Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inşallah kızmaz San son olarak bişey daha sorsam sana bu kasık batması can yakmicak şekilde hafif hafif bazenmi yokluyordu yoksa sürekli mi can yakiyomuydu

Sen ters rahim olduğunu öğrendin ve o pozisyonu denedin ya cok büyük etkisi var onun ben de bir iki sefer o sekilde yaptım bu ay bakalım. Meryem süresini biz de yaptık eşim 41 gün birer tane hurmaya okudu en sonki adetimin son günü bitmisti hurmalar, yarısını o yarısını ben yedim. Hayıt hapı ve diger otlarin da illaki hepsinin katkisi olmustur tabi. Rabbim sag salim ilerlemesini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim çok güzel haber oldu bizlere yaa

Biliyorum cok soruyorum ama bu batma Ram olarak nasıl oluyor canım aradamı surekli mi agrı seklinde imi rahatsız etmicek sekildemi bide gögüs agrın varmı
Olsun canım istediğiniz kadar sorun cevaplıcam hepsini Canım iğne batması gibi oldu. Ama bazen hafif ağrılar oldu. Her an olmadı ama bazen 5 dk sürüyodu bazen 1 dk. Ama devam etti hep. Şu an yok mesela ama arada oluyor. Göğüs ağrım diğer göğüs ağrılarım gibiydi sadece çok az daha fazla ağrıdı. Sadece uçları ağrımadı yani genel heryeri ağrıyor. Her zaman ağrıdığı zaman başladı o yüzden göğüs ağrısını çok takmamıştım. Ama şu an düşününce daha fazla ağrıyor. Ve normalde yumuşardı şimdi sert.

Rabbim dualarımızı kabul etsin sizler içinde hep namazlardan sonra dua ettim Sizde benim bi ailem gibisiniz. Canım inşallah sendende güzel haberler alırız bak olmazsa zeytinyağını denemeni tavsiye ediyorum şiddetle ama saf olması lazım

Benimde var tek taraflı bazen hissettiriyor kendini batma gibi ama rahatsız etmicek derecede inşallah belirtidir

Tarifi siz nasıl biliyorsunuz
Bazı yerde 10 ar kaşık diyor bazı yerde 12 şer kaşık
Bu topigin ilk sayfasinda arkadaşımız yazmıştı tarifi oraya bakarsan daha dogru olur ben emin olamadim şimdi. Bir de duymuşsundur naturallen ve c life adinda bitkisel macunlar var, icerikleri cok benziyor ve yumurtlamadan tut pko ya vs bircok kadinsal duruma olumlu etkisi oldugu yazıyor, ben gecen ay ve bu ay naturallen kullandim yumurtlamaya kadar ve yumurtlama testi cok güzel pik yapti bu ay, henüz sonuc alamadim ama yumurtayi iyi geliştirdiğine eminim. Bir de onlari araştır istersen

İnşallah canim benim ayni hislerdeyiz saf zeytinyağı var ama bilemedim sperm hareketini nasil etkiler, hic duymadim biraz arastiriyim deneriz olmazsa

Geçen aya göre hesaplarsam üç gün erken gelmişti çünkü.bat 15 i ama normal tarihim 18 i çok yok aramızda canım
Aynıyız o zaman ya test falan yapmadin mi hic? Ben iste cuma yaptım bide yarin yaparim diyorum ama ManyakPrenses in mujdesinden sonra kendimi zor tutuyorum yapmamak icin

Canım inşallah kızmaz San son olarak bişey daha sorsam sana bu kasık batması can yakmicak şekilde hafif hafif bazenmi yokluyordu yoksa sürekli mi can yakiyomuydu
Yok canım aşk olsun niye kızayımm şöyle iğne batması gibi yani çok hafif bi ağrıydı ilk başladığında ağrı yoktu ama sonradan çook hafif ağrılı oldu. Zaman olarak mesela gün içinde sürekli değildi ilk zamanlarda ara ara oluyordu. Ama ilk kasık ağrılarından 1 gün sonra daha sık olmaya başladı.

Yaaaaa inanılmaz çok sevindim okurken tüylerim diken diken oldu. Ablamın da yerleşme kanaması bir kaç gün sürmüştü.

İnşallah canim benim ayni hislerdeyiz saf zeytinyağı var ama bilemedim sperm hareketini nasil etkiler, hic duymadim biraz arastiriyim deneriz olmazsa
Tamam canım bizim bi tanıdıkta o şekilde hamile kalmış eşide. Amaan dedik bizde deneyelim nolcak. Bana mantık olarak şöyle sanki zeytinyağı daha çok içerde tutuyo spermleri. Araştırdım pek bişey bulamadım sadece cinsel organları beslediği ile ilgili bişey buldum. Açıkçası çok düşünmedim ama inanarak yaptık

Doğrudur canım aklımda olsun, insallah gerek kalmaz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…