Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Evet yaptım silik olarak çıktı

ayyy hamilesin inşallah ne güzel. bende 19 20 olurum gibi adet ama bi kaçgündür adet ağrılarım var anlamadım bi değişik gerçi ilkayda böyle omustum ama hamile kalamamısım

Kizler adetime 1 hafta var ama nedense adet sancisi gibi kasiklarima sancı giriyor. Göğüs uçlarım dokundugumda aciyo. Bide beyaz akıntım var. Sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi . Şimdiden teşekkürler
Naptin canm bnmde akintim ve kasiklarimda agri vardi su an hamileyim sen naptin merak ettim

Hamile olan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunz bi sorum olacak bnm bat a 7 8 gün falan var esmle son 3 çalışmamızda bnm karnımın alt tarflarnda böyle batma baskı gibi zorlama gibi bisey oluyo cnm aciyo hamile olanlar byle bisey hisstnmz mi hamile olabilir miyim ?

kizlarr bana akil verin sat 18 haziran di 21 de bitti 22 de esimle calismalara basladik ayin 26 da gogsumde adet olacakmis gibi agrimaya basladi ve gun gectikce sisti ve artti agrisi. ayrica cok ayakta durunca kasik agrilarim ve kasikta siskinlik var. temmuz itibariyla ustumde anlamsiz yorgunluk ve isteksizlik var.bide midem kazinmis gibi hep. bat 16 temmuz halen goguslerim felaket durumda ve akintimda var.ben dayanamayip bi kac kere idrarda test yaptim ama hep negatif simdi de test bana ben teste bakiyom... sizce bu halim nedir. dua edin. bu arada 2 aylik evliyim ve 2 aydir deli gibi burdan belirtilere yorumlari takip ediyom dayanamayip yazdim...

normalde adetten bi hafta once baslardi gogus agrim. bu ay bu belirtiler insaallah bebistirrr. sizce

Allah gönlüne göre versin inşallah adetin 14 unde falan yap varsa çıkar belki geç döllenme değilse .

Yok ben sadece adet olcak gibi bi ağrı hissetmiştim market dönüşü poşet taşımıştım.14 haziran adet 27 haziranda karın agrim olmuştu 12 temmuzda hamile olduğumu öğrendim

yarin test yapayim insaallah pozitiftir.sizce bu belirtiler yanilmam insaaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…