Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim ara ara, özellikle ayakta durduğum zaman adet olacakmışım gibi sancılarım geliyor aha oldum diyorum inşallah olmam bu sefer çok fazla umitlendim
O ağrı ben de var ben de adet olcakmisim gibi oluyor stres yapma, yeniden test yapsan cok hafif de olsa koyulastigi için biraz rahatlarsin. Aslında ben ağrının olmasina seviniyorum, düşünüyorum ki bebeğim yerlesmeye çalışıyo, ağrı kesilse acaba noluyo diye endişelenebilirim bugunlerde. 3 gündür sürekli kasık ağrısı var bende

Aaa iyi o zaman baksın tabii.. Evet canım rengi aynı hatta daha soluk kahveye döndü ve azaldı. İlaç içsem daha rahat edicem sanki.. Ama alttan bakmaz dimi ya istemem zaten korkuyorum

Aaa iyi o zaman baksın tabii.. Evet canım rengi aynı hatta daha soluk kahveye döndü ve azaldı. İlaç içsem daha rahat edicem sanki..
Bence bu kanama bitecek canım rahat ol bak rengi de soluklasmıs azalmısta. Progestan ile destekler doktor için de rahat eder.

Ya maskeden mi acaba diyorum ama zaten 15 dakida bir el alışkanlığı masamda duruyor diye içiyorum az az. Ama dün resmen içim yanmış ya diye içtim ve kahvalti yapmamiştım henüz
Olabilir canım bende genelde sabahları çok susamış bir şekilde uyanmaya başladım. Gün içindede öyle ne kadar su içsem de ağzım boğazım hep kuru gibi geliyo

Güzel düşünelim ozaman, insallah dediğin gibi yer yapıyordur kendine en ufak belirtide endişelenmemek elde değil

Kızlar yeni hamiş arkadaşlar belirti olarak çok susadınız mı acaba 2 gündür çok fazla su ve soğuk seyler içmek istiyorum acaba diyorum belirti olabilir mi??
Bende öyle bisey olmadı canım ben kasık ağrısı ve gazdan baska bi belirti yaşamıyorum. Göğüs ağrısı da 1 gün çok oldu ama adet öncesi de olurdu bu

Kızlar yeni hamiş arkadaşlar belirti olarak çok susadınız mı acaba 2 gündür çok fazla su ve soğuk seyler içmek istiyorum acaba diyorum belirti olabilir mi??
Ben de daha çok açlık mide kıyılması vardı bu son bir hafta, inşallah gebeliktendir. Susuzlukta aynı şekil olabilir

Aynen canım duramadim yaptım aslında Bikac aydır yapmıyordum sizden gaza geldim resmen biraz araştırdım ben erken yaptım sanırım yarın gece tekrarlicam bakalım

Hadi hayırlısı inşallah bol bereketli yeni bir yıl olsun en önemlisi sağlıkla olsun

Ya benim yumurtlama oldu mu olmadı mı anlayamadım bu ay. Koyulașıyor gibi oldu ovulasyonda ama koyulașma yok gibi de. Test yapmadan önce de yumurtlamadım bence çünkü akıntı falan olmadı hiç. Ama ilk defa bu ay kasık sancıları hissettim hafif olurdu ama bu sefer soldan baya baya sancıdı. Testlerimi atıyım bir bakın

İnşallah canım sıkı değerlendir hayırlısı olsun

Ay hadi insallah 2 haftaya kalmadan senden de pozitif sonuç alırız. Ayaklarını havaya dik ve mutlaka en az 1 iliskide ters rahim pozisyonunu uygula canım, ters rahim olmasa da işe yarıyor, ben de denedim ondan mi bilmiyorum ama bu arada meryem suresine ne zaman başlarsan başla hic önemli değil bugunden baslaman da manevi olarak rahatlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…