- 18 Aralık 2020
- 229
- 48
- 13
- 31
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.121
Kaçıncı gün başlamalıyım çörekotu tarçın kürüneSogan suyunu bi ay yaptiysan bal tarçın çörekotu karışımına baslayabilirsin canım yumurtlamayı güzel tetikliyor
Canım inşallah2 aydır aslan pençesi ve civan perçemi kullandım. Biliyosunuz bide agnucaston hapını almıştım. Onun dışında vitamin takviyesi kullandım. D vitamini içtim. Ve en sonki adetim bittikten sonra Meryem suresine başladım.(41 gün okunuyor. Secde ayeti olduğu için tilavet secdesi namazı var. Nasıl kılındığını youtubeden öğrendim) eşimde çinko d vitamini ve kalsiyum içeren bi şase kullandı bu ay. Ya kızlar bide şey yaptık eşim birinden duydu amaan deneyelim ne olucak dedik. Saf zeytin yağı sürdük kayganlaştırıcı gibi düşünün. Sonra bende ters rahim olduğu için ilişkiden sonra yüz üstü yattım ve yastık vardı hep altımda. 40 dk durdum o şekilde ve son beş dk da ayaklarımı havaya kaldırıp açıp kapadım burda duymuştum. Bisiklet sürüyo gibide yaptım. Yani hangisi vesile oldu bilmiyorum ama bence hepsi biraz işe yaradı en çokta Meryem suresi benceBelirtilerim ise şöyle;
Yum 4. Gün Sol kasıkta batma başladı ve hala devam ediyor.
Yum 6. Günü Göğüs hassasiyeti başladı ama her zamanki ağrısından bi tık fazla ve şu an göğüslerde sertlik var.
Yum 7. Günü akıntım arttı günde 3 kez günlük ped değiştirdim belki daha fazla. Uçuk çıkardım bide.
Yum 8. Ve 9. Günü pembe akıntı geldi. Bi kaç tane sivilce çıktı yüzümde ama daha önce çıkmayan yerlerde. Burnumda çıkmaz mesela orda çıktı.
9.Gün akşamı yaptığım test yaptığımda 1 dk içinde silik çıktı. 10. Gün size attığım gibi çıktı.
Bugün yani 10. Gün hafif kahverengi pembemsi kanama oldu. Şu anlık bunlar var. Ama bence en önemlisi kasık batmasıydı benim için ilk belirti oydu. Adetime 5 gün var. İnşallah olmam ve İnşallah sağlıkla tutunur bebeğimRabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Sen ters rahim olduğunu öğrendin ve o pozisyonu denedin ya cok büyük etkisi var onun ben de bir iki sefer o sekilde yaptım bu ay bakalım. Meryem süresini biz de yaptık eşim 41 gün birer tane hurmaya okudu en sonki adetimin son günü bitmisti hurmalar, yarısını o yarısını ben yedim. Hayıt hapı ve diger otlarin da illaki hepsinin katkisi olmustur tabi. Rabbim sag salim ilerlemesini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim çok güzel haber oldu bizlere yaa2 aydır aslan pençesi ve civan perçemi kullandım. Biliyosunuz bide agnucaston hapını almıştım. Onun dışında vitamin takviyesi kullandım. D vitamini içtim. Ve en sonki adetim bittikten sonra Meryem suresine başladım.(41 gün okunuyor. Secde ayeti olduğu için tilavet secdesi namazı var. Nasıl kılındığını youtubeden öğrendim) eşimde çinko d vitamini ve kalsiyum içeren bi şase kullandı bu ay. Ya kızlar bide şey yaptık eşim birinden duydu amaan deneyelim ne olucak dedik. Saf zeytin yağı sürdük kayganlaştırıcı gibi düşünün. Sonra bende ters rahim olduğu için ilişkiden sonra yüz üstü yattım ve yastık vardı hep altımda. 40 dk durdum o şekilde ve son beş dk da ayaklarımı havaya kaldırıp açıp kapadım burda duymuştum. Bisiklet sürüyo gibide yaptım. Yani hangisi vesile oldu bilmiyorum ama bence hepsi biraz işe yaradı en çokta Meryem suresi benceBelirtilerim ise şöyle;
Yum 4. Gün Sol kasıkta batma başladı ve hala devam ediyor.
Yum 6. Günü Göğüs hassasiyeti başladı ama her zamanki ağrısından bi tık fazla ve şu an göğüslerde sertlik var.
Yum 7. Günü akıntım arttı günde 3 kez günlük ped değiştirdim belki daha fazla. Uçuk çıkardım bide.
Yum 8. Ve 9. Günü pembe akıntı geldi. Bi kaç tane sivilce çıktı yüzümde ama daha önce çıkmayan yerlerde. Burnumda çıkmaz mesela orda çıktı.
9.Gün akşamı yaptığım test yaptığımda 1 dk içinde silik çıktı. 10. Gün size attığım gibi çıktı.
