- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.261
Canmmmm hayırlı olsunnnn ayyy ne guzel haberler alıyorum yaaa inşallah tez zamanda keseyi görürsünüz Allahım
Amin İnşallah canım şu adeti atlatsak daha çok rahatlıcaz bakalım. Biraz lekelenmem var kahverengi. İnşallah tutunur bebişte bırakmaz beniCanmmmm hayırlı olsunnnn ayyy ne guzel haberler alıyorum yaaa inşallah tez zamanda keseyi görürsünüz Allahım
Cok teşekkür ederim canımVar canım erken gebelik testinde çok net çıkmış hayırlı olsun bebeğin
Canım hiç düşünme kan ver baksana nasıl da çıkmıss yaaaaEki Görüntüle 2758665
Bu da erken gebelik testi
Cok teşekkür ederim canım ya insallah saglikla ilerler tam sevinemiyorum amaCanmmmm hayırlı olsunnnn ayyy ne guzel haberler alıyorum yaaa inşallah tez zamanda keseyi görürsünüz Allahım
Kan icin birazcık koyulasmasini beklicem canim durabilirsem adet günü vermeyi düşünüyorum cuma yaniCanım hiç düşünme kan ver baksana nasıl da çıkmıss yaaaa
3. hamilelik haberiiii kızlarrr maşalllah diyelimmm çok sevindim canım yaa çıkmıs işte moralini yüksek tut lütfen kan ver bence :))))Kızlar dayanamadım. Evde son 2 testim kalmış. Birini kullandım. Digerini de Cuma günü yapicam adet olmazsam.
Böyle çıktı ama güvenemiyorum, geçen ayda hafif bi silik çıkmıştı sonraki testlerim negativ oldu ve adet oldum. Tek fark bu sefer biraz daha koyu çıktı. Ve adet olacakmışım gibi ağrılarım var yine.
IMG 20210111 074019
IMG 20210111 073957
Canım yerlesmedir korkma kahverengiyse pembeyse korkma. Kırmızıya dönerse doktora git hemen . inşallah sabımızın sonu bak ne guzel bir ay 3 gebelik haberi birdenAmin İnşallah canım şu adeti atlatsak daha çok rahatlıcaz bakalım. Biraz lekelenmem var kahverengi. İnşallah tutunur bebişte bırakmaz beni
Sen bilirsin canım nasıl rahat edersen ama bence varrr lekelenmen vs var mı pekala prenses gibi :)Kan icin birazcık koyulasmasini beklicem canim durabilirsem adet günü vermeyi düşünüyorum cuma yani
Sağol canım rahatladım biraz. Evet bu ay bereketli oldu baya inşallah topikteki herkez hamiş olur ya hep dua ediyorum hepCanım yerlesmedir korkma kahverengiyse pembeyse korkma. Kırmızıya dönerse doktora git hemen . inşallah sabımızın sonu bak ne guzel bir ay 3 gebelik haberi birden
Canım meryem suresını okucam bende adetim bitti bugun. Çok soru da sormak istemiyorum sıkmamak için zeytinyağını denicem meryem suresınde namaz vs kıldın mı yoksa sadece hergun 1 defa okudun mu :)Sağol canım rahatladım biraz. Evet bu ay bereketli oldu baya inşallah topikteki herkez hamiş olur ya hep dua ediyorum hep
amin canım inşallah topikte hamile olmayan kimse kalmazAmin canım Allah razı olsun inşallah tutunurlar bakalımRabbim size de nasip etsin inşallah dua ediyorum her gün size
Var bence seninde çıkmış Vera cim çok tebrik ederim canım
Sorma canım bı biz kaldık inşallah ikimizde dende gelir güzel haberler ben arkadaşlarıma kendim kadar çok sevindim ve bizimde çok yakın bunu bikere daha hissettim herşeyin başı sabır rabbim hepimize hayırlı evladlaar nasip etsin inşallahCanım biz kaldık ha gayret senden de güzel haberler alırsak ocak ayını uğurlu ilan edicemmmCaglunal
Sor tabiki canım aşk olsun. Meryem suresini okudum her gün bi defa. 41 gün okumak gerekiyor. Ben hala devam ediyorum. Eğer adet olunursa başka biri senin için okuyabiliyor. Bide youtube dan bak tilavet secdesi nasıl kılınır diye. Onuda yapmak gerekiyo çünkü secde ayeti olduğu için. İnşallah zeytinyağı sana da iyi gelir canımCanım meryem suresını okucam bende adetim bitti bugun. Çok soru da sormak istemiyorum sıkmamak için zeytinyağını denicem meryem suresınde namaz vs kıldın mı yoksa sadece hergun 1 defa okudun mu :)
Canım çok şükür kan olarak gelmiyo kahverengi ve çok az geliyo leke şeklinde. Normal olduğunu düşünüyorum tabi insan endişeleniyo ama şu adet bi geçse daha da emin adımlarla ilerlicem inşallahamin canım inşallah topikte hamile olmayan kimse kalmaz
bu arada sen bi doktora gitsen belki ilaç falan verir bu kanama için
Yok canım leke degil de kasık ağrısı var en belirgin olarak, baska da bisey yokSen bilirsin canım nasıl rahat edersen ama bence varrr lekelenmen vs var mı pekala prenses gibi :)
Evet canım bende aynı şekilde çok inanıyorum. Ve gerçekten her okuduğumda ferahlık verdi. Çok sakinleştirici, ruh dinlendirici bir etkisi de var.Kızlar bu meryem suresi cok hikmetli gercekten. Benim ablam ve onun iki arkadaşı, gorumcemin arkadasi hep bu vesileyle hamile kaldi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ablamda şöyle yaptık 41 hurmayi 41 ayrı kişiye dağıttık 1er meryem suresi okudular geri topladik ve ablam hergun 1 tanesini kendisi de 1 meryem suresi okuyarak eşiyle paylaşıp yedi. Arkadaslari da öyle. Bende pandemi olduğu icin kimseye dagitmadim esim okudu hergun 1 hurmaya toplam 41 gün ve birer birer bir hurmayı paylaşıp yedik Allah'ın izniyle bittigi ay pozitif gördüm sağlıkla ilerlerse ben cok inaniyorum buna
Canım secdesini de yaptınız mı. Yapmadıysanız yapmanız gerek çünkü borç kalıyor üstündeKızlar bu meryem suresi cok hikmetli gercekten. Benim ablam ve onun iki arkadaşı, gorumcemin arkadasi hep bu vesileyle hamile kaldi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ablamda şöyle yaptık 41 hurmayi 41 ayrı kişiye dağıttık 1er meryem suresi okudular geri topladik ve ablam hergun 1 tanesini kendisi de 1 meryem suresi okuyarak eşiyle paylaşıp yedi. Arkadaslari da öyle. Bende pandemi olduğu icin kimseye dagitmadim esim okudu hergun 1 hurmaya toplam 41 gün ve birer birer bir hurmayı paylaşıp yedik Allah'ın izniyle bittigi ay pozitif gördüm sağlıkla ilerlerse ben cok inaniyorum buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?