Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bişey sorucam ilk testini cuma yapmistin sanırım o zaman çıkmamış miydi yani bata yedi gün kala yapmış oluyosun yani mrk ettiğim benim şu anda tam yedi gün var bata yapsam çıkmaz demi
Aynen canım cuma sabah yaptım hiç çıkmadı sonrasında bile. Pazar aksam 5 gibi yaptım iste aşırı silik, bu sabah 7de de ayniydi. Ama tedirgin olduğum için cok arastirdim bu kişiden kişiye değişiyor kimisi erkenden öğreniyor kimisi 2 gün kala benimki gibi silik. Yumurtlama gününe bağlı

Tamam canım arastırıyorum. Hurmaya okuma vs de var ama normal okuyacağım sonra hergun her ookumadan sonra tilavet secdesimi yapacağım canım çok sağol bu arada :)
Evet canım okuduktan sonra yapılıyor inşallah vesile olur sana da bide ben şey yaptım bigün okurken elmaya üfledim en son yarısını eşime yarısını kendim yedim. Bu arada elma da tükettim baya rahme bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş canım aklında bulunsun

sağol canım aynı saatte yapayım o zaman :) test bol olunca sabah akşam yaptım bu ay

Tmm canım bekleyim iki gün daha o zaman yaparım

Tamam canım benm şimdi ikindi namazından sonra okudum hurmaya üfledim yedim :) Elmada tüketirim tamam çok sağolasın

İnşallah canım benim ben zeytinyağı dene dicektim sana prenses bu ay denemiş bende bu ay olmazsa denicem inşallah gerek kalmaz da
evet canm okudum deneyeceğim saana inşallah gerek kalmaz. gerek kalsa bile kolay birşey sonucta en doğal şey bence zararı olmaz:))

Gereksiz06 canım bende cuma günü yaptırıcam kan testini. Sonra hafta sonu geçmez bana

Tabi canım daha beklemeye ne gerek var bosver ben ins cumaya kadar durabilirim
Maşallah sabrınıza hayranım ben şimdiye çatlardım
Gözün aydın bu ay herekese uğurlu geldi bebişler 2021 i bekliyormuş demek ki

sweetgirlcandy canım benim valla aynı senin gibi diyodum ama benim idrar testim aşırı silik, koyulascak mi stresi var evde zahmetsiz hızlıca yaptığım test bile beni cok geriyo kaldı ki iki günde bir gidip kan verip sonuc beklemek aşırı eziyetli olur, günümden cok önce yaptığım icin durum bu şekilde, belki de zamanla negatife donucek fazla da umutlanmamaya çalışıyorum bekliyorum bakalım mecbur

Yok yok kimyasal değil bunu sil aklından olumsuz düşünme

Maşallah sabrınıza hayranım ben şimdiye çatlardım

Gözün aydın bu ay herekese uğurlu geldi bebişler 2021 i bekliyormuş demek ki
Bende biraz beta yükselsin istiyorum canım malum her yer virüs çok fazla hastaneye gitmekte istemiyorum. Yani ilk ultrason muayenesinde keseyi göreyim bidahakine kalp atışı inşallah Bakalım beklicem hem bilemiyoruz ki kesin bişey değil belki kimyasal olabilir (inşallah değildir) Hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…