- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.301
Aynen canım cuma sabah yaptım hiç çıkmadı sonrasında bile. Pazar aksam 5 gibi yaptım iste aşırı silik, bu sabah 7de de ayniydi. Ama tedirgin olduğum için cok arastirdim bu kişiden kişiye değişiyor kimisi erkenden öğreniyor kimisi 2 gün kala benimki gibi silik. Yumurtlama gününe bağlıCanım bişey sorucam ilk testini cuma yapmistin sanırım o zaman çıkmamış miydi yani bata yedi gün kala yapmış oluyosun yani mrk ettiğim benim şu anda tam yedi gün var bata yapsam çıkmaz demi
Çıkmaz benceBenim bat 18 i daha yedi gün var sizce test yapsam varsa cikarmi acaba kızlar yada bekleyimmi?
Yok canım miratechCanım erken gebelık testin PRODOCTOR mu :)
Evet canım okuduktan sonra yapılıyor inşallah vesile olur sana daTamam canım arastırıyorum. Hurmaya okuma vs de var ama normal okuyacağım sonra hergun her ookumadan sonra tilavet secdesimi yapacağım canım çok sağol bu arada :)
sağol canım aynı saatte yapayım o zaman :) test bol olunca sabah akşam yaptım bu ayBen 1 saat veya 1 saat 15 dk falan bekliyordum sıvı almadan canım günde iki kez yapma, gündüz 12-13 arasi çok ideal, ayni saatlerde yap, bazen 1 saat daha erken daha gec yapsan da cok farketmez kasma. Bak takvimle tutmuyomus demekki insan vucudu robot degil ki en ufak bi dış etkenden etkilenebiliyor. Hadi ugur getirsin bu testler insallah
Haklısın bekleyim bikac gün sonra yaparım o zaman adetin bittimi canımBekle canım daha erken gereksiz'de cuma yapmıstı çıkmamıstı. 9.günden sonra çıkar en erken
Tmm canım bekleyim iki gün daha o zaman yaparımAynen canım cuma sabah yaptım hiç çıkmadı sonrasında bile. Pazar aksam 5 gibi yaptım iste aşırı silik, bu sabah 7de de ayniydi. Ama tedirgin olduğum için cok arastirdim bu kişiden kişiye değişiyor kimisi erkenden öğreniyor kimisi 2 gün kala benimki gibi silik. Yumurtlama gününe bağlı
Tamam canım benm şimdi ikindi namazından sonra okudum hurmaya üfledim yedim :) Elmada tüketirim tamam çok sağolasınEvet canım okuduktan sonra yapılıyor inşallah vesile olur sana dabide ben şey yaptım bigün okurken elmaya üfledim en son yarısını eşime yarısını kendim yedim. Bu arada elma da tükettim baya rahme bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş canım aklında bulunsun
Bugun bitti canım bakalım Rabbim inşallah nasip edecek biliyorum inşallah senden de bu ay guzel haberler alıcazHaklısın bekleyim bikac gün sonra yaparım o zaman adetin bittimi canım
İnşallah canım benimBugun bitti canım bakalım Rabbim inşallah nasip edecek biliyorum inşallah senden de bu ay guzel haberler alıcaz
evet canm okudum deneyeceğim saana inşallah gerek kalmaz. gerek kalsa bile kolay birşey sonucta en doğal şey bence zararı olmaz:))İnşallah canım benimben zeytinyağı dene dicektim sana prenses bu ay denemiş bende bu ay olmazsa denicem inşallah gerek kalmaz da
Maşallah sabrınıza hayranım ben şimdiye çatlardımTabi canım daha beklemeye ne gerek var bosverben ins cumaya kadar durabilirim
Gözün aydın bu ay herekese uğurlu geldi bebişler 2021 i bekliyormuş demek kiKızlar dayanamadım. Evde son 2 testim kalmış. Birini kullandım. Digerini de Cuma günü yapicam adet olmazsam.
Böyle çıktı ama güvenemiyorum, geçen ayda hafif bi silik çıkmıştı sonraki testlerim negativ oldu ve adet oldum. Tek fark bu sefer biraz daha koyu çıktı. Ve adet olacakmışım gibi ağrılarım var yine.
IMG 20210111 074019
IMG 20210111 073957
Aynen canımevet canm okudum deneyeceğim saana inşallah gerek kalmaz. gerek kalsa bile kolay birşey sonucta en doğal şey bence zararı olmaz:))
Yok yok kimyasal değil bunu sil aklından olumsuz düşünmesweetgirlcandy canım benim valla aynı senin gibi diyodum ama benim idrar testim aşırı silik, koyulascak mi stresi var evde zahmetsiz hızlıca yaptığım test bile beni cok geriyo kaldı ki iki günde bir gidip kan verip sonuc beklemek aşırı eziyetli olur, günümden cok önce yaptığım icin durum bu şekilde, belki de zamanla negatife donucek fazla da umutlanmamaya çalışıyorum bekliyorum bakalım mecbur
İnşallah canımYok yok kimyasal değil bunu sil aklından olumsuz düşünme
İnşallah hepimize hayırlı olur canımMaşallah sabrınıza hayranım ben şimdiye çatlardım
Gözün aydın bu ay herekese uğurlu geldi bebişler 2021 i bekliyormuş demek ki
Allah kabul etsin inşallah canımTamam canım benm şimdi ikindi namazından sonra okudum hurmaya üfledim yedim :) Elmada tüketirim tamam çok sağolasın
Bende biraz beta yükselsin istiyorum canım malum her yer virüs çok fazla hastaneye gitmekte istemiyorum. Yani ilk ultrason muayenesinde keseyi göreyim bidahakine kalp atışı inşallahMaşallah sabrınıza hayranım ben şimdiye çatlardım
Gözün aydın bu ay herekese uğurlu geldi bebişler 2021 i bekliyormuş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?