Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3. hamilelik haberiiii kızlarrr maşalllah diyelimmm çok sevindim canım yaa çıkmıs işte moralini yüksek tut lütfen kan ver bence :))))
Teşekkür ederim canım, inşallah gerçektir adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Kesin emin olayım, adet günüm geçsin ona göre hareket edicem.

Allah isteyen herkese hepimize en tezhayırlı zamanda nasib etsin

kızlar bu ay ovulasyon testi yapıyorum bakalım bi değişiklik olsun diye programa göre bugün yumurtlama günüm ama test silik çıktı acaba diyorum yaptığım saatle alakalı olabilir mi ?saat 12-13 arası yapıyorum birde akşam 8gibi yapıyorum.öncesinden 2 saat sıvı almamaya çalışıyorum.siz nasıl yaptınız saat kaçta yaptınız?

Ben 1 saat veya 1 saat 15 dk falan bekliyordum sıvı almadan canım günde iki kez yapma, gündüz 12-13 arasi çok ideal, ayni saatlerde yap, bazen 1 saat daha erken daha gec yapsan da cok farketmez kasma. Bak takvimle tutmuyomus demekki insan vucudu robot degil ki en ufak bi dış etkenden etkilenebiliyor. Hadi ugur getirsin bu testler insallah

ayyy valla hamissin. coook sevindim. topigi takip ediyodum ama ne yalan soyleyeyim seni daha bi takip ediyodum. kan verdin mi. nasil hissediyosun su anda

ayyy valla hamissin. coook sevindim. topigi takip ediyodum ama ne yalan soyleyeyim seni daha bi takip ediyodum. kan verdin mi. nasil hissediyosun su anda
Canım çok karmaşık çok güzel değişik bir duyguymuş. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah. Canım teşekkür ediyorum seninde yerin ayrı Benim bat 14 veya 15 o yüzden 15 inde kan vericem canım. Bugün çok bitkin hissediyorum kendimi ne acayip bişey ya. Bide normalde çok hareketli bi insanım birden durgun birine dönüştüm

amin insallah kuzum. senin yerine ben sabirsizlancam o zaman evet ilk zamanlar o halsizlik durumlari epey olur. uyku basmalari uyuklamalar... ama hepsi cok tatli seyler. vucudunun komutlarina uy canim. dinlenmek mi.istio dinlen yemek mi.istiyo ye. insallah huzurlu mutlu bir gebelik gecirirsin sizle gaza geldim test olsa ben de girgirina yapcaktim. o cubuktaki cizgi derin bir huzur veriyo

bebis var kuzum. ben burdayim diyo. benim ilk testim de boyleydi
Yaa gercekten mi valla strese giriyorum cok silik ve belirgin bi koyulasma yok diye ama neyseki erken gebelik testi cok net çıkardı, inşallah sağlıkla ilerler korkuyorum sevincimiz bosa çıkarsa diye.. ben de daha test yapmicaktim prensesten sonra gaza geldim yaptım

Yaa canım ne güzel söyledin. Vücudum bana anlatıyor demekki böylelikle neler yapmam gerektiğini Evet o çizgiyi görünce gerçekten çok tuhaf hissettim bi huzurla doldum böyle ama hissetmiştim zaten çok acayipti ya birden test yapasım geldi ve hiç düşünmeden yaptım

Merak etme her şey yolunda olucak Allah yardım edicek inşallah bize inanıyorum ben canım

iyi düşün iyi olsun canım merak etme inşallah vardır gebelık ve devam eder Aminnn hepimizin inşallah canım

Canım erken gebelık testin PRODOCTOR mu :)

Tamam canım arastırıyorum. Hurmaya okuma vs de var ama normal okuyacağım sonra hergun her ookumadan sonra tilavet secdesimi yapacağım canım çok sağol bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…