Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

bende zannedıyorum bebeişi yenı yapmaya başladınız sen benden tecubelısın ozaman sen anlat ben not alıyorum kagıdım hazır :) canımmmmm
Canim aslinda biz evlendigimizde regl donemimdeydim. Regl bitti sonra hic korunmadan iliskiye girdik ve o ay hamile kalmistim yani. Simdi de oglum dogdugundan beri iki yildir korunuyoruz. İlk defa gecen ay basladik korunmamaya kismet ne zaman olursa diye dusunduk ama tabi şoyle bir durum var adet takvimi uygulamasini indirmistim. Surekli takip ederim dogurgan donemlerimi birde incirin cok etkili oldugunu dusunmusstum. Her gun iki tane kuru inciri islat biraz ocakta pisir ye. Esinede aynisini yap. Sabah yemezse her gece yesin. Ustelik hamilelik ve dogum sonrasida cok iyi oluyor bu tarif. Sut arttirici ozelligi var gerckten

İnşallah senin de bebişin vardır cnm ben de mrk ettim :) yazalım mutlaka inş vardır Rabbim herkese versin mübarek Kadir gecesi hürmetine
Cnm bu sabah test yaptim malesef negatif bugun 24.gun adet olcak gibi hissediyorum vajinama bi baski oluyo bu ayda olmadi insallah senden guzel haberler bekliyorum cnm

Kızlar biz de geçen ay denedik olmadı.benim sorum eğer olmazsa kaç ay sonra doktora gidilmeli?bebeğim olmamasından çok korkuyorum.çevremde çok insan var çocuk için uğraşan.biraz kafama taktım galiba.

Kızlar biz de geçen ay denedik olmadı.benim sorum eğer olmazsa kaç ay sonra doktora gidilmeli?bebeğim olmamasından çok korkuyorum.çevremde çok insan var çocuk için uğraşan.biraz kafama taktım galiba.
Bir sene dolmadan doktor tedaviye baslamiyor diye biliyorum ben canim

Nasıl gidiyo temmuzcular

Nasıl gidiyo temmuzcular

cnm bız 11. 12. ve 14. gnu degerlendrdık bugunde 15. gnu bugunde denerız sanırım takdr allahn artık gnde bır ıkı tane ıncr yıyorum bakalm ksmet artık esımede kecıboynuzu suyu ıcırıyorum hergn degl ama bakalm

kızlar bir arkadaşıma ovulasyon testini önerdim Haziran ayında şuan hamile çok mutlu oldum. Sadece yumurtlamanın olduğu 2 gün sonuç veriyormuş. ogünler de denedi şansını ve oldu. Adetten 7 gün önce beta testi yaptı ve mutlu sonuç. Allah sonunu getirsin diyelim.

Selam kızlar bakalımm artık hayırlısı regle var bi 10 12 gun

Kizlaarr hamileyiimmm benm elhamdulillah nasip oldu :) bayramın birinci günü öğrendim adete iki gün vardı daha beta baktırdım ilkin 198 di dün 1464 olmuş yarın muayene gideceğim inşallah sağlıklı bi hamis olurum Allahım en kisa zamanda size de nasip etsin ben 10. Ayimda hamis kaldim.

Sevgicim merhaba, haziran ayında sadece 17 haziranda geri çekilme ile ilişkim oldu iki gunsonra goguslerim şişti karında şişkinlik bel ağrım oldu ben acaba derken 3 gün erken regl oldum. Ama yine acaba demeye devam ettim asıl olmam gereken günde yani kanamanın 3. Gunu kanda beta hcg baktırdım 0.100 çıktı. Amaicimde bir şüphe vardı 24. Haziran kanama başlangıcı ben 7. Temmuzda idrar da test yaptım yine negatif ama karında şişkinlik gibi bi his var nedenacaba hala bi risk var mı yoksa kesin gebelik yokmu ?

Muhtemelen adetin etken olacağı için o belirtileri yasamissindir ya da kist olabilme ihtimali de var ama hamile olsaydın kanda çıkardı idrar testini daha geç yapmışsın olsaydı onda bile cikardi ama kafan rahat etmiyorsa kist ve enfeksiyon kontrolü açısından bi doktora görün derim hamile olmaihtimalin cçok düşük ama

Sağol E="minelkaren2009, post: 47226143, member: 768165"]Vede hayırlı olsuuuunnn[/QUOTE]
Sagol canım :)

Sağol E="minelkaren2009, post: 47226143, member: 768165"]Vede hayırlı olsuuuunnn
Sagol canım :)[/QUOTE]
Sağol E="minelkaren2009, post: 47226143, member: 768165"]Vede hayırlı olsuuuunnn
Sagol canım :)[/QUOTE]
Kanda baktırdığımda hormonlarada bakıldı ve kistte yok dedi canım. Olsaydı çıkardı kesinlikle yokyani dimi

Zannetmiyorum olsaydı idrarda belli ederdi kendini ama kesin emin olmak için tekrar bi kan testi yaptırmalı

Kizler adetime 1 hafta var ama nedense adet sancisi gibi kasiklarima sancı giriyor. Göğüs uçlarım dokundugumda aciyo. Bide beyaz akıntım var. Sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi . Şimdiden teşekkürler

Kizler adetime 1 hafta var ama nedense adet sancisi gibi kasiklarima sancı giriyor. Göğüs uçlarım dokundugumda aciyo. Bide beyaz akıntım var. Sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi . Şimdiden teşekkürler
Olabilir canim benim de beyaz akintim vardi ve goguslerim agriyordu insallah hamilesindir :)

Benim dollenmeden hemen sonra regl ağrısı gibi ağrım ve göğüslerine ağrı oldu ve bu ağrılar hala da devam ediyor bide adetime bir iki gün kala da beyaz akintim olmuştu başka da belirti olmamıştı :)

Kızlar merhaba bende buay pozitif görmeyi umut edenlerdenim :) tavsiyem yumurtlama testi kitlerinden kullanmanız. Ben bu ay kullandım ve dün pozitif günü yakaladım pozitif ten 1 gün önceden beri aralıksız çalışıyoruz :)) bugün silikleşmeye başladı yani yumurtalama bugün gerçekleşiyor sanırım ama ben yarın ve diğee günüde değerlendireceğim. Size tavsiyem cep telefon programlarına göre plan yapmayın çünkü yumurtlama günü tutmuyo öyle. Akıntı ve ateş takibi yapın ve test yapın kaçırmanız mümkün değil. Benim buay ateşimin yükseldiği gün test pozitif vermeye başladı. Ve sümüksü akıntıdan 1 gün sonra test pozitif verdi

Eklentiler

• image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…