- 23 Kasım 2013
- 146
- 67
- 28
- 35
Beyaz akıntı çoğu sitede adet habercisi olarak yer alıyor ama inşalllahh hamişsindir :) benimde geçen ay öyle olmuştu o nedenle çok araştırmıştım ama malesef adet oldumİnşallah . Bi dusugum
Oldu şuan o kadar çok istiyorum ki . Senin belirtilerin neydi acaba . Anlatabilir msn
Kanntesti yapamıyacamyarın bidaha bi idrar mi yapsam of stres oldum yaaZannetmiyorum olsaydı idrarda belli ederdi kendini ama kesin emin olmak için tekrar bi kan testi yaptırmalı
Beyaz akıntı çoğu sitede adet habercisi olarak yer alıyor ama inşalllahh hamişsindir :) benimde geçen ay öyle olmuştu o nedenle çok araştırmıştım Ayy yada bende de mi öyle olur ki. Bilemedim smdi
Tebrik ediyorum, insallah çok guzel bir hamilelik gecirirsiniz. Saglikla kucaginiza alin inşallah. Darisi başimiza:)Kizlaarr hamileyiimmm benm elhamdulillah nasip oldu :) bayramın birinci günü öğrendim adete iki gün vardı daha beta baktırdım ilkin 198 di dün 1464 olmuş yarın muayene gideceğim inşallah sağlıklı bi hamis olurum Allahım en kisa zamanda size de nasip etsin ben 10. Ayimda hamis kaldim.
Siz kesin hamile değilsiniz, çunkuadette oldunuz dimi? 0.100 normal her kadinda olan. Çunku zaten hmilelik siniri 5.Kanntesti yapamıyacamyarın bidaha bi idrar mi yapsam of stres oldum yaa
Allah gönlüne göre versin inşallah canım normalde kaç günde bir adet oluyorsunBende bekliyorum bu ay..Son at 9 haziran bugün sabah test yaptım ikinci çizgi varla yok arası bişey.Çok silik yarın sabah bir daha yapcam.Daha kimseye söylemedim eşime anneme bile herşey netleşsin öyle.Sabahtan beri testi sakladigim yerden çıkarıp çıkarıp bakıyorum.
Teşekkürler canım 31 32 günde daha da geciktiği oluyordu.Ama test yaptığımda bıçak gibi bir çizgi başkada bişey çıkmıyordu.Bunda var çok silik ama var.Sabah yeniden yapcam testi hayırlısı bakalım 9 seneden sonraAllah gönlüne göre versin inşallah canım normalde kaç günde bir adet oluyorsun
Testi tekrarladiniz miTeşekkürler canım 31 32 günde daha da geciktiği oluyordu.Ama test yaptığımda bıçak gibi bir çizgi başkada bişey çıkmıyordu.Bunda var çok silik ama var.Sabah yeniden yapcam testi hayırlısı bakalım 9 seneden sonra
Evet sabah hemen yaptim ama diğerinden daha belirgin bişey çıkmadı t olan kısım pembe dalga dalga oldu .halen adet olmadim ama adet sancısı gibi bişey giriyor sonra kayboluyor resim atmayı denicem birde siz bakınTesti tekrarladiniz mi
Adet ağrısı bende de var bende olmadım.y arın kan vericemEvet sabah hemen yaptim ama diğerinden daha belirgin bişey çıkmadı t olan kısım pembe dalga dalga oldu .halen adet olmadim ama adet sancısı gibi bişey giriyor sonra kayboluyor resim atmayı denicem birde siz bakın
Inşallah allah hayırlisini versin test yaptiniz miAdet ağrısı bende de var bende olmadım.y arın kan vericem
Evet yapmıştımInşallah allah hayırlisini versin test yaptiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?