- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.341
Canım ne kadar bilsem de endişelenmekten kendimi alamıyorum. Birazda hislerim dürtüyor ya kötü bi şey olursa diye.. Doktor önleyici ilaç yazar muhtemelen bakalımManyakPrenses kesinlikle en dogrusunu yaparsın canım hic korkma testlerde koyuluk devam etmesi önemsiz bi ayrıntı değil, birçok kişi yaşıyor yerlesme kanamasini, 1 haftaya kadar surebildigini okumustum
Haklısın seni cok iyi anliyorum dua edelim hersey yolunda gitsin canım haberdar et bizi de ama icini ferah tutCanım ne kadar bilsem de endişelenmekten kendimi alamıyorum. Birazda hislerim dürtüyor ya kötü bi şey olursa diye.. Doktor önleyici ilaç yazar muhtemelen bakalım
İnşallah benimde öle olur canım bugün bata 6 kalıyor yumurtlamamim 8 günüBata 6 gün kala çıkmaz canım, benim ilk test 6-7 gün önceydi negatifti ama 2 gün sonra coook silik çıktı ikinci çizgi. İnşallah öyle olur senin de
Cok erken kesinlikle benim 8. Gün çıkmadıİnşallah benimde öle olur canım bugün bata 6 kalıyor yumurtlamamim 8 günü
Tamam canım sağol desteğin içinHaklısın seni cok iyi anliyorum dua edelim hersey yolunda gitsin canım haberdar et bizi de ama icini ferah tut
Tmm canım benim çok tşk ederimCok erken kesinlikle benim 8. Gün çıkmadı
hadi hayırlısı canım iyi olur gitmen aklında ne varsa sorarsın hemKızlar ben biraz endişeliyim diye bu akşam gidicez kan testi yaptırmaya. Doktora hem sorucam lekelenme için belki ilaç falan verir..
daha umut var canım erken daha moralini bozmaKızlar dayanamadım kaset test yaptım bata 6 günüm var negatif gördüm tabiki sizce umud varmı hala?
Evet canım biraz rahatlarım en azından ilaç falan verirsehadi hayırlısı canım iyi olur gitmen aklında ne varsa sorarsın hem
İnşallah canımhadi hayırlısı canım iyi olur gitmen aklında ne varsa sorarsın hem
daha umut var canım erken daha moralini bozma
Ben de zor tutuyorum kendimi test yapmak için ama beklicem. Gec döllenmedir belki canım umutsuz olma hemenKızlar dayanamadım kaset test yaptım bata 6 günüm var negatif gördüm tabiki sizce umud varmı hala?
Bizi de haberdar et canım insallah yerlesme kanamasıdır sadece korkulcak birsey yokturKızlar ben biraz endişeliyim diye bu akşam gidicez kan testi yaptırmaya. Doktora hem sorucam lekelenme için belki ilaç falan verir..
Bencede bekle canım insanın morali bozuluyor bende yapmicaktim sözde duramadim yineBen de zor tutuyorum kendimi test yapmak için ama beklicem. Gec döllenmedir belki canım umutsuz olma hemen
Kızlar ben biraz endişeliyim diye bu akşam gidicez kan testi yaptırmaya. Doktora hem sorucam lekelenme için belki ilaç falan verir..
Henüz çok erken bence canım, bat günü bile henuz erken oluyor bazen. En sağlıklısı bir gün geçmesi ama hiçbirimizde o sabır yokKızlar dayanamadım kaset test yaptım bata 6 günüm var negatif gördüm tabiki sizce umud varmı hala?
Bence de canım git ki önlem alınsın. Düşük önleyici iğne de yapıyorlar. ultrasonda bakılırsan kanama alanı görürse ona göre ilac verir hemCanım ne kadar bilsem de endişelenmekten kendimi alamıyorum. Birazda hislerim dürtüyor ya kötü bi şey olursa diye.. Doktor önleyici ilaç yazar muhtemelen bakalım
İnşallah öyledir tamam canım haber vericemBizi de haberdar et canım insallah yerlesme kanamasıdır sadece korkulcak birsey yoktur
Canm testin koyulasıyorsa korkma benceKızlar benim ara ara, özellikle ayakta durduğum zaman adet olacakmışım gibi sancılarım geliyor aha oldum diyoruminşallah olmam bu sefer çok fazla umitlendim
Canım biraz araştırdım da şuan ultarasonda gözükcek kadar değil. Sanırım düşük önleyici ilaç verir bakalımBence de canım git ki önlem alınsın. Düşük önleyici iğne de yapıyorlar. ultrasonda bakılırsan kanama alanı görürse ona göre ilac verir hem
Canım stres yapma adet olcakmışsın gibi ağrı bebek yerleştiği için oluyor. Rahim kasılıyor çünkü.. Güzel düşünKızlar benim ara ara, özellikle ayakta durduğum zaman adet olacakmışım gibi sancılarım geliyor aha oldum diyoruminşallah olmam bu sefer çok fazla umitlendim
ultrasonda kese görülmez ama kanama alanı görülür canım varsa. Doktor ultrasonla bakmak isterse baktırırsın, bazı doktorlar ultrasonla bakmadan da düşük önleyici verebiliyorlar. Korkma hayırlısı inşallah rengi aynı değilmiCanım biraz araştırdım da şuan ultarasonda gözükcek kadar değil. Sanırım düşük önleyici ilaç verir bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?