- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.061
Ay hadi InseAllah bu ay belkeyen herkez hamile kalir InseAllahOlsun önemli değil hamilelik belirtisi olabilir bendede bu ay çok var ama henüz 6 gün var adetime. Bakalımm
sabret canım az kaldı öğrenicez inşallah yakındaBende bi belirti yok canım biraz bel ve kasık ağrısı oluyo ama batma şeklinde değil. Göğüs ağrısı da var ama geçen ay da cok oldu bu ağrılar, o yüzden bunları belirti saymıyorum.. kafam rahatladı artık sorun yok ne zaman olursa diyorum ama yine dr acele ediyorum ben ya sürekli forumdayim
Amin canım inşallahAy hadi InseAllah bu ay belkeyen herkez hamile kalir InseAllahBenimde adetime daha 10 gun var cok zor beklemek
Eşime de doktor önerdi. Sperm kalitesini artırmaya yönelikmiş. Yeni kullanmaya başladı. İnşallah işe yarar.Kızlar aranızda eşi pregros plus kullanan var mı aylar önce doktor önermişti eşime vitamin takviyesi diye. biraz pahalı bir vitamin yeni sipariş verdik ama gercekten işe yarar mı acaba?
Insallah yarar eşim de basladi kullanmaya ama etkisi 3 aya anca ortaya cikiyormus spermler 72 günde bir yenilendiği icinEşime de doktor önerdi. Sperm kalitesini artırmaya yönelikmiş. Yeni kullanmaya başladı. İnşallah işe yarar.
Öyleymiş. Bekleyelim görelim bakalım. Siz de biz de beklediğimiz etkiyi alırız inşallahInsallah yarar eşim de basladi kullanmaya ama etkisi 3 aya anca ortaya cikiyormus spermler 72 günde bir yenilendiği icin
InsallahhÖyleymiş. Bekleyelim görelim bakalım. Siz de biz de beklediğimiz etkiyi alırız inşallah
Aa hadi inşallah canım olumlu düşün inşallah yerlesmedir, adete daha cok var çünküKızlar dün pembe bi leke geldi bidaha gelmedi. Dün yum un 8. Günüydü bana dua eder misiniz inşallah yerleşiyordur bebişim
İnsallah canım emin ol en az kendim kadar sevincem. İnsallah yerlesmedirKızlar dün pembe bi leke geldi bidaha gelmedi. Dün yum un 8. Günüydü bana dua eder misiniz inşallah yerleşiyordur bebişim
İnşallah canım inşallahAa hadi inşallah canım olumlu düşün inşallah yerlesmedir, adete daha cok var çünkü
Allah razı olsun canım inşallah öyledirİnsallah canım emin ol en az kendim kadar sevincem. İnsallah yerlesmedir
InseAllah pembe lekenin sebebi bebeyinizin yerlesmesidirKızlar dün pembe bi leke geldi bidaha gelmedi. Dün yum un 8. Günüydü bana dua eder misiniz inşallah yerleşiyordur bebişim
Amin canım inşallah hepimize nasip etsin Rabbim annelik duygusunuInseAllah pembe lekenin sebebi bebeyinizin yerlesmesidirDua ederiz tabiki Allah hickimsenin umutlarini bosa cikarmasin ❤
Burda okumuştum canım sanırım 12. Günde iğnenin etkisi olmuyor az daha bekleyip tekrarla inşallah hamilesindirrKizlar benimde bu gun igneden sonra 9 cu gunum. Kendimi soz vermistim test yapmiyacam diye ama dayanamadim iste yaptim ve cok silik bir cizgi var. Biliyorum ignen etikisindende ola bilir ama hic olmassa 3 gun sonra tekrar yapip koyulasiyormu yoksa o silik cizgi bile kayboluyormu diye bir fikrim olur dusundum
Elinde test varsa hergun tekrarla koyulaşma varsa bebek vardır canım gittikçe siliniyorsa yoktur zatenTestim bu
Ay hadi insallah canım yaa insallah bebişin vardır yoksa neden gelsin ki dimi iyi düşün iyi olacak cannımKızlar dün pembe bi leke geldi bidaha gelmedi. Dün yum un 8. Günüydü bana dua eder misiniz inşallah yerleşiyordur bebişim
Ay InseAllah canimBurda okumuştum canım sanırım 12. Günde iğnenin etkisi olmuyor az daha bekleyip tekrarla inşallah hamilesindirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?