Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasık batmalarım var hatta arada baya sert oluyor
gaz problemim var çok fazla
bir de göğüs ağrısı başladı bugün
Sen de varmı bir şeyler
Bugün göğüs hassasiyeti basladı dediğin gibi cok fazla değil ama hafiften sag kasık batmalarım var cok sık degil rahatsız etmicek sekilde ara ara oluyor gaz çok var bide cok acıkıyorum gece uyanıyorum resmen açım ki normalde gece acıkmam

Belirtilerimiz hemen hemen aynı canım ay nasıl gececek bi hafta nedense bu ay uzun aradan sonra sonucu cok merak ediyorum test yapma merakı var içimde kac aydır bu duygu yoktu ben de

Belirtilerimiz hemen hemen aynı canım ay nasıl gececek bi hafta nedense bu ay uzun aradan sonra sonucu cok merak ediyorum test yapma merakı var içimde kac aydır bu duygu yoktu ben de
Bende bu ay ayrı Bi heyecanlıyım inşallah bizede nasip olur canım ne zaman test yapcaksın

Bende bu ay ayrı Bi heyecanlıyım inşallah bizede nasip olur canım ne zaman test yapcaksın
Aylardır kullanmaya fırsat bulamadığım testim var evde batı 1 gün gecsin yapıcam canım kac aydır erken geliyor kırmızlar bakalım ne olacak bu ay
Bu ay umutluyum allahın yüzümü güldürsün insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…