Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Ayy insallah tekrar o iki cizgiyi goruceksin cnm hayirli haberlerini bekliyorum bende 2-3 gun sonra yaparim test bakalim hayirlisi
İnşallah senin de bebişin vardır cnm ben de mrk ettim :) yazalım mutlaka inş vardır Rabbim herkese versin mübarek Kadir gecesi hürmetine

ben adet olmadım :)
hamışmıyım ki
ınsallah cnm Allah hepımızın kalbıne nıyetıne gore versın umarım bu mubarek gunde Allahım bızi boş çevirmez birbirimize güzel haberler verırız ınsallah. HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN BİZE EN ÖNEMLISI BU BENCE ASLINDA COK ZORLAMAMAK GEREKIYOR BELKIDE RABBIM BIZIM ICIN SUAN HAYIRLI OMADIGI ICIN VERMIYOR BEN ARTIK OYLE DUSUNUYORUM VE SABIRLA BEKLIYORUM

kanda olmaz cnm belırtılerın neydı bıde kaç gunun gecmıstı
ya 3 gun gecti, ama bnm hic gecikmez normalde. bide neden bilmiyorum, daha adet tarihim gelmeden surekli bunu dusunmeye basladim, sanki anlamis gibi oldum. garip seyler oluyodu, midemde filan, gerci bu kadar kucukken belirti olmaz heralde ama, bnm uyku bozukluklarim oldu, mide bulantilarim, bide esek gibi agliyordum ufak bise oldugunda.

suan benım belırtılerımde aynı senın gıbı bat bugun dua et banada bu mubarek gunde 8 -9 aydır denıyoruz bızde

Cok saol canim ama bu kadarina gerek yok benim icin cocuk isteyen arkadaslarimiz bu bilgilerden yararlanabilirsiniz cunku gercekten onemli bilgiler.. Canim benim zaten bir oglum var iki yasinda. O yuzden hani biz korunmamaya karar verdik. Allah ne zaman kismet ederse bir bebegimiz daha oldun diye

suan benım belırtılerımde aynı senın gıbı bat bugun dua et banada bu mubarek gunde 8 -9 aydır denıyoruz bızde
insallah canim, isteyen, hasretle bekleyen herkese Allah nasip etsin. boyle oluyor iste, kimi daha beklemeden hamile kaliveriyor, kimisi uzun zaman. allah hayirlisini versin :/
biz daha denesek mi denemesek mi kararsizligindayken oluverdi. he bu arada, cok halsizdim ama ramazana verdim.

bende zannedıyorum bebeişi yenı yapmaya başladınız sen benden tecubelısın ozaman sen anlat ben not alıyorum kagıdım hazır :) canımmmmm

biz daha bu ay korunmasız yaptık nedense hiç ade olcak gibi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…