Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah canım hayırlısı bakalım

aslında moralim bozuk 3 gün içinde 2 tane hamile haberi aldım ikisine de sevinemedim hatta kıskandım.çünkü bi tanesi daha yeni doğum yaptı oğlu 10 aylık
Ben de üzülüyorum kıskanıyomuyum bilmiyorum Eltim 3. yü doğuracak bu ay benden küçük . Görümcelerimin eltilerimin de hepsinin en az 2 çocuğu var insan ister istemez 3 yıllık evli olunca zoruna gidiyor.
Eş ailesi hariç yaşıtlaırm kuzenlerim arkadaslarım hepsinin en az 2 çocuğu oldu.
Dayım yeni evlendi eşi ilk ayda hamile kaldı...
Böyle olunca artık sıkılıyorum haberler alınca

Aaa gerçektenmi canım fiyatlarını hiç sormadım sadece sayfasına girince baya hamile kalanları okudum. ondan yazdım burayada . demek ki talep artınca fiyatıda kazık yapıyorlarr
Valla hemde ne kazık bi niyet arıyorsun özel macun falan deyince ama bakıyorsun her yerde alabileceğin ambalajlı ürünler geliyor

O baharatci ne kadar pahalıymış kızlar naturallen veya c life alın öyle bi arayış icindeyseniz. Ben naturallen kullaniyorum 75 tl 1 kavanozu, 2 tane aliesan 120. İcinde bircok bitki var kadin hastalıklarında kullanılan. Bal propolis vs de var ben memnun kaldım yumurtlama testi ilk kez çok koyu pik yaptı. Bu ay olmazsa da yine devam ederim macuna

nereden aldın canım C Life ' ı

Eki Görüntüle 2756172

Gereksiz06 canım bugün başlayabildim. Acaba yumurtlama geçti mi ki ilk kez kullanıyorum. T koyulașınca yumurtlama mı oluyor
T çizgisi C kadar koyu yada daha koyu oldugunda pik demek canım yumurtlama oluyor. Geçip geçmediğini anlayamayız şuan adetin kaçıncı gunundesin ve kaç gün sürüyor döngün? Benim mesela 33-35 gün döngüm ve 20. Günde yumurtladim

Ben de geçen gün arkadaşımın hamilelik haberini aldım. Başka bir gün de eczanede bir cıft gebelik testi alıyordu bir garip hissettim aylardır test yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum erken regl olduğum için

Bugün adetin 16. günü. Normalde 12. 13. günlerde yumurtlama oluyordu yani akıntıdan öyle tahmin ediyordum ama bu ay olmadı. 25-28 arasında değişiyor döngüm de.

Bugün adetin 16. günü. Normalde 12. 13. günlerde yumurtlama oluyordu yani akıntıdan öyle tahmin ediyordum ama bu ay olmadı. 25-28 arasında değişiyor döngüm de.
Duzenliyse kaçırmış olabilirsin bu ay. Her ay kesin akıntı oluyo muydu? Devam et bakalim 1 hafta, ins kacirmamissindir

Aynı şey bendede oldu canım ilişki sırasında baskı hissettim sag kasık agrısı yasadım ilişki sonrası bir saat kadar sürdü

Bu bir belirti olabilir ama henüz erken sayılır canım :))

Kızlar benim 31aralik -1ocak pikti. 2si siliklesmisti. Ben hangisine göre hesap ediyim bilemedim, suan 7. Günde miyim 6. Günde miyim? Sabah testim negatifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…