Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

2 gün önce koyulașmaya başlamıştı ama dün ve bugün daha silik. Bir de bu çizgilerin hepsi bi tarafta testler de sıkıntı olabilir mi

ağzın bal yesin canım valla ne güzel konuştun bugün yapayım dediklerini ama ters rahim pozisyonu nasıl oluyo yüz üstü yatarak mı?
Eki Görüntüle 2759564
2 gün önce koyulașmaya başlamıştı ama dün ve bugün daha silik. Bir de bu çizgilerin hepsi bi tarafta testler de sıkıntı olabilir mi
canım sıvı alımına dikkat ediyo musun ondan da silik çıkmış olabilir?testten 2 saat öncesi sıvı alımını kesmen gerekiyor

Evet evet dikkat ediyorum sıvı alımına

ağzın bal yesin canım valla ne güzel konuştun bugün yapayım dediklerini ama ters rahim pozisyonu nasıl oluyo yüz üstü yatarak mı?
Aynen canım ters iliski seklinde yani bitiminde de bir bacağını kenara cekip yüzüstü yatman lazım biraz. Birgebeningunlugu sayfasına bak instagramdan orda direkt resmi var ve bu pozisyonda hamile kalanlarin yorumlari falan var incele biraz

ManyakPrenses bugün yumurtlama günüm sanırım ama şu hurmaya 41 meryem duası okuyup yemeyi bende yapsam mı diyorum olur mu acaba yoksa regl iken mi yapmak lazım?
Canım ben adet bittikten sonra her gün bi tane okuyup secdesinide yaptım hurmaya okumadım. Hala devam ediyorum. Sadece bi kere içimden geldi elmaya okudum eşime yedirdim yarısını, diğer yarısınıda ben yedim. Önemli olan niyet, inanmak bence

Kızlar kan testi sonucum 93 çıktı Cuma tekrar edicez bakalım hayırlısı olur inşallah
Ay canım çok şükür yaa valla ses gelmeyince korkmaya başladım. Senin 90lardaysa benim daha azdir heralde daha silikti ya testler. Sağlıkla ilerlesin de insallah ilac falan verdi mi lekelenme icin ne dedi

Ay canım çok şükür yaa valla ses gelmeyince korkmaya başladım. Senin 90lardaysa benim daha azdir heralde daha silikti ya testler. Sağlıkla ilerlesin de insallah ilac falan verdi mi lekelenme icin ne dedi
İnşallah canım bakalım Keseyi görmeden hiç bişey vermiyoruz dedi acildeki dr. Bende tamam dedim bişey kullanmama gerek yok o zaman. Yok dedi. Zaten lekem kesimmek üzere. Kafam rahatladı birazda olsa değeri öğrenince. Bence seninde bu değerler çıkıcak çok çabuk yükseliyomuş çünkü ilk zamanlar canım

Rahatlamana cok sevindim canim gözün aydın Kız ben de yarın mı yaptirsam napsam senden gaza gelip erkenden test yaptim yine gaza gelip kan mı baktirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…