- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.221
Canım azcık değer yükselsin diye ama emin ol bende meraktan çatlıyorum yani değerimi merak ediyorum çokKız ben o testi gorsem gider yarin verirdim kan testini
Bende yapıcam canım ne olur ne olmaz her gün takip etmek istiyorumBen suan 9 doguruyorum mesela sabah tekrar test yapicam ya negatif çıkarsa ya ertesi güne koyulasmazsa ya kimyasalsa diye
Seninki masallah iyi net çıkmış da benimki sallantıda biraz sanki, hayırlısı olsun en azından tüpler acıkmış kimyasal da olsa hamile kalabiliyomusum derim ama insallah giderek koyulasir ikimizin deBende yapıcam canım ne olur ne olmaz her gün takip etmek istiyorum
İnşallah canım bu işler hiç belli olmaz bende hiç garanti gözüyle bakmıyorum ama dediğin gibi hamile kalabildiğime çook sevindim en azından bunu bilicem artık. Tabii inşallah ikimizinkide sağlıkla ilerlerSeninki masallah iyi net çıkmış da benimki sallantıda biraz sanki, hayırlısı olsun en azından tüpler acıkmış kimyasal da olsa hamile kalabiliyomusum derim ama insallah giderek koyulasir ikimizin de
Elhamdülillah canim tabiki insallahİnşallah canım bu işler hiç belli olmaz bende hiç garanti gözüyle bakmıyorum ama dediğin gibi hamile kalabildiğime çook sevindim en azından bunu bilicem artık. Tabii inşallah ikimizinkide sağlıkla ilerler
Yaaaa bayılıyorummmm bu çizgilere, mașallah
Ayy masallah hadi hayırlı olsunn canım gebeliğin
Bal gibi de ben burdayım anne diyor
Amin canım inşallah hamilesindirHayırlı haftalar kızlar,
Batımı bilmiyorum ya 12sinde ya da 14 ünde olmam gerekiyor. Geçen 2bucuk hafta evdeydim full degerlendirdik bol bol dua ettim bakalım bu ay nasib olacak mı. Hafif adet sancilarim dün başladı inşallah devamı gelmezhepimiz için güzel bir hafta olsun
İnşallah canım benim.Amin canım inşallah hamilesindirBenim 9. günde testte silik çıktı sende bugün yapsan çıkar bence
Sağol canım heralde 4-5 gün var ben cuma diye hesap ediyorum Bat gününü ama normal testte aşırı silik çıkıyor insallah kimyasal degildirYaaaa bayılıyorummmm bu çizgilere, mașallahadetine kaç gün var canım
İnsallah ilerler canim cok teşekkür ederimAyy masallah hadi hayırlı olsunn canım gebeliğin
İnsallah canim benimBal gibi de ben burdayım anne diyorHayırlısıyla sağlıkla ilerlesin inşallah canım
Yaa senin de var işte aynı benimki gibi ben de korkuyorum kimyasal olursa diye. Hayırlısı olsun hakkımızda ne tam sevinebiliyorum ne yok sayabiliyorumKızlar dayanamadım. Evde son 2 testim kalmış. Birini kullandım. Digerini de Cuma günü yapicam adet olmazsam.
Böyle çıktı ama güvenemiyorum, geçen ayda hafif bi silik çıkmıştı sonraki testlerim negativ oldu ve adet oldum. Tek fark bu sefer biraz daha koyu çıktı. Ve adet olacakmışım gibi ağrılarım var yine.
IMG 20210111 074019
IMG 20210111 073957
Yaa senin de var işte aynı benimki gibi ben de korkuyorum kimyasal olursa diye. Hayırlısı olsun hakkımızda ne tam sevinebiliyorum ne yok sayabiliyorum
Ayni hisleri paylasiyoruz. Yumurtlama gününü biliyomusun ona göre daha net hesaplarsin. Yumurtlama gec olursa adet de gec gelir çünküBen normalde 28gunde bir oluyorum. Ona göre hesaplarsam dün olmam gerekiyordu. ama son 2 - 3 aydır 31.güne kadar uzuyor. Bu çarşamba 31. Gün oluyor. En geç perşembe adet olmam gerekir. Kafam allak bullak hem heycan hem hayal kırıklığı korkusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?