Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür canım ya Rabbim kimseyi bekletmeden versin inşallah Topiklerde ettiğimiz dualarda kabul oldu demekki. Allah razı olsun sen etiketlemiştin beni oraya
Amiiin inşallah Cümlemizden canım benim. Ne güzel birbirimize duamız geçti inşallah sırayla hepimiz güzel haberler verelim

Bu arada bende akıntı yok kızlar, silince biraz derine dokunursam beyaz parlak bı akıntı oluyo ama camasira gelmiyo hic. Herkeste degisiyo demekki
Herkeste farklı oluyodur tabiki ben adete yakın kuru olurum normalde ondan bı farklı geldi bana belkide psikolojik olarak etkileniyorum hiç bilmiyorum inanki ben bundan fazla belirti yaşayıp da adet oldugumuda biliyorum

Herkeste farklı oluyodur tabiki ben adete yakın kuru olurum normalde ondan bı farklı geldi bana belkide psikolojik olarak etkileniyorum hiç bilmiyorum inanki ben bundan fazla belirti yaşayıp da adet oldugumuda biliyorum
Evet benim de belirtiler yaşayıp adet oldugum oldu ama hic böyle günler öncesinden kesintisiz bı kasık ağrım olmadi, iyiye isarettir inşallah tutunuyodur

Gözün aydınn prenses darısı bizlere inşallah dua et lütfen kaçıncı ayındı bu

Ay bilemedim şimdi. Araba yok sağlık ocağı yakın ama bi yokus var, bebis henüz tam yerlesememisken o yokusu çıkmaya cesaret edemiyorum iki gün daha geçsin bakalım.
Aslında beklesen iyi olur canım hem yokuş varmış hemde 2 gün sonra çağıracak ya cuma yaptırırsan p.tesi gidersin işte

Aslında beklesen iyi olur canım hem yokuş varmış hemde 2 gün sonra çağıracak ya cuma yaptırırsan p.tesi gidersin işte
Aynen ben de öyle düşünüyorum bu süreç insana sabretmeyi öğretiyor ya yumurtlamayı bekle adeti bekle test sonucu bekle doğumu bekle.. Allah ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin bu süreçleri hepimize insallah

İnşallah canım aminn Sen naptın testlerde koyulaşma var mı takip ediyomusun
Bu sabah 2. Testi yaptım çok az fark var emin olamadim yine.
Yarın sabah erken gebelik testi yapacam, çok belirgin çıkarsa doktordan randevu alacam insallah. Karın ve kasık ağrılarım devam ediyor başka değişiklik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…