Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

İnşallah . Bi dusugum

Oldu şuan o kadar çok istiyorum ki . Senin belirtilerin neydi acaba . Anlatabilir msn
Beyaz akıntı çoğu sitede adet habercisi olarak yer alıyor ama inşalllahh hamişsindir :) benimde geçen ay öyle olmuştu o nedenle çok araştırmıştım ama malesef adet oldum
 
Meraba arkadaşlar benim bat' a 4 gün var hayırlı sonuçlar alırız inşallah sizin batlar kaç
 
Arkadaşlar son adetler 19 mayıs 14 haziran beklenen adet 9-10 temmuz.pembe test perşembe günü yaptım.bugunde beyaz olani yaptım.markalar farklı gün geçtikçe koyulaşır diye beklerken daha belirsiz oldu.12 temmuzda kan vericem zaman geçmiyor şuan .
 

Eklentiler

  • IMG-20160710-WA0020.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 63
Tebrik ediyorum, insallah çok guzel bir hamilelik gecirirsiniz. Saglikla kucaginiza alin inşallah. Darisi başimiza:)
 
Bende bekliyorum bu ay..Son at 9 haziran bugün sabah test yaptım ikinci çizgi varla yok arası bişey.Çok silik yarın sabah bir daha yapcam.Daha kimseye söylemedim eşime anneme bile herşey netleşsin öyle.Sabahtan beri testi sakladigim yerden çıkarıp çıkarıp bakıyorum.
 
Allah gönlüne göre versin inşallah canım normalde kaç günde bir adet oluyorsun
 
Allah gönlüne göre versin inşallah canım normalde kaç günde bir adet oluyorsun
Teşekkürler canım 31 32 günde daha da geciktiği oluyordu.Ama test yaptığımda bıçak gibi bir çizgi başkada bişey çıkmıyordu.Bunda var çok silik ama var.Sabah yeniden yapcam testi hayırlısı bakalım 9 seneden sonra
 
Bir sorum olacak bilgisi olan var mi acaba?? Bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandim. Bu arada bazi forumlarda okudum ki hamile olanlarda adete yakin da ovulasyon testleri pozitif cikmis. Ben dun ovulasyon testi yaptim ama tek cizgi gordum. Bu kesinlikle hamile olmadigim anlamina mi gelir? Bilgisi olan var mi?
 
Merhaba kizlar, buraya çok arabara uğruyorum. Çok girmiyorum ki stres yapmasin diye. Allah herkesin gonlune gore versin. Yumurtlama gunlerini gecelimde, bat saymayi birlikte yapariz inşallah:)
 
Evet sabah hemen yaptim ama diğerinden daha belirgin bişey çıkmadı t olan kısım pembe dalga dalga oldu .halen adet olmadim ama adet sancısı gibi bişey giriyor sonra kayboluyor resim atmayı denicem birde siz bakın
Adet ağrısı bende de var bende olmadım.y arın kan vericem
 
Tebrikler cok net benimki bu kadar deyil siz ne zaman adet olcaktiniz kac gun gectikten sonra testi yapmistiniz
 
Son 2 adetim 19 mayıs 14 haziran bat 9-10 temmuzdu.ben testin birini 10 temmuz pazar sabahı birini 7 temmuz da yaptım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…