- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.021
Ben de üzülüyorum kıskanıyomuyum bilmiyorum Eltim 3. yü doğuracak bu ay benden küçük . Görümcelerimin eltilerimin de hepsinin en az 2 çocuğu var insan ister istemez 3 yıllık evli olunca zoruna gidiyor.inşallah canım hayırlısı bakalım
aslında moralim bozuk 3 gün içinde 2 tane hamile haberi aldım ikisine de sevinemedim hatta kıskandım.çünkü bi tanesi daha yeni doğum yaptı oğlu 10 aylık
Valla hemde ne kazık bi niyet arıyorsun özel macun falan deyince ama bakıyorsun her yerde alabileceğin ambalajlı ürünler geliyorAaa gerçektenmi canım fiyatlarını hiç sormadım sadece sayfasına girince baya hamile kalanları okudum. ondan yazdım burayada . demek ki talep artınca fiyatıda kazık yapıyorlarr
nereden aldın canım C Life ' ıO baharatci ne kadar pahalıymış kızlar naturallen veya c life alın öyle bi arayış icindeyseniz. Ben naturallen kullaniyorum 75 tl 1 kavanozu, 2 tane aliesan 120. İcinde bircok bitki var kadin hastalıklarında kullanılan. Bal propolis vs de var ben memnun kaldım yumurtlama testi ilk kez çok koyu pik yaptı. Bu ay olmazsa da yine devam ederim macuna
T çizgisi C kadar koyu yada daha koyu oldugunda pik demek canım yumurtlama oluyor. Geçip geçmediğini anlayamayız şuan adetin kaçıncı gunundesin ve kaç gün sürüyor döngün? Benim mesela 33-35 gün döngüm ve 20. Günde yumurtladimEki Görüntüle 2756172
Gereksiz06 canım bugün başlayabildim. Acaba yumurtlama geçti mi ki ilk kez kullanıyorum. T koyulașınca yumurtlama mı oluyor
Ben naturallen aldım kendi sitesinden. C life da öyledir heralde hem intagramda sayfalari var hem web sitelerinden ödeme yapıp alabiliyosunnereden aldın canım C Life ' ı
Ben de geçen gün arkadaşımın hamilelik haberini aldım. Başka bir gün de eczanede bir cıft gebelik testi alıyordu bir garip hissettim aylardır test yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum erken regl olduğum içinSorma canım bende yeni bi gebelik haberi aldım hemde ilk ayında oldu.. Napalım bekliyoz işte. Hem Allah sevdiği kullarının duasını geciktirirmiş duasını sevdiği için.. Bunu düşünerek bi nebze rahatlıyorum yani..
Bugün adetin 16. günü. Normalde 12. 13. günlerde yumurtlama oluyordu yani akıntıdan öyle tahmin ediyordum ama bu ay olmadı. 25-28 arasında değişiyor döngüm de.T çizgisi C kadar koyu yada daha koyu oldugunda pik demek canım yumurtlama oluyor. Geçip geçmediğini anlayamayız şuan adetin kaçıncı gunundesin ve kaç gün sürüyor döngün? Benim mesela 33-35 gün döngüm ve 20. Günde yumurtladim
Artık bizde hamiş olsak çok güzel olucak herşeyBen de geçen gün arkadaşımın hamilelik haberini aldım. Başka bir gün de eczanede bir cıft gebelik testi alıyordu bir garip hissettim aylardır test yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum erken regl olduğum için
Duzenliyse kaçırmış olabilirsin bu ay. Her ay kesin akıntı oluyo muydu? Devam et bakalim 1 hafta, ins kacirmamissindirBugün adetin 16. günü. Normalde 12. 13. günlerde yumurtlama oluyordu yani akıntıdan öyle tahmin ediyordum ama bu ay olmadı. 25-28 arasında değişiyor döngüm de.
Kesin olurdu akıntı şimdi başladı gibi bakalım yarın ki teste ne olcak. Uygulamaya göre değerlendirdim bakalım da inşallahDuzenliyse kaçırmış olabilirsin bu ay. Her ay kesin akıntı oluyo muydu? Devam et bakalim 1 hafta, ins kacirmamissindir
İşte degisiyo ya ilk ay 15 inde sonraki aylar 18-20si gibi oldu benim. Bide akıntıdan 2-3 gün sonra pik oluyor bende. Stres yapma illaki olurKesin olurdu akıntı şimdi başladı gibi bakalım yarın ki teste ne olcak. Uygulamaya göre değerlendirdim bakalım da inşallah
Aynı şey bendede oldu canım ilişki sırasında baskı hissettim sag kasık agrısı yasadım ilişki sonrası bir saat kadar sürdüKızlar bir şey sorucam ama belki saçma olacak reglime 10 gün var ama ben kaç gündür kabızım ve dün ilişki sırasında kasıklarımda baskı hissettim gaz sıkışması gibiydi. Bu bir belirti olabilir mi acaba
Benim ki o anlık birseydi kabızım acaba ondan mı diyordum bagırsaklar sıkıştırıyor galiba diyordumAynı şey bendede oldu canım ilişki sırasında baskı hissettim sag kasık agrısı yasadım ilişki sonrası bir saat kadar sürdü
İnşallah canımBenim ki o anlık birseydi kabızım acaba ondan mı diyordum bagırsaklar sıkıştırıyor galiba diyordum
Insallah belirtidir diyelim canım ozamann
Bence belirti inşallah vardır canımKızlar bir şey sorucam ama belki saçma olacak reglime 10 gün var ama ben kaç gündür kabızım ve dün ilişki sırasında kasıklarımda baskı hissettim gaz sıkışması gibiydi. Bu bir belirti olabilir mi acaba
Bu bir belirti olabilir ama henüz erken sayılır canım :))Kızlar bir şey sorucam ama belki saçma olacak reglime 10 gün var ama ben kaç gündür kabızım ve dün ilişki sırasında kasıklarımda baskı hissettim gaz sıkışması gibiydi. Bu bir belirti olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?