Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim ya çok sevindim anlatamam hayırlı olsun bebegin kanaman kahverengi mi kanmı geliyor canım

Canım benimde 9. Günümdü dün ama akşam yaptım. Bu attığım sabah ki test inşallah çıkar seninde
Sen ovulasyon testi kullanmiyosun ya yumurtalaman 1 gün mü sürdü 2 gün mü sürdü tam bilemeyebilirsin canim masallah güzel bi çizgi yani belli belirsiz silik değil cok güzel doktora git yarın mutlaka kanamanı söyle insallah içini rahatlatir

Canım kahverengi pembe arası bir renk tam kan gibi değil bakalım inşallah yerleşmedir ya
Yerleşmedir canım kötü düşünme ama uzan yat dinlen agır hiçbişey yapma suanda sana tutunmaya çalışıyor annesi yılın ilk haberi senden geldidarısı bizlerin basına inşallah

Bu kasık batmasını cok duyuyorum aniden girip çıkan bıçak gibi sızlama şeklinde sanırım. Bende yok bu ama genel bi ağrı var kasıklarımda, gaz mıdır nedir anlamiyorum tam olarak

Bu kasık batmasını cok duyuyorum aniden girip çıkan bıçak gibi sızlama şeklinde sanırım. Bende yok bu ama genel bi ağrı var kasıklarımda, gaz mıdır nedir anlamiyorum tam olarak
Bendede bazen rahatsızlık hissi verir gibi oluyor keskin bı ağrı değil nasıl desem mesele otururken sağ bacagimi kırıp karnına doğru çekip oturduğum zaman sanki rahatsız oluyorum pozisyon değiştiriyorum bide geceleri çok hafif hafif bı sızlama oluyor ama aşırı bişey yok

Kişiden kişiye değişen bisey aslında kimisi de hicbir belirti yasamadan hamile kalıyor

Çörek otu kürü kesinlikle o ay yumurtlma sağlam yapıyor ben denedim çok net şekilde yumurtladim hissettim ama eşim şehir dışındaydı bizim hesaplamamuza uymadı değerlendiremedik dene bu ay istersen bat tarihini öne çekiyor erken yumurtlamani sağlıyor bilgin olsun canım

Senin varmı belirtin az kaldı seninde canım
Benim göğüs ağrım var baya, etrafındaki damarlara bakiyorum emin değilim ama yeşil damarlar sanki daha bi belirgin gibi geliyo, kasık ağrısı da dedigim gibi sık sık oluyo ama batma gibi değil. Öyle belirgin bi belirtim yok yani, cuma sabah negatifti ama çok erkendi tabi yarın test yapicam bakalım nasip

2 aydır aslan pençesi ve civan perçemi kullandım. Biliyosunuz bide agnucaston hapını almıştım. Onun dışında vitamin takviyesi kullandım. D vitamini içtim. Ve en sonki adetim bittikten sonra Meryem suresine başladım.(41 gün okunuyor. Secde ayeti olduğu için tilavet secdesi namazı var. Nasıl kılındığını youtubeden öğrendim) eşimde çinko d vitamini ve kalsiyum içeren bi şase kullandı bu ay. Ya kızlar bide şey yaptık eşim birinden duydu amaan deneyelim ne olucak dedik. Saf zeytin yağı sürdük kayganlaştırıcı gibi düşünün. Sonra bende ters rahim olduğu için ilişkiden sonra yüz üstü yattım ve yastık vardı hep altımda. 40 dk durdum o şekilde ve son beş dk da ayaklarımı havaya kaldırıp açıp kapadım burda duymuştum. Bisiklet sürüyo gibide yaptım. Yani hangisi vesile oldu bilmiyorum ama bence hepsi biraz işe yaradı en çokta Meryem suresi bence Belirtilerim ise şöyle;
Yum 4. Gün Sol kasıkta batma başladı ve hala devam ediyor.

Yum 6. Günü Göğüs hassasiyeti başladı ama her zamanki ağrısından bi tık fazla ve şu an göğüslerde sertlik var.

Yum 7. Günü akıntım arttı günde 3 kez günlük ped değiştirdim belki daha fazla. Uçuk çıkardım bide.

Yum 8. Ve 9. Günü pembe akıntı geldi. Bi kaç tane sivilce çıktı yüzümde ama daha önce çıkmayan yerlerde. Burnumda çıkmaz mesela orda çıktı.

9.Gün akşamı yaptığım test yaptığımda 1 dk içinde silik çıktı. 10. Gün size attığım gibi çıktı.

Bugün yani 10. Gün hafif kahverengi pembemsi kanama oldu. Şu anlık bunlar var. Ama bence en önemlisi kasık batmasıydı benim için ilk belirti oydu. Adetime 5 gün var. İnşallah olmam ve İnşallah sağlıkla tutunur bebeğimRabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah

İnşallah canım yaa sendende güzel haberler alırız bu ay kasık ağrısı herkezde olan bı belirti değil zaten hayırlısı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…