- 25 Haziran 2016
- 520
- 301
- 53
benım adet gunum yarın hıc bır belirti yok gebelık testıde negatif sızce bana ne oldu eko sıstemın sastıı :)kist geçmemişse ve yine gecikme yapmazsa 7 temmuz
BENIMKIDE BUGUN CNM YUZUMDE BI TANE SIVILCEM CIKTI BILE NORMALDE SASMAZ BAKALIM INSALLAH GELMEZ BENIMKIDEbenım adet gunum yarın hıc bır belirti yok gebelık testıde negatif sızce bana ne oldu eko sıstemın sastıı :)
İnşallah senin de bebişin vardır cnm ben de mrk ettim :) yazalım mutlaka inş vardır Rabbim herkese versin mübarek Kadir gecesi hürmetineAyy insallah tekrar o iki cizgiyi goruceksin cnm hayirli haberlerini bekliyorum bende 2-3 gun sonra yaparim test bakalim hayirlisi
ınsallah cnm Allah hepımızın kalbıne nıyetıne gore versın umarım bu mubarek gunde Allahım bızi boş çevirmez birbirimize güzel haberler verırız ınsallah. HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN BİZE EN ÖNEMLISI BU BENCE ASLINDA COK ZORLAMAMAK GEREKIYOR BELKIDE RABBIM BIZIM ICIN SUAN HAYIRLI OMADIGI ICIN VERMIYOR BEN ARTIK OYLE DUSUNUYORUM VE SABIRLA BEKLIYORUMben adet olmadım :)
hamışmıyım ki
MAŞALLAH GÖZÜN AYDIN CANIMarkadaslar, hamileymisim…
Kafam cok karisti birden duyunca.MAŞALLAH GÖZÜN AYDIN CANIM
kan testımı ıdrar testımı yaptın cnmKafam cok karisti birden duyunca.
suan ilk sokta miyim sadece acaba, insan sonradan zihnen hazir hissediyor mu ? birden korkmaya basladim
dun aksam idrar testi yaptim, emin olmak icin de sabah kan testine gittim. yanilma olmuyordur di mi kan da ?kan testımı ıdrar testımı yaptın cnm
kanda olmaz cnm belırtılerın neydı bıde kaç gunun gecmıstıdun aksam idrar testi yaptim, emin olmak icin de sabah kan testine gittim. yanilma olmuyordur di mi kan da ?
ya 3 gun gecti, ama bnm hic gecikmez normalde. bide neden bilmiyorum, daha adet tarihim gelmeden surekli bunu dusunmeye basladim, sanki anlamis gibi oldum. garip seyler oluyodu, midemde filan, gerci bu kadar kucukken belirti olmaz heralde ama, bnm uyku bozukluklarim oldu, mide bulantilarim, bide esek gibi agliyordum ufak bise oldugunda.kanda olmaz cnm belırtılerın neydı bıde kaç gunun gecmıstı
suan benım belırtılerımde aynı senın gıbı bat bugun dua et banada bu mubarek gunde 8 -9 aydır denıyoruz bızdeya 3 gun gecti, ama bnm hic gecikmez normalde. bide neden bilmiyorum, daha adet tarihim gelmeden surekli bunu dusunmeye basladim, sanki anlamis gibi oldum. garip seyler oluyodu, midemde filan, gerci bu kadar kucukken belirti olmaz heralde ama, bnm uyku bozukluklarim oldu, mide bulantilarim, bide esek gibi agliyordum ufak bise oldugunda.
Cok saol canimşimdi çocuk yapma planınız öncesi esine her akşam sarımsak yuttur kucuk ama. sonra yemeklerden sonra atıstırmalık olarak badem ve antep fıstığı ve keçi boynuzu çok önemliiii :) 1 2 ay bunu yapın.adetin bittiği dunden 12 gün say avülasyon testı al her gun aynı saatte testı yap en koyu gunde eşinle çalışmalara başlayın 2 güne yada 3 gune bır yapın.ilişkden sonra uzan belıne ystık koy ayaklarını dik hemen kalkıp duş alma. 1 saat sonra dusunu al yat hayırlı evlatlar ve hayırlısıyla allahım de yat allahın ıznıyle bu sekılde yaparsan hamılesın dua edersın sonra bana öptümmmmmm :)sevgiler
insallah canim, isteyen, hasretle bekleyen herkese Allah nasip etsin. boyle oluyor iste, kimi daha beklemeden hamile kaliveriyor, kimisi uzun zaman. allah hayirlisini versin :/suan benım belırtılerımde aynı senın gıbı bat bugun dua et banada bu mubarek gunde 8 -9 aydır denıyoruz bızde
Aminnn cnmmİnşallah senin de bebişin vardır cnm ben de mrk ettim :) yazalım mutlaka inş vardır Rabbim herkese versin mübarek Kadir gecesi hürmetine
bende zannedıyorum bebeişi yenı yapmaya başladınız sen benden tecubelısın ozaman sen anlat ben not alıyorum kagıdım hazır :) canımmmmmCok saol canimama bu kadarina gerek yok benim icin cocuk isteyen arkadaslarimiz bu bilgilerden yararlanabilirsiniz cunku gercekten onemli bilgiler.. Canim benim zaten bir oglum var iki yasinda. O yuzden hani biz korunmamaya karar verdik. Allah ne zaman kismet ederse bir bebegimiz daha oldun diye
kutlarım canım nasıl test yaptınarkadaslar, hamileymisim…
biz daha bu ay korunmasız yaptık nedense hiç ade olcak gibi değiliminsallah canim, isteyen, hasretle bekleyen herkese Allah nasip etsin. boyle oluyor iste, kimi daha beklemeden hamile kaliveriyor, kimisi uzun zaman. allah hayirlisini versin :/
biz daha denesek mi denemesek mi kararsizligindayken oluverdi. he bu arada, cok halsizdim ama ramazana verdim.
artık gelecekse geld-sın gelmıcekse hamılelık seyıne gıreyım bende ne olduğu belli olsun kafayı yedım artık :)BENIMKIDE BUGUN CNM YUZUMDE BI TANE SIVILCEM CIKTI BILE NORMALDE SASMAZ BAKALIM INSALLAH GELMEZ BENIMKIDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?