- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.201
İnşallah canımAylardır kullanmaya fırsat bulamadığım testim var evdebatı 1 gün gecsin yapıcam canım kac aydır erken geliyor kırmızlar bakalım ne olacak bu ay
Bu ay umutluyum allahın yüzümü güldürsün insallah
Hem geğiriyorum hem de diğeri işte
Insallah canim yaa insallah rabbim dualarımızı kabul etsin bu ay güzel haberler verelimmİnşallah canımrüyan çıkar inşallah
Valla bu belirtiyse eger 1 hafta boyunca yandıkAynı gercekten benimkide belirtidir inşallah
Canım ben de sana edicem saglıkla ilerlesin gebeliğin insallahhAmin canım inşallah size çok dua edicem
Ben dayanamam ki üç dört gün sonra yaparım testiValla bu belirtiyse eger 1 hafta boyunca yandık
Canım ben de sana edicem saglıkla ilerlesin gebeliğin insallahh
Ben dayanamam ki üç dört gün sonra yaparım testi
Allah razı olsun canım çok sağolCanım ben de sana edicem saglıkla ilerlesin gebeliğin insallahh
İnşallah canım ikimizide ilk teste nasip olur inşallahilk testte çift çizgiyi görmen umuduyla o zaman
Insallah canımmİnşallah canım ikimizide ilk teste nasip olur inşallah
Tabi canım daha beklemeye ne gerek var bosver
Kız ben o testi gorsem gider yarin verirdim kan testini
Ama cok erken daha ya sonra çok düşük çıkacak iki günde bir bi daha gidip kan vermek gerekir, o da ayri bi stresKız ben o testi gorsem gider yarin verirdim kan testini
Ne bileyimm farklı heyecanlar farklı tepkiler işteAma cok erken daha ya sonra çok düşük çıkacak iki günde bir bi daha gidip kan vermek gerekir, o da ayri bi stres
Ben suan 9 doguruyorum mesela sabah tekrar test yapicam ya negatif çıkarsa ya ertesi güne koyulasmazsa ya kimyasalsa diyeNe bileyimm farklı heyecanlar farklı tepkiler işte
Aynen canım ama duralım cumaya kadar bence yüksek çıksın azcık bari değerimizTabi canım daha beklemeye ne gerek var bosverben ins cumaya kadar durabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?