- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.321
Çok sevindim koyulaşmasına canım benimManyakPrenses lekelenme devam ediyo mu canım?
Ben sabah yine erken gebelik testi yaptım gözle görülür bi koyulasma olmus çok şükür. Yarın da normal test yaparım belki
Gelmez inşallah canım ya tekrar test yaptın mı koyulasiyosa lekelenme sorun olmazÇok sevindim koyulaşmasına canım benimDünde geldi canım çok az. İnşallah bugün gelmez diye dua ediyorum
İnşallahGelmez inşallah canım ya tekrar test yaptın mı koyulasiyosa lekelenme sorun olmaz
En iyisi ni yaparsın canım aslında soylucektim karışmak istemedim bende Mayıs ayında ki gebeligimde eğer erkenden gitseydim belkide bebeğim benimleydi şuanda belki progestan yazar sana iyi olur gitmen.ama bence vajinal muayne yaptırmaKızlar ben biraz endişeliyim diye bu akşam gidicez kan testi yaptırmaya. Doktora hem sorucam lekelenme için belki ilaç falan verir..
Prenses cim sen yumurtlamanın kaçıncı günü test yaptin canımKızlar ben biraz endişeliyim diye bu akşam gidicez kan testi yaptırmaya. Doktora hem sorucam lekelenme için belki ilaç falan verir..
Yok sadece kan testi yaptırıcam canım bi baksın.. Aynen progestan yazar belki bakalım.En iyisi ni yaparsın canım aslında soylucektim karışmak istemedim bende Mayıs ayında ki gebeligimde eğer erkenden gitseydim belkide bebeğim benimleydi şuanda belki progestan yazar sana iyi olur gitmen.ama bence vajinal muayne yaptırma
Canım erken bence biraz daha bekle benceKızlar dayanamadım kaset test yaptım bata 6 günüm var negatif gördüm tabiki sizce umud varmı hala?
Canım benim yum un 9. günü akşamı çook silik çıktı.Prenses cim sen yumurtlamanın kaçıncı günü test yaptin canım
Tmm canım bencede sadece HCG olctur bide ilaç yazarsa iyi olurYok sadece kan testi yaptırıcam canım bi baksın.. Aynen progestan yazar belki bakalım.
Canım erken bence biraz daha bekle bence
8. gün benimde çıkmazdı eminim.Yumurtlama sancısı hissettiğim günün sekizinci günü bugün
Yarın tekrarlayim o zaman belki erken dediğin gibiCanım benim yum un 9. günü akşamı çook silik çıktı.
Aynen canımTmm canım bencede sadece HCG olctur bide ilaç yazarsa iyi olur
yarın sabah yapma bence akşam yap. Hatta ben gece geç saatte yapmıştım 12 falandı. sıvı alma çokYarın tekrarlayim o zaman belki erken dediğin gibi
Tmm canım yarın gece yaparım bideyarın sabah yapma bence akşam yap. Hatta ben gece geç saatte yapmıştım 12 falandı. sıvı alma çok
Hadi hayırlısı inşallah vardır canımTmm canım yarın gece yaparım bide
İnşallah canım hayırlısı olsunHadi hayırlısı inşallah vardır canım
Bata 6 gün kala çıkmaz canım, benim ilk test 6-7 gün önceydi negatifti ama 2 gün sonra coook silik çıktı ikinci çizgi. İnşallah öyle olur senin deKızlar dayanamadım kaset test yaptım bata 6 günüm var negatif gördüm tabiki sizce umud varmı hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?