Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sabret canım az kaldı öğrenicez inşallah yakında

Kızlar aranızda eşi pregros plus kullanan var mı aylar önce doktor önermişti eşime vitamin takviyesi diye. biraz pahalı bir vitamin yeni sipariş verdik ama gercekten işe yarar mı acaba?
Eşime de doktor önerdi. Sperm kalitesini artırmaya yönelikmiş. Yeni kullanmaya başladı. İnşallah işe yarar.

Kizlar benimde bu gun igneden sonra 9 cu gunum. Kendimi soz vermistim test yapmiyacam diye ama dayanamadim iste yaptim ve cok silik bir cizgi var. Biliyorum ignen etikisindende ola bilir ama hic olmassa 3 gun sonra tekrar yapip koyulasiyormu yoksa o silik cizgi bile kayboluyormu diye bir fikrim olur dusundum

Burda okumuştum canım sanırım 12. Günde iğnenin etkisi olmuyor az daha bekleyip tekrarla inşallah hamilesindirr

Kızlar dün pembe bi leke geldi bidaha gelmedi. Dün yum un 8. Günüydü bana dua eder misiniz inşallah yerleşiyordur bebişim
Ay hadi insallah canım yaa insallah bebişin vardır yoksa neden gelsin ki dimi iyi düşün iyi olacak cannım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…