Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ManyakPrenses kesinlikle en dogrusunu yaparsın canım hic korkma testlerde koyuluk devam etmesi önemsiz bi ayrıntı değil, birçok kişi yaşıyor yerlesme kanamasini, 1 haftaya kadar surebildigini okumustum
Canım ne kadar bilsem de endişelenmekten kendimi alamıyorum. Birazda hislerim dürtüyor ya kötü bi şey olursa diye.. Doktor önleyici ilaç yazar muhtemelen bakalım

Kızlar ben biraz endişeliyim diye bu akşam gidicez kan testi yaptırmaya. Doktora hem sorucam lekelenme için belki ilaç falan verir..
hadi hayırlısı canım iyi olur gitmen aklında ne varsa sorarsın hem
Kızlar dayanamadım kaset test yaptım bata 6 günüm var negatif gördüm tabiki sizce umud varmı hala?
daha umut var canım erken daha moralini bozma

Kızlar ben biraz endişeliyim diye bu akşam gidicez kan testi yaptırmaya. Doktora hem sorucam lekelenme için belki ilaç falan verir..

Git canım, için rahat etsin. Ben de persembeyi bekliyorum randevu almak icin. Zaman geçmiyor resmen..

Kızlar dayanamadım kaset test yaptım bata 6 günüm var negatif gördüm tabiki sizce umud varmı hala?
Henüz çok erken bence canım, bat günü bile henuz erken oluyor bazen. En sağlıklısı bir gün geçmesi ama hiçbirimizde o sabır yok

Kızlar benim ara ara, özellikle ayakta durduğum zaman adet olacakmışım gibi sancılarım geliyor aha oldum diyorum inşallah olmam bu sefer çok fazla umitlendim

Canım ne kadar bilsem de endişelenmekten kendimi alamıyorum. Birazda hislerim dürtüyor ya kötü bi şey olursa diye.. Doktor önleyici ilaç yazar muhtemelen bakalım
Bence de canım git ki önlem alınsın. Düşük önleyici iğne de yapıyorlar. ultrasonda bakılırsan kanama alanı görürse ona göre ilac verir hem

Canım biraz araştırdım da şuan ultarasonda gözükcek kadar değil. Sanırım düşük önleyici ilaç verir bakalım
ultrasonda kese görülmez ama kanama alanı görülür canım varsa. Doktor ultrasonla bakmak isterse baktırırsın, bazı doktorlar ultrasonla bakmadan da düşük önleyici verebiliyorlar. Korkma hayırlısı inşallah rengi aynı değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…