- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.421
Erken gebelik testi cok farkediyo. Ben de normal de test yapcam 2-3 gün önceki kaset testler aşırı silikti ama erkenler iyiydi. Ayni ağrılar bende de varBu sabah 2. Testi yaptım çok az fark var emin olamadim yine.
Yarın sabah erken gebelik testi yapacam, çok belirgin çıkarsa doktordan randevu alacam insallah. Karın ve kasık ağrılarım devam ediyor başka değişiklik yok
Yarın ola hayrola öyleyseErken gebelik testi cok farkediyo. Ben de normal de test yapcam 2-3 gün önceki kaset testler aşırı silikti ama erkenler iyiydi. Ayni ağrılar bende de var
Benim de artti canım beyaz akıntı geliyorBu gün akıntım arttı baya normalde adete yakın kuru olurum bu belirti olabilirmiki
Tutunurken oluyormuş canım bebeğin yerleşmeye çalışıyorEvet benim de belirtiler yaşayıp adet oldugum oldu ama hic böyle günler öncesinden kesintisiz bı kasık ağrım olmadi, iyiye isarettir inşallah tutunuyodur
Hadi inşallah canım yaaa vardır kız belki bizdede birşeylerBenim de artti canım beyaz akıntı geliyor
Burayada testini paylaş canım yaptığın zamanBu sabah 2. Testi yaptım çok az fark var emin olamadim yine.
Yarın sabah erken gebelik testi yapacam, çok belirgin çıkarsa doktordan randevu alacam insallah. Karın ve kasık ağrılarım devam ediyor başka değişiklik yok
Insallah canimm yaa valla cok yapasım var ama korkuyorum çıkmayacak diyeHadi inşallah canım yaaa vardır kız belki bizdede birşeylertest ne zaman yapicaksin canım
Canım benim testlerde de çok artış olmadı öyle. Çok hafif koyulaşma olsa bile arttığı anlamına gelir benceBu sabah 2. Testi yaptım çok az fark var emin olamadim yine.
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla ilerler ya
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla ilerler ya
Aramıza hoş geldin canım inşallah en kısa zamanda Rabbim evlat verir sanaBende temmuz ayından beri deniyorum ancak henüz olmadı. Bu ay 24 25 ocak Bat bakalım bu formu direk başlama sürecimle aynı olduğu için hemen takip etmek istedim
Amin canım inşallahManyakPrenses merhabalar üst yazışmalarda hamile olduğunu gördüm hayırlı olsuun sağlıkla gelsin inşallah bebiş. Siz ne kadar süre denediniz kaç yaşındasınız peki
HoşbulduumAramıza hoş geldin canım inşallah en kısa zamanda Rabbim evlat verir sana
İlerler canım benım namazlarımda dualarımda hepiniz varsınızTeşekkür ederim canım inşallah sağlıkla ilerler ya
MaşallahAmin canım inşallah28 yaşındayım denememizin 6. ayında oldu çok şükür
Allah razı olsun canım bende aynı şekilde namazlardan sonra, gün içinde de aklıma geldikçe dua ediyorum sizeİlerler canım benım namazlarımda dualarımda hepiniz varsınız
Çok şükür ikimizde de bişey yoktu canım bi önceki ay eşime de sperm testi yaptırdık.. önceki sayfalarda ayrıntılı yazdım neler yaptığımı bekle bulup etiketliyim seniMaşallahherhangi bir şey yaptınız mı peki siz ve eşiniz sağlıklı mıydı
Tamam canım teşekkür ederimÇok şükür ikimizde de bişey yoktu canım bi önceki ay eşime de sperm testi yaptırdık.. önceki sayfalarda ayrıntılı yazdım neler yaptığımı bekle bulup etiketliyim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?