- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.281
Ben okumadigim için eşim yapti canımCanım secdesini de yaptınız mı. Yapmadıysanız yapmanız gerek çünkü borç kalıyor üstünde
Teşekkür ederim canım, inşallah gerçektir adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Kesin emin olayım, adet günüm geçsin ona göre hareket edicem.3. hamilelik haberiiii kızlarrr maşalllah diyelimmm çok sevindim canım yaa çıkmıs işte moralini yüksek tut lütfen kan ver bence :))))
Teşekkür ederim canım, kesin olmasa da benimki, hepiniz için dua ediyorum, Allah hayırlısını versinVar bence seninde çıkmış Vera cim çok tebrik ederim canım
Ben 1 saat veya 1 saat 15 dk falan bekliyordum sıvı almadan canım günde iki kez yapma, gündüz 12-13 arasi çok ideal, ayni saatlerde yap, bazen 1 saat daha erken daha gec yapsan da cok farketmez kasma. Bak takvimle tutmuyomus demekki insan vucudu robot degil ki en ufak bi dış etkenden etkilenebiliyor. Hadi ugur getirsin bu testler insallahkızlar bu ay ovulasyon testi yapıyorum bakalım bi değişiklik olsun diyeprograma göre bugün yumurtlama günüm ama test silik çıktı acaba diyorum yaptığım saatle alakalı olabilir mi ?saat 12-13 arası yapıyorum birde akşam 8gibi yapıyorum.öncesinden 2 saat sıvı almamaya çalışıyorum.siz nasıl yaptınız saat kaçta yaptınız?
ayyy valla hamissin. coook sevindim. topigi takip ediyodum ama ne yalan soyleyeyim seni daha bi takip ediyodum. kan verdin mi. nasil hissediyosun su andaEki Görüntüle 2758081
Kızlarr çok şükür geldi sanırım miniğimmyalnız kanamam var çok az yerleşme kanaması olmasını ümit ediyorum hayırlısı artık en azından hamile kalabildiğimi öğrendim Rabbim bebişimi tutundursun inşallah bana Dua edin nolur
yaaaa bu ayin ikinci hamisi
bebis var kuzum. ben burdayim diyo. benim ilk testim de boyleydiSabahın körü hemen test yaptım dün aksamdan bu sabaha cooook minik de olsa bi koyulasma var gibi ama hala cok silik arkadaslar
Eki Görüntüle 2758662
Canım çok karmaşık çok güzel değişik bir duyguymuş. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah. Canım teşekkür ediyorum seninde yerin ayrıayyy valla hamissin. coook sevindim. topigi takip ediyodum ama ne yalan soyleyeyim seni daha bi takip ediyodum. kan verdin mi. nasil hissediyosun su anda
amin insallah kuzum. senin yerine ben sabirsizlancam o zamanCanım çok karmaşık çok güzel değişik bir duyguymuş. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah. Canım teşekkür ediyorum seninde yerin ayrıBenim bat 14 veya 15 o yüzden 15 inde kan vericem canım. Bugün çok bitkin hissediyorum kendimi ne acayip bişey ya. Bide normalde çok hareketli bi insanım birden durgun birine dönüştüm
Yaa gercekten mi valla strese giriyorum cok silik ve belirgin bi koyulasma yok diye ama neyseki erken gebelik testi cok net çıkardı, inşallah sağlıkla ilerler korkuyorum sevincimiz bosa çıkarsa diye.. ben de daha test yapmicaktim prensesten sonra gaza geldim yaptımbebis var kuzum. ben burdayim diyo. benim ilk testim de boyleydi
Yaa canım ne güzel söyledin. Vücudum bana anlatıyor demekki böylelikle neler yapmam gerektiğiniamin insallah kuzum. senin yerine ben sabirsizlancam o zamanevet ilk zamanlar o halsizlik durumlari epey olur. uyku basmalari uyuklamalar... ama hepsi cok tatli seyler. vucudunun komutlarina uy canim. dinlenmek mi.istio dinlen yemek mi.istiyo ye. insallah huzurlu mutlu bir gebelik gecirirsin sizle gaza geldim test olsa ben de girgirina yapcaktim. o cubuktaki cizgi derin bir huzur veriyo
Merak etme her şey yolunda olucak Allah yardım edicek inşallah bize inanıyorum ben canımYaa gercekten mi valla strese giriyorum cok silik ve belirgin bi koyulasma yok diye ama neyseki erken gebelik testi cok net çıkardı, inşallah sağlıkla ilerler korkuyorum sevincimiz bosa çıkarsa diye.. ben de daha test yapmicaktim prensesten sonra gaza geldim yaptım
İnsallah canım benim inşallahMerak etme her şey yolunda olucak Allah yardım edicek inşallah bize inanıyorum ben canım
iyi düşün iyi olsun canım merak etme inşallah vardır gebelık ve devam ederTeşekkür ederim canım, inşallah gerçektir adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Kesin emin olayım, adet günüm geçsin ona göre hareket edicem.
Allah isteyen herkese hepimize en tezhayırlı zamanda nasib etsin
Canım erken gebelık testin PRODOCTOR mu :)Yaa gercekten mi valla strese giriyorum cok silik ve belirgin bi koyulasma yok diye ama neyseki erken gebelik testi cok net çıkardı, inşallah sağlıkla ilerler korkuyorum sevincimiz bosa çıkarsa diye.. ben de daha test yapmicaktim prensesten sonra gaza geldim yaptım
Tamam canım arastırıyorum. Hurmaya okuma vs de var ama normal okuyacağım sonra hergun her ookumadan sonra tilavet secdesimi yapacağım canım çok sağol bu arada :)Sor tabiki canım aşk olsun. Meryem suresini okudum her gün bi defa. 41 gün okumak gerekiyor. Ben hala devam ediyorum. Eğer adet olunursa başka biri senin için okuyabiliyor. Bide youtube dan bak tilavet secdesi nasıl kılınır diye. Onuda yapmak gerekiyo çünkü secde ayeti olduğu için. İnşallah zeytinyağı sana da iyi gelir canım
Canım bişey sorucam ilk testini cuma yapmistin sanırım o zaman çıkmamış miydi yani bata yedi gün kala yapmış oluyosun yani mrk ettiğim benim şu anda tam yedi gün var bata yapsam çıkmaz demi
Bekle canım daha erken gereksiz'de cuma yapmıstı çıkmamıstı. 9.günden sonra çıkar en erkenBenim bat 18 i daha yedi gün var sizce test yapsam varsa cikarmi acaba kızlar yada bekleyimmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?