Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Aslinda ben vazgecmistim birkac ay ara vermek istedim belki sonra tekrae denerim diye dusundum ama esim bosver beklemeyelim dedi calismalar basladi umarim bu ay bizim olur

Kisti olanlar filan soğan kuru yapiyor ve onla kurtuluyorlar. Buralardaki topiklere bakin. Yalniznadetle gitmeyebilir.

mart ayında soğan kürü yaptım sonrasında havuç kürü yaptım muhtemelen havuç kürü ters etki yaptı bende o yüzden korkuyorum daha yapmaya ama bu ayki kontrolde de kist çıkarsa bayramdan sonra sadece soğan kürü yapabilirim.

Kizlar ben bu ay 24 unde adet oldum 28 inde bitti. Ama 28 inden bu yana surekli kahverengi lekelenmem var bir turlu gecmedi. Neden ki acaba bir fikri olan var mi ?

Selam kizlar bende 34 aydir hamile kalmaya calisiyorum adetime 12 gun var vé sag kasigimdaki sancim hic gecmedi bide ustune demin bel agrisi eklendi ins hamileyimdir sabirsizlikla beklycem ama adet olursam hic sasirmam her ay ayni sey:)

Kizlaarr temmuz 6 yi bekleyen varmi bat 6-7 temmuz mubarek bayram gununde insallah Allahim boyle bir mutlulukla sevindirsin bizleri isteyen herkese versin insallah...
Ben cnm 7 temmuz da gelmez inş, hamilelik var gibi hissediyorum inş yanılmıyorumdur baklm

Ela2411 bnm de 23 ündeydi, en son 24 ünde ilişki olabildi maalesef. İdrar yolu enf. Çıktı bende şimdi de agumentin içiyorum. Bnm de özellikle dün batmalar oldu kasıkta. Midem yanıyo ara ara uyku ağırlığı var biraz ve neredeyse 1 haftadır göğüslerim inanılmaz dolgunlaştı ağırlaştı hassas ve uçlarda ağrı var.Ocak da bi düşüğüm olmuştu o gebeliğimi adete 3 gün kala idrarda çift çizgi ile öğrenmiştim kanda da 70 çıkmıştı hcg. Yani 3-4 gün sonra test yapcam inş çıkar yine :))

Yaziyorum ogretmenim soyle
şimdi çocuk yapma planınız öncesi esine her akşam sarımsak yuttur kucuk ama. sonra yemeklerden sonra atıstırmalık olarak badem ve antep fıstığı ve keçi boynuzu çok önemliiii :) 1 2 ay bunu yapın.adetin bittiği dunden 12 gün say avülasyon testı al her gun aynı saatte testı yap en koyu gunde eşinle çalışmalara başlayın 2 güne yada 3 gune bır yapın.ilişkden sonra uzan belıne ystık koy ayaklarını dik hemen kalkıp duş alma. 1 saat sonra dusunu al yat hayırlı evlatlar ve hayırlısıyla allahım de yat allahın ıznıyle bu sekılde yaparsan hamılesın dua edersın sonra bana öptümmmmmm :)sevgiler

Ayy insallah tekrar o iki cizgiyi goruceksin cnm hayirli haberlerini bekliyorum bende 2-3 gun sonra yaparim test bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…