Kac gun var adetineAslında bilemiyorum ovulasyon testi
Ve de 19. Gün yumurtlama oldu 28 günde bir adet oluyorum . Bugün dayanamadım erken gebelik testi taptım çok mu erken acaba bilemiyorum. Ç. Tesi adet olmam lazım Yumurtlamam geç olduya hamileysen bile hemen anlaşılır mı ki bu testte. Çok moralim bozuk yaaa
Herkese hayirli aksamlar yumurtlama donemim 7 temmuz idi bat ise 21 temmuz fakat biz 29 haziranda denedik yani yumurtlamadan 7 gun once sizce tutma olasiligi var midir
bende sabah normal test simdide erken olani yaptim yok anam hepnegatif. aynen benimde 16 da ama haziran 25 ten berisonra felaket kasik agrim var ve goguslerim agriyo ki sutyene sigmiyo artik dusun. ama test negatiffffBenimde 16 temmuz arkadaşım inşallah hamilesindir
insaallah kirmizilar gelmezde seviniriz beraberbende sabah normal test simdide erken olani yaptim yok anam hepnegatif. aynen benimde 16 da ama haziran 25 ten berisonra felaket kasik agrim var ve goguslerim agriyo ki sutyene sigmiyo artik dusun. ama test negatiffff
insaallah beraber mutlu oluruzzz kirmizlarr gelemzzzBenimde 16 temmuz arkadaşım inşallah hamilesindir
Aslında bilemiyorum ovulasyon testi
Ve de 19. Gün yumurtlama oldu 28 günde bir adet oluyorum . Bugün dayanamadım erken gebelik testi taptım çok mu erken acaba bilemiyorum. Ç. Tesi adet olmam lazım Yumurtlamam geç olduya hamileysen bile hemen anlaşılır mı ki bu testte. Çok moralim bozuk yaaa
3 gün canmKac gun var adetine
Erken gebelik testinde cikardi sanki cnm bnmki normal 3 liralik testi 2 gun kala cikmisti hayirlisi olsn hakkimizda3 gün canm
Canim sen kan testi yaptır direk çıkar zaten boşuna uğraşma diğer testlerle doğru sonucu kan testiyle alirsinerken dedigim adet gunu hassas test yaziyo ustunde ama adet gunume 3 gun varrr ama kasiklarim sizliyo 25 gundur neden dir ki
Canim sen kan testi yaptır direk çıkar zaten boşuna uğraşma diğer testlerle doğru sonucu kan testiyle alirsin
korkuyorum bide ya negatifse bosu bosuna kan vermiyim diyom
Ne kadarlık evlisin ? Ne zamandan beri istiyorsun birde normal yolla mi kalacaksın
2 aylik evliyim. normall yolla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?