- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.041
Ben çatladığı günü sayıyorum canım. yani sen de 2 sinden itibaren sayacaksın. Daha erken değilmi 12. günde anca çıkıyorKızlar benim 31aralik -1ocak pikti. 2si siliklesmisti. Ben hangisine göre hesap ediyim bilemedim, suan 7. Günde miyim 6. Günde miyim? Sabah testim negatifti
Erken evetBen çatladığı günü sayıyorum canım. yani sen de 2 sinden itibaren sayacaksın. Daha erken değilmi 12. günde anca çıkıyor
Ben de ilk aylar 9 gün önceden yapıyodumErken evetbaska bi topikte gaza geldim biraz canım pikten itibaren sayinca 1 hafta oluyo ama öyle bile olsa cok erken haklısın
Ben onu mümkün değil yapamam hiç aklımdan çıkarmıyorum ki test yapmadığım her gün umudum artıyor, hayal kırıklığı da ona oranla fazla oluyor malesefBen de ilk aylar 9 gün önceden yapıyodum
Artık 2 gün önceye çektim ama bu aydan sonra adet günümde yapacam akıllandım 7 ayın sonunda ahahaha
Canım sonuçta yum çatladıktan sonra döllenme olduğu için bencede 2 sinden itibaren saymalısınKızlar benim 31aralik -1ocak pikti. 2si siliklesmisti. Ben hangisine göre hesap ediyim bilemedim, suan 7. Günde miyim 6. Günde miyim? Sabah testim negatifti
Ah canım yaa ben de aynı maalesef hele bu ay yasadıgım hayal kırıklıgını sana anlatamam 2 gün kendime gelemedim. Eşim biryandan teselli ediyor ben ağlıyorum tüp bebek diye tutturdum düşün yani.Ben onu mümkün değil yapamam hiç aklımdan çıkarmıyorum ki test yapmadığım her gün umudum artıyor, hayal kırıklığı da ona oranla fazla oluyor malesef
Bende sürekli eşimle bu konuyu tartışıyoruz tüp Bebek istiyorum yaşım geçiyor diyorum biraz bekle diyorAh canım yaa ben de aynı maalesef hele bu ay yasadıgım hayal kırıklıgını sana anlatamam 2 gün kendime gelemedim. Eşim biryandan teselli ediyor ben ağlıyorum tüp bebek diye tutturdum düşün yani.
Her belirtiyi yasadım idrar sıklığından kasık ağrını göğüs ağrısına mide bulantısına kadar...
2 gün kala test yaptm negatif çıktı sonra da adet oldum zaten tam 2 gün sonra.
O yüzden dersimi aldım artk belirtiye falan bakmıcam boşuna helak ediyorum kendimi
İnşallah canım ya en az iki hamile çıksa keşke bu ay
Bende sizden üç gün sonra yım aslında geçtiğimiz aya göre hesaplarsak bende 15 i bat ama ortalama hesaba göre 18 hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Görücez artık haftayaBu bir belirti olabilir ama henüz erken sayılır canım :))
Amin canım inşallah güzel haberler veririz birbirimizeBende sizden üç gün sonra yım aslında geçtiğimiz aya göre hesaplarsak bende 15 i bat ama ortalama hesaba göre 18 hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Yaa inşallah canım icimde ayrı bi umut var bu ay icin nedense
Ayy canım gerçekten benimde öyle yaaYaa inşallah canım icimde ayrı bi umut var bu ay icin nedense
İkimiz de eşlerde de kendimizde de bi sorun olmadığını gördük ya biraz ondan heralde. Bide benim enfeksiyon gectigi icin de olabilir. İnşallah olur artık yaAyy canım gerçekten benimde öyle yaa
Evet canım ya kafamız rahatladı ya çok şükür iyi geldiİkimiz de eşlerde de kendimizde de bi sorun olmadığını gördük ya biraz ondan heralde. Bide benim enfeksiyon gectigi icin de olabilir. İnşallah olur artık ya
Merhaba kizlar. Ben yeni katildim buraya. Bir sey sormak istiyorumEvet canım ya kafamız rahatladı ya çok şükür iyi geldiGöğüslerim ağrıyo baya bide akıntım var ara ara ve kasık batmalarım var. Bilemiyorum adet öncesine de benziyo bazı belirtiler ama bekleyip görücez bakalım Sende var mı belirti
Ozur dilerim yanlislikla sizin yorumunuzun altina yazmisim. Aslinda genel olarak yazicaktim☺Evet canım ya kafamız rahatladı ya çok şükür iyi geldiGöğüslerim ağrıyo baya bide akıntım var ara ara ve kasık batmalarım var. Bilemiyorum adet öncesine de benziyo bazı belirtiler ama bekleyip görücez bakalım Sende var mı belirti
Olsun önemli değil hamilelik belirtisi olabilir bendede bu ay çok var ama henüz 6 gün var adetime. BakalımmOzur dilerim yanlislikla sizin yorumunuzun altina yazmisim. Aslinda genel olarak yazicaktim☺
Bende bi belirti yok canım biraz bel ve kasık ağrısı oluyo ama batma şeklinde değil. Göğüs ağrısı da var ama geçen ay da cok oldu bu ağrılar, o yüzden bunları belirti saymıyorum.. kafam rahatladı artık sorun yok ne zaman olursa diyorum ama yine dr acele ediyorum ben ya sürekli forumdayimEvet canım ya kafamız rahatladı ya çok şükür iyi geldiGöğüslerim ağrıyo baya bide akıntım var ara ara ve kasık batmalarım var. Bilemiyorum adet öncesine de benziyo bazı belirtiler ama bekleyip görücez bakalım Sende var mı belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?