Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Merhabalar. Ben 118 kiloydum. Özellikle son 1 hafta yemekte tiksinmem başladı. Midem şiş uyanıyor birşey yemek istemiyorum. 114 kiloya düştüm. İdrarım da sapsarı ki çok su tüketip bol hareket ediyorum son 1 haftadır. Geceleri de birdenbire uyku bastırıyor olduğum yerde kafam düşüyor. İdrar testi yaptım birşey çıkmadı. Yarın özel hastanede Beta HCG kan testi yaptırmayı düşünüyorum. İsteğe göre yapıyorlardır umarım. Hakkımızda hayırlısı olur inşAllah. Sevgiler hepinize...

Bnde bu gunumu adetsiz gecirdim yine. Olmaz diye dusundum hp bu ay ama ummadigim anda olur mu ki acaba

Sonuctan korkuyorum. 11-12 gun adet gecikmesinden dolayi hamile oldugumu kesin olarak dusununce bu sefer aymi uzuntuyu yasamak istemiyorum. Belki yine gecen ayki gibidir diyorum cunku. Bi sure test yapmak istemiyorum. Belkide hafta basinda doktora giderim

Kızlar bende varım bat 5 ağustos ama bes ay önce kürtaj oldum günlerini tam kestiremiyorum.bugun anlamın hamilelik haberini aldım keşke benim de olsa da çifte mutluluk yasasak

İnş hepimiz pozitif oluruz artık bu ay çok umutluyum bende

Benimdebenimde sol kasigimda batmalar basladi sanirim adet yakinda

Ayyy ne gzel enerji ben test yaptın iki gün önce malesefkiiiii arkadasım dogum yaptı şimdi hastaneden geliyorum of beeeeee ne fzel duygu
Olsun testler herkeste doğru göstermiyo bi arkdşm çok geç görmüştü en güzel geçsin beklemk bn bu ay o hataya düşmicm bklm geçsin ondn snra ypcm bazal ısım çok iyi şuan düşmezse hemen test ypcm planım buuu

Ha
di hayırlısı cnm inşallah bnde umutlanmak istemiyorum üzücü oluyor tamda regliyken duygusallıgın dibi inşallah vardr

Arkadaşlar sanırım galiba büyük ihtimalle artık bende büyülü bahçeyim :):) 3 gün önce yaptığım idarar testi çift çizgi çıktı akşamı kan ile test yaptım 157 çıktı iki gün sonra yine yapalım dediler. dün tekrar yaptım ve 513 çıktı :) haftaya iyi bir doktordan randevu alıp ultrasonda görmeyi umut ediyorum. :)

Hayırlı olsun .Saglıkla kucagına almayı nasip etsin Allahım

Ayyy ne gzel enerji ben test yaptın iki gün önce malesefkiiiii arkadasım dogum yaptı şimdi hastaneden geliyorum of beeeeee ne fzel duygu
Dün bi arakadaşla görştüm canım adet günü idrar testi neagtif cıkmış ama aynı gün kan testi pozitif. Pzt e kadar bekleyeylim. inş. adet olmazsak kan testi yaptıralım biz de

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Hayırlı olsun.

Dün bi arakadaşla görştüm canım adet günü idrar testi neagtif cıkmış ama aynı gün kan testi pozitif. Pzt e kadar bekleyeylim. inş. adet olmazsak kan testi yaptıralım biz de
Şeyyy az önce test yaptım yine negatif bari silik çıksaydı olmazsak yapalım cnm hadi hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…