aminnnnnElinizdeki imkanlari kullanin bence kan vermek test yapmak gibi.. Ben yurtdisindayim bi kan vermek istesem randevu alicamda günü gelicek sonuclar cikicak derken ohooo, 6 test icin turk parasi ile 300 tl verdim :S keske hamile olmus olsaydim deger dicektim ama malesef.. Kismetse bu aya insallah cok ski calisiyoruz.. :) herkesin hakinda hayirlisi olsun insallah önümüzdeki aya hamile gireriz. Rabbim duysun hepimizin sesini
sonucccc negatiffffkizlar bisi yemedim daha idrar testi yapsam olur dimi . bat a 3 gun var
cok umit etmistim peki bu belirtiler niyeeeeAllah hayırlı zamanda istediğini nasip etsin inşallah
Tatlım gebelik öncesi belirti diye bişi yok ki çok istediğimiz için beynimizin bize oyunu onlar gebelik belirtileri 8. Haftadan itibaren başlar psikolojik hepsicok umit etmistim peki bu belirtiler niyeeee
fasa fiso onlar bilgi kirliliği başka bişi değil ben inanmıyorumama erken belirtiler yaziyo internette hep. su adet gunu gelsede belli olsa cokkk istiyoruzzz esimde heveslenmistuii
peki kan tahlili yapsam belli olurmu acaba cunku kulagim iltihapli ant. icemiyom korkumdanfasa fiso onlar bilgi kirliliği başka bişi değil ben inanmıyorum
bat 16 temmuz belli olur insaallah umidim bosa cikmazzz dua edermis bana.Yaptır tatlım belli olur kanda
Aslında bilemiyorum ovulasyon testiNaptin canm bnmde akintim ve kasiklarimda agri vardi su an hamileyim sen naptin merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?