- 7 Şubat 2010
- 2.111
- 2.174
- 658
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.241
Eki Görüntüle 2758081
Kızlarr çok şükür geldi sanırım miniğimmyalnız kanamam var çok az yerleşme kanaması olmasını ümit ediyorum hayırlısı artık en azından hamile kalabildiğimi öğrendim Rabbim bebişimi tutundursun inşallah bana Dua edin nolur
canım ben silik bi çizgi gördüm sanki hayırlısı olsun inşallah hamilesindirKızlar dayanamadım. Evde son 2 testim kalmış. Birini kullandım. Digerini de Cuma günü yapicam adet olmazsam.
Böyle çıktı ama güvenemiyorum, geçen ayda hafif bi silik çıkmıştı sonraki testlerim negativ oldu ve adet oldum. Tek fark bu sefer biraz daha koyu çıktı. Ve adet olacakmışım gibi ağrılarım var yine.
IMG 20210111 074019
IMG 20210111 073957
Bilmiyorum yum gününü malesef.Ayni hisleri paylasiyoruz. Yumurtlama gününü biliyomusun ona göre daha net hesaplarsin. Yumurtlama gec olursa adet de gec gelir çünkü
ManyakPrenses Gereksiz06 kızlarrr tebrik ederim inşallah sıkıca tutunur bebişleriniz hiç bırakmazlar sizi
canım ben silik bi çizgi gördüm sanki hayırlısı olsun inşallah hamilesindir
Aynen başka care yok. Adete gore değil yumurtlamaya göre hesap etmemiz lazim aslında bu süreçte. Benim yumurtlamanın 11. Günü sanirim yada 10. İnşallah yüz güldürücü sonuçlar alırızBilmiyorum yum gününü malesef.
Beklemeye devam
Yaptım canım koyulaşıyor çok şükürİnsallah canim benimsen yaptın mi tekrar
Canım benim tebrikler hamilesiiin ay çok sevindim bu ay bereketli oldu maşaallahhKızlar dayanamadım. Evde son 2 testim kalmış. Birini kullandım. Digerini de Cuma günü yapicam adet olmazsam.
Böyle çıktı ama güvenemiyorum, geçen ayda hafif bi silik çıkmıştı sonraki testlerim negativ oldu ve adet oldum. Tek fark bu sefer biraz daha koyu çıktı. Ve adet olacakmışım gibi ağrılarım var yine.
IMG 20210111 074019
IMG 20210111 073957
İyi masallah. Benimkinde pek belirgin bi koyulasma yok gerci iki test arasinda 14 saat var, 2 günde 1 kat artıyor diyolar, belki seninkinden daha geç döllenme oldu bilmiyorum erken testte baya güzel belirgin ama hayırlısı insallah ilerler bakalim en azından hamile kalabiliyorum cok şükürYaptım canım koyulaşıyor çok şükür
Ya sen böyle diyince bir tuhaf oldum, ben sevinemedim çünkü henüzCanım benim tebrikler hamilesiiin ay çok sevindim bu ay bereketli oldu maşaallahh
Maşallah, sağlıkla devam ilerlesin inşallah, cok sevindim kuzum senin adınaYaptım canım koyulaşıyor çok şükür
Canım benim inşallah giderek koyulaşır ben inanıyorum olduğuna ne bileyim. Çıkmaz yani böyle benceYa sen böyle diyince bir tuhaf oldum, ben sevinemedim çünkü henüzemin olamıyorum
Amin Canım inşallah benimde yerleşme lekem azalmaya başladı inşallah biter beni o endişendiriyor sadeceMaşallah, sağlıkla devam ilerlesin inşallah, cok sevindim kuzum senin adına
Benimde çok aşırı bi koyulaşma olmadı ama biraz daha kalınlaştı. Durdukça testler dahada belirginleşiyo koyulaşıp koyulaşmadığı daha net anlaşılıyo. Şu lekelenmelerim bitse benim rahatlıcam da çok az gerçi ama bilemiyorumİyi masallah. Benimkinde pek belirgin bi koyulasma yok gerci iki test arasinda 14 saat var, 2 günde 1 kat artıyor diyolar, belki seninkinden daha geç döllenme oldu bilmiyorum erken testte baya güzel belirgin ama hayırlısı insallah ilerler bakalim en azından hamile kalabiliyorum cok şükür
Amin canım Allah razı olsun inşallah tutunurlar bakalımManyakPrenses Gereksiz06 kızlarrr tebrik ederim inşallah sıkıca tutunur bebişleriniz hiç bırakmazlar sizi
canım ben silik bi çizgi gördüm sanki hayırlısı olsun inşallah hamilesindir
Ilk aylar olabilir lekenlemeler az çok, stres yapma bunu için rahat olsunBenimde çok aşırı bi koyulaşma olmadı ama biraz daha kalınlaştı. Durdukça testler dahada belirginleşiyo koyulaşıp koyulaşmadığı daha net anlaşılıyo. Şu lekelenmelerim bitse benim rahatlıcam da çok az gerçi ama bilemiyorum
Canım cuma normal adet günüm o gün aile hekimine kan vericem bide pazartesi vericem sonra doktora gidicem inşallahIlk aylar olabilir lekenlemeler az çok, stres yapma bunu için rahat olsun. Doktora gittin mi, nezaman gideceksin
Iyi bakalim, hayırlı sonuçlar simdidenCanım cuma normal adet günüm o gün aile hekimine kan vericem bide pazartesi vericem sonra doktora gidicem inşallah
Var canım erken gebelik testinde çok net çıkmış hayırlı olsun bebeğin
Var bence seninde çıkmış Vera cim çok tebrik ederim canımKızlar dayanamadım. Evde son 2 testim kalmış. Birini kullandım. Digerini de Cuma günü yapicam adet olmazsam.
IMG 20210111 074019
IMG 20210111 073957
Prensessss inanmıyorummmm yeni gördümmmm.. Gözlerim doldu en az kendim kadar sevindm canım arkadasımmmm offf harika yaaa rabbim ne büyüksünnnnEki Görüntüle 2758081
Kızlarr çok şükür geldi sanırım miniğimmyalnız kanamam var çok az yerleşme kanaması olmasını ümit ediyorum hayırlısı artık en azından hamile kalabildiğimi öğrendim Rabbim bebişimi tutundursun inşallah bana Dua edin nolur
Ayyy canım benim Allah razı olsun gözlerim doldu msjını okuyuncaPrensessss inanmıyorummmm yeni gördümmmm.. Gözlerim doldu en az kendim kadar sevindm canım arkadasımmmm offf harika yaaa rabbim ne büyüksünnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?