Canim aslinda biz evlendigimizde regl donemimdeydim. Regl bitti sonra hic korunmadan iliskiye girdik ve o ay hamile kalmistim yani. Simdi de oglum dogdugundan beri iki yildir korunuyoruz. İlk defa gecen ay basladik korunmamaya kismet ne zaman olursa diye dusunduk ama tabi şoyle bir durum var adet takvimi uygulamasini indirmistim. Surekli takip ederim dogurgan donemlerimi birde incirin cok etkili oldugunu dusunmusstum. Her gun iki tane kuru inciri islat biraz ocakta pisir ye. Esinede aynisini yap. Sabah yemezse her gece yesin. Ustelik hamilelik ve dogum sonrasida cok iyi oluyor bu tarif. Sut arttirici ozelligi var gercktenbende zannedıyorum bebeişi yenı yapmaya başladınız sen benden tecubelısın ozaman sen anlat ben not alıyorum kagıdım hazır :) canımmmmm
Cnm bu sabah test yaptim malesef negatif bugun 24.gunİnşallah senin de bebişin vardır cnm ben de mrk ettim :) yazalım mutlaka inş vardır Rabbim herkese versin mübarek Kadir gecesi hürmetine
Bir sene dolmadan doktor tedaviye baslamiyor diye biliyorum ben canimKızlar biz de geçen ay denedik olmadı.benim sorum eğer olmazsa kaç ay sonra doktora gidilmeli?bebeğim olmamasından çok korkuyorum.çevremde çok insan var çocuk için uğraşan.biraz kafama taktım galiba.
Nasıl gidiyo temmuzcular
Sevgicim merhaba, haziran ayında sadece 17 haziranda geri çekilme ile ilişkim oldu iki gunsonra goguslerim şişti karında şişkinlik bel ağrım oldu ben acaba derken 3 gün erken regl oldum. Ama yine acaba demeye devam ettim asıl olmam gereken günde yani kanamanın 3. Gunu kanda beta hcg baktırdım 0.100 çıktı. Amaicimde bir şüphe vardı 24. Haziran kanama başlangıcı ben 7. Temmuzda idrar da test yaptım yine negatif ama karında şişkinlik gibi bi his var nedenacabaKizlaarr hamileyiimmm benm elhamdulillah nasip oldu :) bayramın birinci günü öğrendim adete iki gün vardı daha beta baktırdım ilkin 198 di dün 1464 olmuş yarın muayene gideceğim inşallah sağlıklı bi hamis olurum Allahım en kisa zamanda size de nasip etsin ben 10. Ayimda hamis kaldim.
Sagol canım :)[/QUOTE]Sağol E="minelkaren2009, post: 47226143, member: 768165"]Vede hayırlı olsuuuunnn
Sagol canım :)[/QUOTE]Sağol E="minelkaren2009, post: 47226143, member: 768165"]Vede hayırlı olsuuuunnn
Olabilir canim benim de beyaz akintim vardi ve goguslerim agriyordu insallah hamilesindir :)Kizler adetime 1 hafta var ama nedense adet sancisi gibi kasiklarima sancı giriyor. Göğüs uçlarım dokundugumda aciyo. Bide beyaz akıntım var. Sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi . Şimdiden teşekkürler
Oldu şuan o kadar çok istiyorum ki . Senin belirtilerin neydi acaba . Anlatabilir msnOlabilir canim benim de beyaz akintim vardi ve goguslerim agriyordu insallah hamilesindir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?