- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.161
Be
Belli canım hemde ben burdayım diyor resmen
Bide ilişki sıklığın nasıldı onu unuttum bak
Canım Allah razı olsun ben daha sevinemiyorum cok silik çünkü cok da erken kimyasal vs olursa diye. Belirtim de söylemiştim zaten yok gibi bişey, göğüs ağrısı her adet öncesi olur bende ama biraz sanki yeşil damarlar belirginlesmis gibi geldi, kasık ağrısı var ama bıçak saplanır gibi degil normal bi ağrı, başka da yok sanırım suanBe
Belli canım hemde ben burdayım diyor resmengözün aydın olsun sendende belirtileri alayım canım
Benim 31 Aralık pik yaptı ondan 2 gün önce degerlendirdik, pikten sonra da 4 gün üst üste değerlendirdik canımBide ilişki sıklığın nasıldı onu unuttum bak
Gözün aydın canımm çok sevindimm inşallah sağlıkla tutunsun bebişinn
Ya canım cok teşekkür ederim dediğim gibi daha sevinemiyorum sabah yine tekrarlicam insallah koyulasirGözün aydın canımm çok sevindimm inşallah sağlıkla tutunsun bebişinn
İnan canım bende öyleyim şu adet geçse rahatlıcammYa canım cok teşekkür ederim dediğim gibi daha sevinemiyorum sabah yine tekrarlicam insallah koyulasir
Ben sanmıyorum kimyasal VS olcagını daha bat tarihine daha var ondan silik çıkmıştır dinlen sende bol bol ocak bebekleri geliyor teker tekerCanım Allah razı olsun ben daha sevinemiyorum cok silik çünkü cok da erken kimyasal vs olursa diye. Belirtim de söylemiştim zaten yok gibi bişey, göğüs ağrısı her adet öncesi olur bende ama biraz sanki yeşil damarlar belirginlesmis gibi geldi, kasık ağrısı var ama bıçak saplanır gibi degil normal bi ağrı, başka da yok sanırım suan
Aynen ama seninki iyi koyu çıkmış kötü düşünme hic. Bakalim inşallah sağlıkla ilerlerİnan canım bende öyleyim şu adet geçse rahatlıcamm
Ay inşallah canım benim bizim haberler ugurlu gelir peşimiz sıra alırız güzel güzel haberleriBen sanmıyorum kimyasal VS olcagını daha bat tarihine daha var ondan silik çıkmıştır dinlen sende bol bol ocak bebekleri geliyor teker tekerinşallah darısı başıma bende yaparım birkaç güne inşallah bende güzel haberler veririm size
Çoook mutluuu oldummm kendim hamileymişim gibi ayy insallah saglikla devam eder canimmmmEki Görüntüle 2758081
Kızlarr çok şükür geldi sanırım miniğimmyalnız kanamam var çok az yerleşme kanaması olmasını ümit ediyorum hayırlısı artık en azından hamile kalabildiğimi öğrendim Rabbim bebişimi tutundursun inşallah bana Dua edin nolur
İnşallah canım çook mutlu edersin biziBen sanmıyorum kimyasal VS olcagını daha bat tarihine daha var ondan silik çıkmıştır dinlen sende bol bol ocak bebekleri geliyor teker tekerinşallah darısı başıma bende yaparım birkaç güne inşallah bende güzel haberler veririm size
İnşallah canım çook mutlu edersin bizi
İnşallah canım adet geçmeden rahat yok maalesefÇoook mutluuu oldummm kendim hamileymişim gibi ayy insallah saglikla devam eder canimmmm
İnşallah canım ben adet geçmeden kan vermemeye karar verdim ne olur ne olmaz diye sen napıcaksınAynen ama seninki iyi koyu çıkmış kötü düşünme hic. Bakalim inşallah sağlıkla ilerler
Var cizgi canim
Ayyy görüyorum beeeen
Ben de cuma günü vermeyi düşünüyorum canim zaten bat sanırım Perşembe veya cuma. O zamana kadar hergun test yapıp koyulasmasi için dua edicemİnşallah canım ben adet geçmeden kan vermemeye karar verdim ne olur ne olmaz diye sen napıcaksın
Yaa insallah canım sırayla hepimiz veririz bu mujdeleri insallahAyyy görüyorum beeeen2021 hepimize uğurlu gelecek inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?