- 2 Ağustos 2013
- 38.487
- 129.888
- 798
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.381
Canım idrarı 3 damladan fazla damlatma. Testlerin içindeki şerit ortali koyulmamis heralde o sorun olmaz. Laboquick degil mi?Eki Görüntüle 2759564
2 gün önce koyulașmaya başlamıştı ama dün ve bugün daha silik. Bir de bu çizgilerin hepsi bi tarafta testler de sıkıntı olabilir mi
Bazen 2 bazen 3 damlatıyorum. Heee tamam o zaman hiç kullanmadığım için dedim sorunlu muCanım idrarı 3 damladan fazla damlatma. Testlerin içindeki şerit ortali koyulmamis heralde o sorun olmaz. Laboquick degil mi?
Yok canım sorunlu olmaz çok güvenilir marka hatta onun gebelik testi aşırı hassas. Teste devam et benim yum 20. Gün oluyo, daha da gec olanlar var pes etmeBazen 2 bazen 3 damlatıyorum. Heee tamam o zaman hiç kullanmadığım için dedim sorunlu muaynen laboquick marka
ağzın bal yesin canım valla ne güzel konuştunAy hadi insallah 2 haftaya kalmadan senden de pozitif sonuç alırız. Ayaklarını havaya dik ve mutlaka en az 1 iliskide ters rahim pozisyonunu uygula canım, ters rahim olmasa da işe yarıyor, ben de denedim ondan mi bilmiyorum amabu arada meryem suresine ne zaman başlarsan başla hic önemli değil bugunden baslaman da manevi olarak rahatlatır
canım sıvı alımına dikkat ediyo musun ondan da silik çıkmış olabilir?testten 2 saat öncesi sıvı alımını kesmen gerekiyorEki Görüntüle 2759564
2 gün önce koyulașmaya başlamıştı ama dün ve bugün daha silik. Bir de bu çizgilerin hepsi bi tarafta testler de sıkıntı olabilir mi
Ediyorum bakalımYok canım sorunlu olmaz çok güvenilir marka hatta onun gebelik testi aşırı hassas. Teste devam et benim yum 20. Gün oluyo, daha da gec olanlar var pes etme
Evet evet dikkat ediyorum sıvı alımınaağzın bal yesin canım valla ne güzel konuştunbugün yapayım dediklerini ama ters rahim pozisyonu nasıl oluyo yüz üstü yatarak mı?
canım sıvı alımına dikkat ediyo musun ondan da silik çıkmış olabilir?testten 2 saat öncesi sıvı alımını kesmen gerekiyor
Aynen canım ters iliski seklinde yani bitiminde de bir bacağını kenara cekip yüzüstü yatman lazım biraz. Birgebeningunlugu sayfasına bak instagramdan orda direkt resmi var ve bu pozisyonda hamile kalanlarin yorumlari falan var incele birazağzın bal yesin canım valla ne güzel konuştunbugün yapayım dediklerini ama ters rahim pozisyonu nasıl oluyo yüz üstü yatarak mı?
Canım ben adet bittikten sonra her gün bi tane okuyup secdesinide yaptım hurmaya okumadım. Hala devam ediyorum. Sadece bi kere içimden geldi elmaya okudum eşime yedirdim yarısını, diğer yarısınıda ben yedim.ManyakPrenses bugün yumurtlama günüm sanırım ama şu hurmaya 41 meryem duası okuyup yemeyi bende yapsam mı diyorum olur mu acaba yoksa regl iken mi yapmak lazım?
Ay canım çok şükür yaa valla ses gelmeyince korkmaya başladım. Senin 90lardaysa benim daha azdir heralde daha silikti ya testler. Sağlıkla ilerlesin de insallahKızlar kan testi sonucum 93 çıktıCuma tekrar edicez bakalım hayırlısı olur inşallah
Ayyy maşallahh saglikla ilerlesin sıkı sıkı tutunsun anneciğineeKızlar kan testi sonucum 93 çıktıCuma tekrar edicez bakalım hayırlısı olur inşallah
İnşallah canım bakalımAy canım çok şükür yaa valla ses gelmeyince korkmaya başladım. Senin 90lardaysa benim daha azdir heralde daha silikti ya testler. Sağlıkla ilerlesin de insallahilac falan verdi mi lekelenme icin ne dedi
Amin canım inşallahAyyy maşallahh saglikla ilerlesin sıkı sıkı tutunsun anneciğinee
Canım çok güzel çıkmış sonucunKızlar kan testi sonucum 93 çıktıCuma tekrar edicez bakalım hayırlısı olur inşalla
Ayy çok şükür yaaaa. Sonunda geldi beklenen bebekKızlar kan testi sonucum 93 çıktıCuma tekrar edicez bakalım hayırlısı olur inşallah
Amin canım inşallah Rabbim sizede nasip etsin en kısa zamanda dua ediyorum hepCanım çok güzel çıkmış sonucunRabbim kucağına almayı nasip etsin
Çok şükür canım ya Rabbim kimseyi bekletmeden versin inşallahAyy çok şükür yaaaa. Sonunda geldi beklenen bebek
Rahatlamana cok sevindim canim gözün aydınİnşallah canım bakalımKeseyi görmeden hiç bişey vermiyoruz dedi acildeki dr. Bende tamam dedim bişey kullanmama gerek yok o zaman. Yok dedi. Zaten lekem kesimmek üzere. Kafam rahatladı birazda olsa değeri öğrenince. Bence seninde bu değerler çıkıcak çok çabuk yükseliyomuş çünkü ilk zamanlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?