12. gun akşam yap çif cıkar koyu
bak şimdi sana bir tarif veriyorum yaz kalem kağıt çıkar :)Aslinda ben vazgecmistim birkac ay ara vermek istedim belki sonra tekrae denerim diye dusundum ama esim bosver beklemeyelim dedi calismalar basladi umarim bu ay bizim olur
inşallah ya çok istiyorum rabbim tüm isteyenlere de bana nasip etsin mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetinevucut suan tam hamıelıge hazır canım aynı sekılde bı arkadasdada oldu adetı gecıktı obur ay devam ettıler bı baktı hamişş
Kisti olanlar filan soğan kuru yapiyor ve onla kurtuluyorlar. Buralardaki topiklere bakin. Yalniznadetle gitmeyebilir.merhaba kızlar benim sat 10 haziran ancak 17 gün gecikme ile oldum normalde düzenlidir adetlerim 27-28 günde bir olurum ancak biz bebek beklerken kist çıktı, adetim o yüzden gecikmiş doktor adetle birlikte atılır dedi ama bekliyoruz bakalım bat 7 temmuz bebek mi gelecek yoksa yine kist mi
İNŞALLAH HADİ BAKALIM:)Bende 6 Temmuzu bekliyorum :) İnşallah Allah herkesin gönlüne göre verir.
Yaziyorum ogretmenim soylebak şimdi sana bir tarif veriyorum yaz kalem kağıt çıkar :)
Ben cnm 7 temmuz da gelmez inş, hamilelik var gibi hissediyorum inş yanılmıyorumdur baklmKizlaarr temmuz 6 yi bekleyen varmi bat 6-7 temmuz mubarek bayram gununde insallah Allahim boyle bir mutlulukla sevindirsin bizleri isteyen herkese versin insallah...
Insallah cnm insallah benim yumurtlama 22-23 hazirandi 9gun gecti hic bi belirti yok sadece rahimde igne batmasi gibi bi sizi oldu dün okadar sende varmi belirtiler cnmBen cnm 7 temmuz da gelmez inş, hamilelik var gibi hissediyorum inş yanılmıyorumdur baklm
şimdi çocuk yapma planınız öncesi esine her akşam sarımsak yuttur kucuk ama. sonra yemeklerden sonra atıstırmalık olarak badem ve antep fıstığı ve keçi boynuzu çok önemliiii :) 1 2 ay bunu yapın.adetin bittiği dunden 12 gün say avülasyon testı al her gun aynı saatte testı yap en koyu gunde eşinle çalışmalara başlayın 2 güne yada 3 gune bır yapın.ilişkden sonra uzan belıne ystık koy ayaklarını dik hemen kalkıp duş alma. 1 saat sonra dusunu al yat hayırlı evlatlar ve hayırlısıyla allahım de yat allahın ıznıyle bu sekılde yaparsan hamılesın dua edersın sonra bana öptümmmmmm :)sevgilerYaziyorum ogretmenim soyle
Ayy insallah tekrar o iki cizgiyi goruceksin cnm hayirli haberlerini bekliyorum bende 2-3 gun sonra yaparim test bakalim hayirlisiEla2411 bnm de 23 ündeydi, en son 24 ünde ilişki olabildi maalesef. İdrar yolu enf. Çıktı bende şimdi de agumentin içiyorum. Bnm de özellikle dün batmalar oldu kasıkta. Midem yanıyo ara ara uyku ağırlığı var biraz ve neredeyse 1 haftadır göğüslerim inanılmaz dolgunlaştı ağırlaştı hassas ve uçlarda ağrı var.Ocak da bi düşüğüm olmuştu o gebeliğimi adete 3 gün kala idrarda çift çizgi ile öğrenmiştim kanda da 70 çıkmıştı hcg. Yani 3-4 gün sonra test yapcam inş çıkar yine :))
merhaba en iiyi sonuc ne zaman alınır gebelık testındeAyy insallah tekrar o iki cizgiyi goruceksin cnm hayirli haberlerini bekliyorum bende 2-3 gun sonra yaparim test bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?