- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.101
İnşallah canım yarın test yapcam bakalım varsa cok silik de olsa çıkar heralde artık. Çatlamadan 9 gün geçmiş oluyor ama bilmiyorumAllah razı olsun canım İnşallah tutunurRabbim sanada nasip etsin inşallah hemencecik
Canım benim ya çok sevindim anlatamamEki Görüntüle 2758081
Kızlarr çok şükür geldi sanırım miniğimmyalnız kanamam var çok az yerleşme kanaması olmasını ümit ediyorum hayırlısı artık en azından hamile kalabildiğimi öğrendim Rabbim bebişimi tutundursun inşallah bana Dua edin nolur
Canım benimde 9. Günümdü dün ama akşam yaptım. Bu attığım sabah ki test inşallah çıkar senindeİnşallah canım yarın test yapcam bakalım varsa cok silik de olsa çıkar heralde artık. Çatlamadan 9 gün geçmiş oluyor ama bilmiyorum
Canım kahverengi pembe arası bir renk tam kan gibi değil bakalım inşallah yerleşmedir yaCanım benim ya çok sevindim anlatamamhayırlı olsun bebegin kanaman kahverengi mi kanmı geliyor canım
Evet canım belirtilerin nasıldı gögüs agrısı kasık agrısı varmı
Sen ovulasyon testi kullanmiyosun ya yumurtalaman 1 gün mü sürdü 2 gün mü sürdü tam bilemeyebilirsin canim masallah güzel bi çizgi yani belli belirsiz silik değil cok güzelCanım benimde 9. Günümdü dün ama akşam yaptım. Bu attığım sabah ki test inşallah çıkar seninde
En belirgin belirtim kasık batması oldu canım takvime bakayım gün gün yazıcam hemenEvet canım belirtilerin nasıldı gögüs agrısı kasık agrısı varmı
Yerleşmedir canım kötü düşünme ama uzan yat dinlen agır hiçbişey yapma suanda sana tutunmaya çalışıyor annesi yılın ilk haberi senden geldiCanım kahverengi pembe arası bir renk tam kan gibi değil bakalım inşallah yerleşmedir ya
Biliyorum cok soruyorum ama bu batma Ram olarak nasıl oluyor canım aradamı surekli mi agrı seklinde imi rahatsız etmicek sekildemi bide gögüs agrın varmıEn belirgin belirtim kasık batması oldu canım takvime bakayım gün gün yazıcam hemen
Bendede bazen rahatsızlık hissi verir gibi oluyor keskin bı ağrı değil nasıl desem mesele otururken sağ bacagimi kırıp karnına doğru çekip oturduğum zaman sanki rahatsız oluyorum pozisyon değiştiriyorum bide geceleri çok hafif hafif bı sızlama oluyor ama aşırı bişey yokBu kasık batmasını cok duyuyorum aniden girip çıkan bıçak gibi sızlama şeklinde sanırım. Bende yok bu ama genel bi ağrı var kasıklarımda, gaz mıdır nedir anlamiyorum tam olarak
Kişiden kişiye değişen bisey aslında kimisi de hicbir belirti yasamadan hamile kalıyorBendede bazen rahatsızlık hissi verir gibi oluyor keskin bı ağrı değil nasıl desem mesele otururken sağ bacagimi kırıp karnına doğru çekip oturduğum zaman sanki rahatsız oluyorum pozisyon değiştiriyorum bide geceleri çok hafif hafif bı sızlama oluyor ama aşırı bişey yok
Çörek otu kürü kesinlikle o ay yumurtlma sağlam yapıyor ben denedim çok net şekilde yumurtladim hissettim ama eşim şehir dışındaydı bizim hesaplamamuza uymadı değerlendiremedik dene bu ay istersen bat tarihini öne çekiyor erken yumurtlamani sağlıyor bilgin olsun canımKızlar merhaba daha önce de yazmıştım buraya
Dün adet oldum
Normalde bu ay çörekotu tarçın bal kürünü denemek istiyordum
Ama burda okuduğum kadarıyla soğa suyuna 1 ay daha devam etmek gerekiyormuş
Kafam karıştı sizce ne yapmalıyım
Senin varmı belirtin az kaldı seninde canımKişiden kişiye değişen bisey aslında kimisi de hicbir belirti yasamadan hamile kalıyor
Benim göğüs ağrım var baya, etrafındaki damarlara bakiyorum emin değilim ama yeşil damarlar sanki daha bi belirgin gibi geliyo, kasık ağrısı da dedigim gibi sık sık oluyo ama batma gibi değil. Öyle belirgin bi belirtim yok yani, cuma sabah negatifti ama çok erkendi tabi yarın test yapicam bakalım nasipSenin varmı belirtin az kaldı seninde canım
Evet canımSorunun ne canim pko mu var?
Sogan suyunu bi ay yaptiysan bal tarçın çörekotu karışımına baslayabilirsin canım yumurtlamayı güzel tetikliyorEvet canım
İnşallah canım yaa sendende güzel haberler alırız bu ay kasık ağrısı herkezde olan bı belirti değil zaten hayırlısı olsun hepimiz içinBenim göğüs ağrım var baya, etrafındaki damarlara bakiyorum emin değilim ama yeşil damarlar sanki daha bi belirgin gibi geliyo, kasık ağrısı da dedigim gibi sık sık oluyo ama batma gibi değil. Öyle belirgin bi belirtim yok yani, cuma sabah negatifti ama çok erkendi tabi yarın test yapicam bakalım nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?