Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Elinizdeki imkanlari kullanin bence kan vermek test yapmak gibi.. Ben yurtdisindayim bi kan vermek istesem randevu alicamda günü gelicek sonuclar cikicak derken ohooo, 6 test icin turk parasi ile 300 tl verdim :S keske hamile olmus olsaydim deger dicektim ama malesef.. Kismetse bu aya insallah cok ski calisiyoruz.. :) herkesin hakinda hayirlisi olsun insallah önümüzdeki aya hamile gireriz. Rabbim duysun hepimizin sesini

Kızlar bana yardmcı olurmusnz son adet gunmdn 2 hafta sonra kahverngi akıntı geldi 2 gun su anda adetm 3 gun geckti test yaptm ama cıkmadı sizce hamilmymdr ?

Hamile olunca genelde cikiyo diye duyuyorum herkesten eger yumurtlama günün erken tarihte olduysa yumurta 4 günde dölleniyorsa hesaplayabilirsin.. Uzerinden bi 15-18 gün gectiyse testte cikmasi lazim yada en basiti kan testi yaptirmak

Sağlk ocagna gittm fakat hemsireler 3 gun az en az 5 gun gecmesi gerek diye yapmadlr.beklmem gerekiyo sanrm

kizlar bisi yemedim daha idrar testi yapsam olur dimi . bat a 3 gun var

aminnnnn

ama erken belirtiler yaziyo internette hep. su adet gunu gelsede belli olsa cokkk istiyoruzzz esimde heveslenmistuii

kasiklarim sizliyooo sis ayricaaa goguslerim bir onceki adet bitiminden beri agriyo inşaallah ya inşaallah . kimsemde yok bole belirtilerimi paylasacakkk iyi geldi burasii

Naptin canm bnmde akintim ve kasiklarimda agri vardi su an hamileyim sen naptin merak ettim
Aslında bilemiyorum ovulasyon testi
Ve de 19. Gün yumurtlama oldu 28 günde bir adet oluyorum . Bugün dayanamadım erken gebelik testi taptım çok mu erken acaba bilemiyorum. Ç. Tesi adet olmam lazım Yumurtlamam geç olduya hamileysen bile hemen anlaşılır mı ki bu testte. Çok moralim bozuk yaaa

Eklentiler

• 20160713_154051.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…