- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.401
İnşallah canım benim sizler umud oldunuz bana bende çok yakinlasmis hissediyorum kendimiAmin canım inşallah Rabbim sizede nasip etsin en kısa zamanda dua ediyorum hep
Bu gün akıntım arttı baya normalde adete yakın kuru olurum bu belirti olabilirmikiİnşallah canım benim sizler umud oldunuz bana bende çok yakinlasmis hissediyorum kendimi
Allah razı olsun canım. Yaptır gitsin kızRahatlamana cok sevindim canim gözün aydınKız ben de yarın mı yaptirsam napsam senden gaza gelip erkenden test yaptim yine gaza gelip kan mı baktirsam
Aynen özellikle bugün çok var bakalım netleşecek bikacgune inşallahEvet canım akıntım artmıştı günde 3-4 kez gülnlük ped değiştirdiğim oldu yani. Hep bi ıslaklık oluyodu afedersin
Allah razı olsun canım. Yaptır gitsin kız
Amiiin inşallahÇok şükür canım ya Rabbim kimseyi bekletmeden versin inşallahTopiklerde ettiğimiz dualarda kabul oldu demekki. Allah razı olsun sen etiketlemiştin beni oraya
Herkeste farklı oluyodur tabiki ben adete yakın kuru olurum normalde ondan bı farklı geldi bana belkide psikolojik olarak etkileniyorum hiç bilmiyorum inanki ben bundan fazla belirti yaşayıp da adet oldugumuda biliyorumBu arada bende akıntı yok kızlar, silince biraz derine dokunursam beyaz parlak bı akıntı oluyo ama camasira gelmiyo hic. Herkeste degisiyo demekki
Yaaa mașallahKızlar kan testi sonucum 93 çıktıCuma tekrar edicez bakalım hayırlısı olur inşallah
Evet benim de belirtiler yaşayıp adet oldugum oldu ama hic böyle günler öncesinden kesintisiz bı kasık ağrım olmadi, iyiye isarettir inşallah tutunuyodurHerkeste farklı oluyodur tabiki ben adete yakın kuru olurum normalde ondan bı farklı geldi bana belkide psikolojik olarak etkileniyorum hiç bilmiyorum inanki ben bundan fazla belirti yaşayıp da adet oldugumuda biliyorum
Gözün aydınn prensesİnşallah canım bakalımKeseyi görmeden hiç bişey vermiyoruz dedi acildeki dr. Bende tamam dedim bişey kullanmama gerek yok o zaman. Yok dedi. Zaten lekem kesimmek üzere. Kafam rahatladı birazda olsa değeri öğrenince. Bence seninde bu değerler çıkıcak çok çabuk yükseliyomuş çünkü ilk zamanlar canım
Aslında beklesen iyi olur canım hem yokuş varmış hemde 2 gün sonra çağıracak ya cuma yaptırırsan p.tesi gidersin işteAy bilemedim şimdi. Araba yok sağlık ocağı yakın ama bi yokus var, bebis henüz tam yerlesememisken o yokusu çıkmaya cesaret edemiyorum iki gün daha geçsin bakalım.
Aynen ben de öyle düşünüyorum bu süreç insana sabretmeyi öğretiyor ya yumurtlamayı bekle adeti bekle test sonucu bekle doğumu bekle.. Allah ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin bu süreçleri hepimize insallahAslında beklesen iyi olur canım hem yokuş varmış hemde 2 gün sonra çağıracak ya cuma yaptırırsan p.tesi gidersin işte
Benim ki yum dan sonra oldu sonradan 10. Gün kahverengi gelmeye başladı zaten o yüzden bilemiyorum akıntım varsadaBu arada bende akıntı yok kızlar, silince biraz derine dokunursam beyaz parlak bı akıntı oluyo ama camasira gelmiyo hic. Herkeste degisiyo demekki
Ediyorum tabiki canım Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallahGözün aydınn prensesdarısı bizlere inşallah dua et lütfen kaçıncı ayındı bu
İnşallah canım aminnYaaa mașallah
Sağlıkla ilerlesin inşallah, Allah dualarınızı kabul etsin. En yakın zamanda keseyi de görürsün umarım
Eklerim tabiki aramıza hoşgeldin canımMerhaba, beni de ekler misiniz listeyebat 26 ocak
Bu sabah 2. Testi yaptım çok az fark var emin olamadim yine.İnşallah canım aminnSen naptın testlerde koyulaşma var mı takip ediyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?