Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ManyakPrenses Gereksiz06 kızlarrr tebrik ederim inşallah sıkıca tutunur bebişleriniz hiç bırakmazlar sizi
canım ben silik bi çizgi gördüm sanki hayırlısı olsun inşallah hamilesindir

Canım benim tebrikler hamilesiiin ay çok sevindim bu ay bereketli oldu maşaallahh

Yaptım canım koyulaşıyor çok şükür
İyi masallah. Benimkinde pek belirgin bi koyulasma yok gerci iki test arasinda 14 saat var, 2 günde 1 kat artıyor diyolar, belki seninkinden daha geç döllenme oldu bilmiyorum erken testte baya güzel belirgin ama hayırlısı insallah ilerler bakalim en azından hamile kalabiliyorum cok şükür

Ya sen böyle diyince bir tuhaf oldum, ben sevinemedim çünkü henüz emin olamıyorum
Canım benim inşallah giderek koyulaşır ben inanıyorum olduğuna ne bileyim. Çıkmaz yani böyle bence
Maşallah, sağlıkla devam ilerlesin inşallah, cok sevindim kuzum senin adına
Amin Canım inşallah benimde yerleşme lekem azalmaya başladı inşallah biter beni o endişendiriyor sadece

Benimde çok aşırı bi koyulaşma olmadı ama biraz daha kalınlaştı. Durdukça testler dahada belirginleşiyo koyulaşıp koyulaşmadığı daha net anlaşılıyo. Şu lekelenmelerim bitse benim rahatlıcam da çok az gerçi ama bilemiyorum

Amin canım Allah razı olsun inşallah tutunurlar bakalım Rabbim size de nasip etsin inşallah dua ediyorum her gün size

Ilk aylar olabilir lekenlemeler az çok, stres yapma bunu için rahat olsun . Doktora gittin mi, nezaman gideceksin

Var bence seninde çıkmış Vera cim çok tebrik ederim canım

Prensessss inanmıyorummmm yeni gördümmmm.. Gözlerim doldu en az kendim kadar sevindm canım arkadasımmmm offf harika yaaa rabbim ne büyüksünnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…