Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Herkese hayirli aksamlar yumurtlama donemim 7 temmuz idi bat ise 21 temmuz fakat biz 29 haziranda denedik yani yumurtlamadan 7 gun once sizce tutma olasiligi var midir

Kac gun var adetine

Herkese hayirli aksamlar yumurtlama donemim 7 temmuz idi bat ise 21 temmuz fakat biz 29 haziranda denedik yani yumurtlamadan 7 gun once sizce tutma olasiligi var midir

Ay canim gunumuz ayniiii benimde 21 temmuz adet gunum.InsAllah birlikte sevinirizzz canim sen neler hiss ediyorsun?benim sivilcelerim cikti goguslerimin altinda acima var ama uclarinda bi agri yok.bakalim nolucak.

Benimde 16 temmuz arkadaşım inşallah hamilesindir
bende sabah normal test simdide erken olani yaptim yok anam hepnegatif. aynen benimde 16 da ama haziran 25 ten berisonra felaket kasik agrim var ve goguslerim agriyo ki sutyene sigmiyo artik dusun. ama test negatiffff

bende sabah normal test simdide erken olani yaptim yok anam hepnegatif. aynen benimde 16 da ama haziran 25 ten berisonra felaket kasik agrim var ve goguslerim agriyo ki sutyene sigmiyo artik dusun. ama test negatiffff
insaallah kirmizilar gelmezde seviniriz beraber

Kac gun var adetine
3 gün canm

Kizlar bise sorucam adet bitiminde bir kac gun akinti olmuyomus sonra koyu kivamli oluyomus o daha acik renge dönünce kivami biraz daha civik olunca yumurtlama yaklasiyomus ya bu konuda bilgisi olan varmi? Benim adetimin bittigi gun calistik o aksami boyle sari koyu kivamli akinti oldu sonra 2-3 gun olmadi simdide daha seffaf acaba yumurtlama zamanimmi yaklasiyo? Bu ay kacirmak istemiyorum

erken dedigim adet gunu hassas test yaziyo ustunde ama adet gunume 3 gun varrr ama kasiklarim sizliyo 25 gundur neden dir ki

erken dedigim adet gunu hassas test yaziyo ustunde ama adet gunume 3 gun varrr ama kasiklarim sizliyo 25 gundur neden dir ki
Canim sen kan testi yaptır direk çıkar zaten boşuna uğraşma diğer testlerle doğru sonucu kan testiyle alirsin

Bende kurtaj oldum kurtaj sonrasi 1 kere adet oldum bitti hemen yine calismalari basladik adetime 13 gun var bakalim bu ay nolcakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…