- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.141
İnşallah canımDoğrudur canım aklımda olsun, insallah gerek kalmaz tabi
Desteğin için çok sağol canım benimİnşallah atlatacaksın
Ben hiç yapmadım hafta içi yapicam ama dediğin gibi prenses den sonra benide dürtüyor bişey yap diyeAynıyız o zaman ya test falan yapmadin mi hic? Ben iste cuma yaptım bide yarin yaparim diyorum amaManyakPrenses in mujdesinden sonra kendimi zor tutuyorum yapmamak icin
Benimde yumurtlamam sağdan oldu yine sağ kasık batması yaşıyorum hayırlısı olsun canım hepimiz içinEvet evet rahatsız etmiyo benim sol kasıkta oldu canım mesela zaten yum soldan oldu diye düşünüp o tarafa daha çok yatmıştım uyurken.
Ya aslında yapmıcaktım ama birden bire içimden bi ses test yap dedi ondan yaptım yaniBen hiç yapmadım hafta içi yapicam ama dediğin gibi prenses den sonra benide dürtüyor bişey yap diye
İnşallah vardır canım inşallahBenimde yumurtlamam sağdan oldu yine sağ kasık batması yaşıyorum hayırlısı olsun canım hepimiz içinsende dikkat et Yorma kendini
İnşallah vardır canım inşallahAynen uzandım hiç bişey yapmıyorum
Canım olur mu hiç öyle şey buralardayım hepKeyfini çıkar canım bizide terketme sakın gözün kulağın burda ossun
Yakandayım bugun senin prenses
HahahaYakandayım bugun senin prensesyumurtlama sancısı olduğu gun ilişkin oldumu ilişki sıklığın nasıldı?
Amin inşallah sağolasınManyakPrenses gözün aydın. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin
Kızlar bişi sorcam. Bugün öğleden sonra regl oldum. Doktora gitcem hormon falan baktırmaya. Hangi gün gitmeliyim. Bir de illa sabah mı gitmeliyim, öğleden sonra da olsa olur mu
Tmm canım cok tşk ederimHahahaAaa bak doğru onları yazmadımm. Adetten 5 gün sonra gün aşırı yum gününden bir gün önce yum günü ve sonraki gün oldu canım bide 1 gün ara verip tekrar yaptık ve bıraktık. Yani peş peşe olmuş oldu. Yum ağrısı yaşadığım günde oldu tabii
Ne demek canımTmm canım cok tşk ederim
Var canım yarın bile pat diye pik olabilir. Benim pikten bir gün öncesi acayip silikti daha olmaz saniyodum pat diye pik yaptı hem de cok koyuydu
Sevindim valla ya kaçırdım diye üzülmüştümVar canım yarın bile pat diye pik olabilir. Benim pikten bir gün öncesi acayip silikti daha olmaz saniyodum pat diye pik yaptı hem de cok koyuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?