Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3. hamilelik haberiiii kızlarrr maşalllah diyelimmm çok sevindim canım yaa çıkmıs işte moralini yüksek tut lütfen kan ver bence :))))

Amin İnşallah canım şu adeti atlatsak daha çok rahatlıcaz bakalım. Biraz lekelenmem var kahverengi. İnşallah tutunur bebişte bırakmaz beni
Canım yerlesmedir korkma kahverengiyse pembeyse korkma. Kırmızıya dönerse doktora git hemen . inşallah sabımızın sonu bak ne guzel bir ay 3 gebelik haberi birden

Canım yerlesmedir korkma kahverengiyse pembeyse korkma. Kırmızıya dönerse doktora git hemen . inşallah sabımızın sonu bak ne guzel bir ay 3 gebelik haberi birden
Sağol canım rahatladım biraz. Evet bu ay bereketli oldu baya inşallah topikteki herkez hamiş olur ya hep dua ediyorum hep

Sağol canım rahatladım biraz. Evet bu ay bereketli oldu baya inşallah topikteki herkez hamiş olur ya hep dua ediyorum hep
Canım meryem suresını okucam bende adetim bitti bugun. Çok soru da sormak istemiyorum sıkmamak için zeytinyağını denicem meryem suresınde namaz vs kıldın mı yoksa sadece hergun 1 defa okudun mu :)

Var bence seninde çıkmış Vera cim çok tebrik ederim canım

Canım biz kaldık ha gayret senden de güzel haberler alırsak ocak ayını uğurlu ilan edicemmm Caglunal
Sorma canım bı biz kaldık inşallah ikimizde dende gelir güzel haberler ben arkadaşlarıma kendim kadar çok sevindim ve bizimde çok yakın bunu bikere daha hissettim herşeyin başı sabır rabbim hepimize hayırlı evladlaar nasip etsin inşallah

Canım meryem suresını okucam bende adetim bitti bugun. Çok soru da sormak istemiyorum sıkmamak için zeytinyağını denicem meryem suresınde namaz vs kıldın mı yoksa sadece hergun 1 defa okudun mu :)
Sor tabiki canım aşk olsun. Meryem suresini okudum her gün bi defa. 41 gün okumak gerekiyor. Ben hala devam ediyorum. Eğer adet olunursa başka biri senin için okuyabiliyor. Bide youtube dan bak tilavet secdesi nasıl kılınır diye. Onuda yapmak gerekiyo çünkü secde ayeti olduğu için. İnşallah zeytinyağı sana da iyi gelir canım

amin canım inşallah topikte hamile olmayan kimse kalmaz
bu arada sen bi doktora gitsen belki ilaç falan verir bu kanama için
Canım çok şükür kan olarak gelmiyo kahverengi ve çok az geliyo leke şeklinde. Normal olduğunu düşünüyorum tabi insan endişeleniyo ama şu adet bi geçse daha da emin adımlarla ilerlicem inşallah

Kızlar bu meryem suresi cok hikmetli gercekten. Benim ablam ve onun iki arkadaşı, gorumcemin arkadasi hep bu vesileyle hamile kaldi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ablamda şöyle yaptık 41 hurmayi 41 ayrı kişiye dağıttık 1er meryem suresi okudular geri topladik ve ablam hergun 1 tanesini kendisi de 1 meryem suresi okuyarak eşiyle paylaşıp yedi. Arkadaslari da öyle. Bende pandemi olduğu icin kimseye dagitmadim esim okudu hergun 1 hurmaya toplam 41 gün ve birer birer bir hurmayı paylaşıp yedik Allah'ın izniyle bittigi ay pozitif gördüm sağlıkla ilerlerse ben cok inaniyorum buna

Evet canım bende aynı şekilde çok inanıyorum. Ve gerçekten her okuduğumda ferahlık verdi. Çok sakinleştirici, ruh dinlendirici bir etkisi de var.

Canım secdesini de yaptınız mı. Yapmadıysanız yapmanız gerek çünkü borç kalıyor üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…