Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Merhaba dün gece gebelik testi yaptım 12 de ve 2. Çizgi silik çıktı. O yüzden bu saatte uyandım. Sabah baktığımda tamamen belirtmişti. Adet günüm bugün , gerçi polikistik over var bende, adet günümde belirsiz. Hayirlisi bakalım.

Ay canim gunumuz ayniiii benimde 21 temmuz adet gunum.InsAllah birlikte sevinirizzz canim sen neler hiss ediyorsun?benim sivilcelerim cikti goguslerimin altinda acima var ama uclarinda bi agri yok.bakalim nolucak.

Ben gecen ay bildigin doguruyordum o kadar belirti vardi dusun :) ama sonuc husran.. o yuzden bu ay pek dikkat etmedim ama goguslerimde genel bir acima var birde hic olmadik anlarda uykum gelmeye basladi insallah bu ayda psikolojik degildir :)) hepimiz olumlu haberler aliriz insallahh

benim kasiklarda agri ve sislik ve goguslerim deki inanilmaz agri

Pek dusunmemeye calisiyorum ama sanirim kasik agrisi yorgunluk gogus acisi siskinlik yani her belirti var 2 gundur de ruyalar goruyorum hep bi bebek cocuk vs bilemiyorum artik hayirlisi :)

Pek dusunmemeye calisiyorum ama sanirim kasik agrisi yorgunluk gogus acisi siskinlik yani her belirti var 2 gundur de ruyalar goruyorum hep bi bebek cocuk vs bilemiyorum artik hayirlisi :)

Canım benimde aynı durumlar kasık ağrım fazla olduğundan test yaptım iki gün varken erken gebelikle silik çift çizg gördüm günümdede normal test yaptım ondada silik çift çizgi kan vermek için biraz günümğn geçmesini bekliyorum

Idrar testlerinde silik bile gorduysen bence olumlu haberler vardir ama bence kan yaptir cok geciktirmede bu guzel haberi bizimle paylas insallah :)

Idrar testlerinde silik bile gorduysen bence olumlu haberler vardir ama bence kan yaptir cok geciktirmede bu guzel haberi bizimle paylas insallah :)
İnşallah canım aslında kan vermeye hemen gittim ama almadılar beş gün günüm geçerse daha iyi olur diyip gönderdi bende bekliyorum bakalım

Ay valla umutlu degildim pek dusunmiyim diyordum ama dayanamiyorum bende daha bat'a 7 gun var simdiden kasikagrilarim basladi normalmi ki

kizlar benim bata 2 gun kaldi simdide vajinama bicak batiyo gibi sizi oluyooo . fikri olan

kizlar benim bata 2 gun kaldi simdide vajinama bicak batiyo gibi sizi oluyooo . fikri olan

Canım bende aynı durumu yaşıyorum bugün benim günüm ama daha önceden başlamıştı şüpelenip test yaptım iki gün önce silik çift çizgi çıktı bügün tekrar yaptım yine silik çift çizgi hala ağrım devam ediyo

acaba bebistenmidir bu sizi

Silik çizgi varsa kan ver canım benimde silik çıktı bebek varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…