InssRabbim bi an once kucağına almayi nasip eder cnm inşallah
Test et mademmBnde bu gunumu adetsiz gecirdim yine. Olmaz diye dusundum hp bu ay ama ummadigim anda olur mu ki acaba
Sonuctan korkuyorum. 11-12 gun adet gecikmesinden dolayi hamile oldugumu kesin olarak dusununce bu sefer aymi uzuntuyu yasamak istemiyorum. Belki yine gecen ayki gibidir diyorum cunku. Bi sure test yapmak istemiyorum. Belkide hafta basinda doktora giderimTest et mademm
BenimdeeeeeeeeBat son biiiiiiiiir
Bence sayma öyle 40 hafta olmicakmış gbi düşün it kırmızıları canım bn öyle yapıyorum şuanBat son biiiiiiiiir
Ayyy ne gzel enerji ben test yaptın iki gün önce malesefkiiiii arkadasım dogum yaptı şimdi hastaneden geliyorum of beeeeee ne fzel duyguBence sayma öyle 40 hafta olmicakmış gbi düşün it kırmızıları canım bn öyle yapıyorum şuan
Hamileliktede olmuyor mu oyle batmaaa agriBenimdebenimde sol kasigimda batmalar basladi sanirim adet yakinda
Olsun testler herkeste doğru göstermiyo bi arkdşm çok geç görmüştü en güzel geçsin beklemk bn bu ay o hataya düşmicm bklm geçsin ondn snra ypcm bazal ısım çok iyi şuan düşmezse hemen test ypcm planım buuuAyyy ne gzel enerji ben test yaptın iki gün önce malesefkiiiii arkadasım dogum yaptı şimdi hastaneden geliyorum of beeeeee ne fzel duygu
di hayırlısı cnm inşallah bnde umutlanmak istemiyorum üzücü oluyor tamda regliyken duygusallıgın dibi inşallah vardrOlsun testler herkeste doğru göstermiyo bi arkdşm çok geç görmüştü en güzel geçsin beklemk bn bu ay o hataya düşmicm bklm geçsin ondn snra ypcm bazal ısım çok iyi şuan düşmezse hemen test ypcm planım buuu
Hayırlı olsun .Saglıkla kucagına almayı nasip etsin AllahımArkadaşlar sanırım galiba büyük ihtimalle artık bende büyülü bahçeyim :):) 3 gün önce yaptığım idarar testi çift çizgi çıktı akşamı kan ile test yaptım 157 çıktı iki gün sonra yine yapalım dediler. dün tekrar yaptım ve 513 çıktı :) haftaya iyi bir doktordan randevu alıp ultrasonda görmeyi umut ediyorum. :)
Dün bi arakadaşla görştüm canım adet günü idrar testi neagtif cıkmış ama aynı gün kan testi pozitif. Pzt e kadar bekleyeylim. inş. adet olmazsak kan testi yaptıralım biz deAyyy ne gzel enerji ben test yaptın iki gün önce malesefkiiiii arkadasım dogum yaptı şimdi hastaneden geliyorum of beeeeee ne fzel duygu
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Hayırlı olsun.Arkadaşlar sanırım galiba büyük ihtimalle artık bende büyülü bahçeyim :):) 3 gün önce yaptığım idarar testi çift çizgi çıktı akşamı kan ile test yaptım 157 çıktı iki gün sonra yine yapalım dediler. dün tekrar yaptım ve 513 çıktı :) haftaya iyi bir doktordan randevu alıp ultrasonda görmeyi umut ediyorum. :)
Şeyyy az önce test yaptım yine negatif bari silik çıksaydı olmazsak yapalım cnm hadi hayırlısı inşallahDün bi arakadaşla görştüm canım adet günü idrar testi neagtif cıkmış ama aynı gün kan testi pozitif. Pzt e kadar bekleyeylim. inş. adet olmazsak kan testi yaptıralım biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?