sımdı yan etki eder falan
İlk defa deneyeceğim bende bakalım. Belki de yanlış biliyorum yumurtlama günleri mi netleşmiș olur böylelikleçok heyecanlı oluyor ovulasyon testleri canımmmHele koyu çizgiyi görünce daha da motive oluyor insan :))
O belirtileri bana hiç söyleme bu ay full belirtilerim vardı sonuc yine negatifti kafama takmıcam artık dedim sonuc yine aynı :)))
Evet canım çok yararı oluyor bana ovualsyon testinin . Ayy İnşallah doğru çıkar yaa kocalar hep gazlıyor zaten hahahaİlk defa deneyeceğim bende bakalım. Belki de yanlış biliyorum yumurtlama günleri mi netleşmiș olur böylelikleyaa sormaa benim hemen adet öncesi ilişkim olmuştu nedense içime ondan hamile olabileceğim doğdu ne hikmetse sürekli bir belirti yani bende. Geçen de yemek yaptım ama baya baya tiksindim yani eşimde hamile misin yoksa dedi iyice gaza getirdi resmen
valla yaaa çok aşırı istekli durmuyor ama görünüşte öyle bizim kiEvet canım çok yararı oluyor bana ovualsyon testinin . Ayy İnşallah doğru çıkar yaa kocalar hep gazlıyor zaten hahaha
Amiin inşallah canım gecmiyo valla, bugun test mi yapsam diyorum sonra sacmalama daha kac gün oldu sanki diyorum hergunum böyle geçiyorAminn canımm . Öyle valla umutsuz oluyoruz adet olunca yeni bir umut baslıyor Allah yüzümüzü güldürsün inşallah bu ay hepimizin .
Sen de çok heeycanlı dönemdesin desene günler geçmez simdi
Canım iyi gidiyor çok şükür. Yum zamanını güzel değerlendirdik karantinadaKızlar nasıl gidiyorr
Bugun adetimin 2. günü . Bu ay hemencecik yumurtlama günlerim gelsin istiyorum bir an evvel hepimiz artık çift çizgileri görelm
Aynı ben ahhaha bu sefer baya direniyorum ama test yapmamak için kendimle gurur duyuyorumAmiin inşallah canım gecmiyo valla, bugun test mi yapsam diyorum sonra sacmalama daha kac gün oldu sanki diyorum hergunum böyle geçiyor
Aynı ben ahhaha bu sefer baya direniyorum ama test yapmamak için kendimle gurur duyuyorum
Evet canım sabrın sonu selamettir bekleyelim bakalımBen de valla daha erken acele etmeyelim bakalım
onu güncelleyelim canım yeni bat 25 ocak
Tamam canım güncelliyorum inşallah bu ay kalırsınonu güncelleyelim canım yeni bat 25 ocak
inşallah canım hayırlısı bakalımTamam canım güncelliyorum inşallah bu ay kalırsın
Sorma canım bende yeni bi gebelik haberi aldım hemde ilk ayında oldu.. Napalım bekliyoz işte. Hem Allah sevdiği kullarının duasını geciktirirmiş duasını sevdiği için.. Bunu düşünerek bi nebze rahatlıyorum yani..inşallah canım hayırlısı bakalım
aslında moralim bozuk 3 gün içinde 2 tane hamile haberi aldım ikisine de sevinemedim hatta kıskandım.çünkü bi tanesi daha yeni doğum yaptı oğlu 10 aylık
İnşallah o bolluktan bizde nasipleniriz bu ayBu sıralar sanırım bir bereket var ben de üst üste haberler alıyorum, hepsi de benden sonra evlenmiş. Evliligimin Ilk zamanlari hap aldığım için pişman oluyorum bazrn. Ama nasib diyorum sonra hayırlısı olsun
Bakalım bu ay tutacak mi bizlerden
Sakın almayın hiç bişey onlardanKızlar şimdi bi topikte okudum da ünlü baharatçı varmıs pendikte. YANIKLAR BAHARAT diye. İnstgram sayfasına bir girdim hamile olanlarla dolu .Bir göz atın benceben belki pcos için sorabilirm birşeyler
Aaa gerçektenmi canım fiyatlarını hiç sormadım sadece sayfasına girince baya hamile kalanları okudum. ondan yazdım burayada . demek ki talep artınca fiyatıda kazık yapıyorlarrSakın almayın hiç bişey onlardanben aldım 700 TL ye kazıklandım hayıt otu gibi bişey veriyor onu tüm aktarlardan alabilirsin bir kaç şişe pancar üzüm suyu falan veriyor ! Hormonlara iyi gelmeyen şeyleri denemeyin inanın tatlı bişey verdi bana sonra okudum prolaktini yükseltebilir miş ama sana tavsiyem git bi aktarcıdan hayıt otu suyu veya kendisi olur kaynat bitki çayı gibi iç tek iyi gelen şey bence 10 liralık hayıtıydı. Diğerleri tamamen ticari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?