- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.361
O ağrı ben de var ben de adet olcakmisim gibi oluyor stres yapma, yeniden test yapsan cok hafif de olsa koyulastigi için biraz rahatlarsin. Aslında ben ağrının olmasina seviniyorum, düşünüyorum ki bebeğim yerlesmeye çalışıyo, ağrı kesilse acaba noluyo diye endişelenebilirim bugunlerde. 3 gündür sürekli kasık ağrısı var bendeKızlar benim ara ara, özellikle ayakta durduğum zaman adet olacakmışım gibi sancılarım geliyor aha oldum diyoruminşallah olmam bu sefer çok fazla umitlendim
Aaa iyi o zaman baksın tabii.. Evet canım rengi aynı hatta daha soluk kahveye döndü ve azaldı. İlaç içsem daha rahat edicem sanki.. Ama alttan bakmaz dimi ya istemem zaten korkuyorumultrasonda kese görülmez ama kanama alanı görülür canım varsa. Doktor ultrasonla bakmak isterse baktırırsın, bazı doktorlar ultrasonla bakmadan da düşük önleyici verebiliyorlar. Korkma hayırlısı inşallah rengi aynı değilmi
Bence bu kanama bitecek canım rahat ol bak rengi de soluklasmıs azalmısta. Progestan ile destekler doktor için de rahat eder.Aaa iyi o zaman baksın tabii.. Evet canım rengi aynı hatta daha soluk kahveye döndü ve azaldı. İlaç içsem daha rahat edicem sanki..
Sağol canım desteğin için inşallah öyle olurBence bu kanama bitecek canım rahat ol bak rengi de soluklasmıs azalmısta. Progestan ile destekler doktor için de rahat eder.
Evet canım normalde de çok su içerim ama bu sefer ağzım çok kurudu daha çok içtimKızlar yeni hamiş arkadaşlarbelirti olarak çok susadınız mı acaba 2 gündür çok fazla su ve soğuk seyler içmek istiyorum acaba diyorum belirti olabilir mi??
Ya maskeden mi acaba diyorum ama zaten 15 dakida bir el alışkanlığı masamda duruyor diye içiyorum az az. Ama dün resmen içim yanmış ya diye içtimEvet canım normalde de çok su içerim ama bu sefer ağzım çok kurudu daha çok içtim
Olabilir canım bende genelde sabahları çok susamış bir şekilde uyanmaya başladım. Gün içindede öyle ne kadar su içsem de ağzım boğazım hep kuru gibi geliyoYa maskeden mi acaba diyorum ama zaten 15 dakida bir el alışkanlığı masamda duruyor diye içiyorum az az. Ama dün resmen içim yanmış ya diye içtimve kahvalti yapmamiştım henüz
Ay bir an önce pazar günü gelse de test yapsamOlabilir canım bende genelde sabahları çok susamış bir şekilde uyanmaya başladım. Gün içindede öyle ne kadar su içsem de ağzım boğazım hep kuru gibi geliyo
O ağrı ben de var ben de adet olcakmisim gibi oluyor stres yapma, yeniden test yapsan cok hafif de olsa koyulastigi için biraz rahatlarsin. Aslında ben ağrının olmasina seviniyorum, düşünüyorum ki bebeğim yerlesmeye çalışıyo, ağrı kesilse acaba noluyo diye endişelenebilirim bugunlerde. 3 gündür sürekli kasık ağrısı var bende
Bende öyle bisey olmadı canım ben kasık ağrısı ve gazdan baska bi belirti yaşamıyorum. Göğüs ağrısı da 1 gün çok oldu ama adet öncesi de olurdu buKızlar yeni hamiş arkadaşlarbelirti olarak çok susadınız mı acaba 2 gündür çok fazla su ve soğuk seyler içmek istiyorum acaba diyorum belirti olabilir mi??
Ben de daha çok açlık mide kıyılması vardı bu son bir hafta, inşallah gebeliktendir. Susuzlukta aynı şekil olabilirKızlar yeni hamiş arkadaşlarbelirti olarak çok susadınız mı acaba 2 gündür çok fazla su ve soğuk seyler içmek istiyorum acaba diyorum belirti olabilir mi??
Aynen öyle anliyorum seniGüzel düşünelim ozaman, insallah dediğin gibi yer yapıyordur kendine en ufak belirtide endişelenmemek elde değil
Aynen canım duramadim yaptım aslında Bikac aydır yapmıyordum sizden gaza geldim resmenGit canım, için rahat etsin. Ben de persembeyi bekliyorum randevu almak icin. Zaman geçmiyor resmen..
Henüz çok erken bence canım, bat günü bile henuz erken oluyor bazen. En sağlıklısı bir gün geçmesi ama hiçbirimizde o sabır yok
İnşallah canım sıkı değerlendir hayırlısı olsunkızlar bugün yumurtlama günüm sanırım çift çizgiyi gördüm ovulasyon testinde ayyy nedense bugün bi heyecanlandım sormayın
belki de hamişlerimiz çoğalıyo ondandırhamişler bizim içinde dua edin olur mu hamilelerin duası tutar diyolar
Ay hadi insallah 2 haftaya kalmadan senden de pozitif sonuç alırız. Ayaklarını havaya dik ve mutlaka en az 1 iliskide ters rahim pozisyonunu uygula canım, ters rahim olmasa da işe yarıyor, ben de denedim ondan mi bilmiyorum amakızlar bugün yumurtlama günüm sanırım çift çizgiyi gördüm ovulasyon testinde ayyy nedense bugün bi heyecanlandım sormayın
belki de hamişlerimiz çoğalıyo ondandırhamişler bizim içinde dua edin olur mu hamilelerin duası tutar diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?