Bugün yani 10. Gün hafif kahverengi pembemsi kanama oldu. Şu anlık bunlar var. Ama bence en önemlisi kasık batmasıydı benim için ilk belirti oydu. Adetime 5 gün var. İnşallah olmam ve İnşallah sağlıkla tutunur bebeğimRabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Adetin 2. GünüKaçıncı gün başlamalıyım çörekotu tarçın kürüne
Olsun canım istediğiniz kadar sorun cevaplıcam hepsiniBiliyorum cok soruyorum ama bu batma Ram olarak nasıl oluyor canım aradamı surekli mi agrı seklinde imi rahatsız etmicek sekildemi bide gögüs agrın varmı
İnsallah canim sen ne durumdasin ne kadar var bata?İnşallah canım yaa sendende güzel haberler alırız bu ay kasık ağrısı herkezde olan bı belirti değil zaten hayırlısı olsun hepimiz için
Tarifi siz nasıl biliyorsunuzAdetin 2. Günü
Rabbim dualarımızı kabul etsin sizler içinde hep namazlardan sonra dua ettimSen ters rahim olduğunu öğrendin ve o pozisyonu denedin ya cok büyük etkisi var onun ben de bir iki sefer o sekilde yaptım bu ay bakalım. Meryem süresini biz de yaptık eşim 41 gün birer tane hurmaya okudu en sonki adetimin son günü bitmisti hurmalar, yarısını o yarısını ben yedim. Hayıt hapı ve diger otlarin da illaki hepsinin katkisi olmustur tabi. Rabbim sag salim ilerlemesini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim çok güzel haber oldu bizlere yaa
Benimde var tek taraflı bazen hissettiriyor kendini batma gibi ama rahatsız etmicek derecede inşallah belirtidirOlsun canım istediğiniz kadar sorun cevaplıcam hepsiniCanım iğne batması gibi oldu. Ama bazen hafif ağrılar oldu. Her an olmadı ama bazen 5 dk sürüyodu bazen 1 dk. Ama devam etti hep. Şu an yok mesela ama arada oluyor. Göğüs ağrım diğer göğüs ağrılarım gibiydi sadece çok az daha fazla ağrıdı. Sadece uçları ağrımadı yani genel heryeri ağrıyor. Her zaman ağrıdığı zaman başladı o yüzden göğüs ağrısını çok takmamıştım. Ama şu an düşününce daha fazla ağrıyor. Ve normalde yumuşardı şimdi sert.
Bu topigin ilk sayfasinda arkadaşımız yazmıştı tarifi oraya bakarsan daha dogru olur ben emin olamadim şimdi. Bir de duymuşsundur naturallen ve c life adinda bitkisel macunlar var, icerikleri cok benziyor ve yumurtlamadan tut pko ya vs bircok kadinsal duruma olumlu etkisi oldugu yazıyor, ben gecen ay ve bu ay naturallen kullandim yumurtlamaya kadar ve yumurtlama testi cok güzel pik yapti bu ay, henüz sonuc alamadim ama yumurtayi iyi geliştirdiğine eminim. Bir de onlari araştır istersenTarifi siz nasıl biliyorsunuz
Bazı yerde 10 ar kaşık diyor bazı yerde 12 şer kaşık
Geçen aya göre hesaplarsam üç gün erken gelmişti çünkü.bat 15 i ama normal tarihim 18 i çok yok aramızda canımİnsallah canim sen ne durumdasin ne kadar var bata?
İnşallah canim benim ayni hislerdeyizRabbim dualarımızı kabul etsin sizler içinde hep namazlardan sonra dua ettimSizde benim bi ailem gibisiniz. Canım inşallah sendende güzel haberler alırız bak olmazsa zeytinyağını denemeni tavsiye ediyorum şiddetle ama saf olması lazım
Aynıyız o zaman ya test falan yapmadin mi hic? Ben iste cuma yaptım bide yarin yaparim diyorum amaGeçen aya göre hesaplarsam üç gün erken gelmişti çünkü.bat 15 i ama normal tarihim 18 i çok yok aramızda canım
Yok canım aşk olsun niye kızayımmCanım inşallahkızmaz San son olarak bişey daha sorsam sana bu kasık batması can yakmicak şekilde hafif hafif bazenmi yokluyordu yoksa sürekli mi can yakiyomuydu
Yaaaaa inanılmaz çok sevindim okurken tüylerim diken diken oldu. Ablamın da yerleşme kanaması bir kaç gün sürmüştü.Eki Görüntüle 2758081
Kızlarr çok şükür geldi sanırım miniğimmyalnız kanamam var çok az yerleşme kanaması olmasını ümit ediyorum hayırlısı artık en azından hamile kalabildiğimi öğrendim Rabbim bebişimi tutundursun inşallah bana Dua edin nolur
Tamam canım bizim bi tanıdıkta o şekilde hamile kalmış eşide. Amaan dedik bizde deneyelim nolcak. Bana mantık olarak şöyle sanki zeytinyağı daha çok içerde tutuyo spermleri. Araştırdım pek bişey bulamadım sadece cinsel organları beslediği ile ilgili bişey buldum. Açıkçası çok düşünmedim ama inanarak yaptıkİnşallah canim benim ayni hislerdeyizsaf zeytinyağı var ama bilemedim sperm hareketini nasil etkiler, hic duymadim biraz arastiriyim deneriz olmazsa
Allah razı olsun canım emeklerimizin, sabrımızın karşılığını verdi Rabbim çok şükürYaaaaa inanılmaz çok sevindim okurken tüylerim diken diken oldu. Ablamın da yerleşme kanaması bir kaç gün sürmüştü.
Evet evet rahatsız etmiyo benim sol kasıkta oldu canım mesela zaten yum soldan oldu diye düşünüp o tarafa daha çok yatmıştım uyurken.Benimde var tek taraflı bazen hissettiriyor kendini batma gibi ama rahatsız etmicek derecede inşallah belirtidir
Doğrudur canım aklımda olsun, insallah gerek kalmaz tabiTamam canım bizim bi tanıdıkta o şekilde hamile kalmış eşide. Amaan dedik bizde deneyelim nolcak. Bana mantık olarak şöyle sanki zeytinyağı daha çok içerde tutuyo spermleri. Araştırdım pek bişey bulamadım sadece cinsel organları beslediği ile ilgili bişey buldum. Açıkçası çok düşünmedim ama inanarak yaptık
İnşallah atlatacaksınAllah razı olsun canım emeklerimizin, sabrımızın karşılığını verdi Rabbim çok şükürİnşallah şu adeti de atlatayımda daha rahat olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?