- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.081
Evet test var. O zaman yarin yaparsam koyulasirsa hamilelik varmi oluyur? Yaparim yarin yine InseAllah koyulasirElinde test varsa hergun tekrarla koyulaşma varsa bebek vardır canım gittikçe siliniyorsa yoktur zaten
İnşallah canım öyledir iyi düşünmeye çalışıyorum bakalımAy hadi insallah canım yaa insallah bebişin vardır yoksa neden gelsin ki dimi iyi düşün iyi olacak cannım
İnşallah canım sabah ilk idrarla tekrar et inşallah koyulaşır buraya yaz olurmu mrk ederim benEvet test var. O zaman yarin yaparsam koyulasirsa hamilelik varmi oluyur? Yaparim yarin yine InseAllah koyulasir❤
Tamam yazarim canimİnşallah canım sabah ilk idrarla tekrar et inşallah koyulaşır buraya yaz olurmu mrk ederim ben
Yaaa hadi inşallah yerleşme kanamasıdırKızlar dün pembe bi leke geldi bidaha gelmedi. Dün yum un 8. Günüydü bana dua eder misiniz inşallah yerleşiyordur bebişim
Ayyy insallah yaaa bu ay güzel haberler alalım senden de anneciğine sıkı sıkı tutunsunKızlar dün pembe bi leke geldi bidaha gelmedi. Dün yum un 8. Günüydü bana dua eder misiniz inşallah yerleşiyordur bebişim
İnşallah canım yaaYaaa hadi inşallah yerleşme kanamasıdır
Amin canım inşallah bebiştir bakalımAyyy insallah yaaa bu ay güzel haberler alalım senden de anneciğine sıkı sıkı tutunsun
Hayırlısı olsun canım inşallah gelir bebişin
İnşallah canım sende durumlar neHayırlısı olsun canım inşallah gelir bebişin
Testimi paylaştım canım sanırım hamileyimİnşallah canım sende durumlar ne
Aa hayırlı olsun canımmmTestimi paylaştım canım sanırım hamileyim
Ayyyyy inanmiyorum o kadar cok sevindim kiii canım hayırlı olsun lütfen olumsuz düşünme yerlesme kanamasıdır cok net çıkmış ikinci çizgiEki Görüntüle 2758081
Kızlarr çok şükür geldi sanırım miniğimmyalnız kanamam var çok az yerleşme kanaması olmasını ümit ediyorum hayırlısı artık en azından hamile kalabildiğimi öğrendim Rabbim bebişimi tutundursun inşallah bana Dua edin nolur
Sorunun ne canim pko mu var?Kızlar merhaba daha önce de yazmıştım buraya
Dün adet oldum
Normalde bu ay çörekotu tarçın bal kürünü denemek istiyordum
Ama burda okuduğum kadarıyla soğa suyuna 1 ay daha devam etmek gerekiyormuş
Kafam karıştı sizce ne yapmalıyım
Allah razı olsun canım İnşallah tutunurAyyyyy inanmiyorum o kadar cok sevindim kiii canım hayırlı olsun lütfen olumsuz düşünme yerlesme kanamasıdır cok net çıkmış ikinci çizgi
Sağol canım Rabbim sanada nasip etsin en kısa zamandaAa hayırlı olsun canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?