- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.181
Evet çizgi var insallah koyulasarak devam eder canım Rabbim hepimize anneligi ağız tadıyla tattirsin insallahVar cizgi canimhayirli olsunn kimyasal degildir kötü düşünme hiç
İnşallah canımBen de cuma günü vermeyi düşünüyorum canim zaten bat sanırım Perşembe veya cuma. O zamana kadar hergun test yapıp koyulasmasi için dua edicem
Bat ne zaman canımKızlar dün akşam uyumadan önce dua ettim ve eğer hamileysem rüyamda göster allahım dedim ve rüyamda hamile olduğumu gördüm haberci rüya mı yoksa bilinçaltı mı bekleyip göreceğiz
17 ocak canımBat ne zaman canım
Hadi inşallah haberci rüyadır canımKızlar dün akşam uyumadan önce dua ettim ve eğer hamileysem rüyamda göster allahım dedim ve rüyamda hamile olduğumu gördüm haberci rüya mı yoksa bilinçaltı mı bekleyip göreceğiz
Benimde 18 Ocak varmı belirtin peki17 ocak canım
Kasık batmalarım var hatta arada baya sert oluyorBenimde 18 Ocak varmı belirtin peki
Bugün göğüs hassasiyeti basladı dediğin gibi cok fazla değil ama hafiften sag kasık batmalarım var cok sık degil rahatsız etmicek sekilde ara ara oluyor gaz çok var bide cok acıkıyorum gece uyanıyorum resmen açım ki normalde gece acıkmamKasık batmalarım var hatta arada baya sert oluyor
gaz problemim var çok fazla
bir de göğüs ağrısı başladı bugün
Sen de varmı bir şeyler
Belirtilerimiz hemen hemen aynı canım ay nasıl gececek bi haftaBugün göğüs hassasiyeti basladı dediğin gibi cok fazla değil ama hafiften sag kasık batmalarım var cok sık degil rahatsız etmicek sekilde ara ara oluyor gaz çok var bide cok acıkıyorum gece uyanıyorum resmen açım ki normalde gece acıkmam
Ayy senin daha yakınn insallah cift cizgiyi görürüz insallah bu aymerakligzm Caglunal kızlar insallah peşpeşe güzel haberler veririz. Ben de gaz cok sürekli bı kasık ağrısı var özellikle bugun, bata 5 kala yani
İnşallah canım ya basık batması çok hafif var oda bazen ama gaz belirgin bayamerakligzm Caglunal kızlar insallah peşpeşe güzel haberler veririz. Ben de gaz cok sürekli bı kasık ağrısı var özellikle bugun, bata 5 kala yani
Aynen kızlar inşallah sizdende güzel haberleri alırızmerakligzm Caglunal kızlar insallah peşpeşe güzel haberler veririz. Ben de gaz cok sürekli bı kasık ağrısı var özellikle bugun, bata 5 kala yani
Bende bu ay ayrı Bi heyecanlıyım inşallah bizede nasip olur canım ne zaman test yapcaksınBelirtilerimiz hemen hemen aynı canım ay nasıl gececek bi haftanedense bu ay uzun aradan sonra sonucu cok merak ediyorum test yapma merakı var içimde kac aydır bu duygu yoktu ben de
Belirtilerimiz hemen hemen aynı canım ay nasıl gececek bi haftanedense bu ay uzun aradan sonra sonucu cok merak ediyorum test yapma merakı var içimde kac aydır bu duygu yoktu ben de
İkincisi nasıl oluyor kızAynen kızlar inşallah sizdende güzel haberleri alırızBendede gaz başladı bugün 2 türlüde
Aylardır kullanmaya fırsat bulamadığım testim var evdeBende bu ay ayrı Bi heyecanlıyım inşallah bizede nasip olur canım ne zaman test yapcaksın
Hem geğiriyorum hem de diğeri işteİkincisi nasıl oluyor kız
Bende bu ay ayrı Bi heyecanlıyım inşallah bizede nasip olur canım ne zaman test yapcaksınBelirtilerimiz hemen hemen aynı canım ay nasıl gececek bi haftanedense bu ay uzun aradan sonra sonucu cok merak ediyorum test yapma merakı var içimde kac aydır bu duygu yoktu ben de
Amin canım inşallah size çok dua edicemAylardır kullanmaya fırsat bulamadığım testim var evdebatı 1 gün gecsin yapıcam canım kac aydır erken geliyor kırmızlar bakalım ne olacak bu ay
Bu ay umutluyum allahın yüzümü güldürsün insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?