Canim benimde 5 temmuz bakalim bekliyoruz hakkimizda hayirlisi neyse o olsunKizlaarr temmuz 6 yi bekleyen varmi bat 6-7 temmuz mubarek bayram gununde insallah Allahim boyle bir mutlulukla sevindirsin bizleri isteyen herkese versin insallah...
Kizlaarr temmuz 6 yi bekleyen varmi bat 6-7 temmuz mubarek bayram gununde insallah Allahim boyle bir mutlulukla sevindirsin bizleri isteyen herkese versin insallah...
ozaman birlikte ben de bu ay hami değilim çünkü adetime 2 gun var gebelik testınde tek cızgı cıktıKizlar reglim gelir gelmez hemen hamilelik takvimi hazirlayacagim insallah bu ay bos gecmeyecek. Sizlerede tavsiye ediyorum
hadi bakalım hayırlısı canım ınsallah gonlune gore verırı allahmerhaba kızlar benim sat 10 haziran ancak 17 gün gecikme ile oldum normalde düzenlidir adetlerim 27-28 günde bir olurum ancak biz bebek beklerken kist çıktı, adetim o yüzden gecikmiş doktor adetle birlikte atılır dedi ama bekliyoruz bakalım bat 7 temmuz bebek mi gelecek yoksa yine kist mi
temmuz hamişleri olacağız hadi bakalım calışmalara başlamadan bol badem bol muz yıyın magnezyum potasyum bol alın yumurtalan cok hızlı calıssın :)Temmuz güzel bi ay severim eşimle tanışalı 10 yıl olacak :):)
vucut suan tam hamıelıge hazır canım aynı sekılde bı arkadasdada oldu adetı gecıktı obur ay devam ettıler bı baktı hamişşmerhaba kızlar benim sat 10 haziran ancak 17 gün gecikme ile oldum normalde düzenlidir adetlerim 27-28 günde bir olurum ancak biz bebek beklerken kist çıktı, adetim o yüzden gecikmiş doktor adetle birlikte atılır dedi ama bekliyoruz bakalım bat 7 temmuz bebek mi gelecek yoksa yine kist mi
12. gun akşam yap çif cıkar koyu
aynı durumdayız canım ben de sımdı senın yazdıgına cvp beklıyorum cok guzel yazmıssınkızlar merhaba yarın adet gunum ama bende hıc belırtı yok normalde heray 1 hafta onde baslar adet belırtılerım ama bu ay hıcbısey yok akıntım bıle yok denılebılır. sadece dun lavaboda afederısnız peçeteyle sılınce sarı bı akıntım geldı okadar ara ara sağ kasık agrım oluyor baskada belırtım yok 3 gun once erken gebelık testı yapmıstım negatıftısizde hamıle olabılırmıyım yoksa yarın adet gelecekmı
aynı durumdayız canım ben de sımdı senın yazdıgına cvp beklıyorum cok guzel yazmıssın
evet canım yarın ama hıc belirti yok bundan bır hafta önce adet olcak gıbı sağ kasıgın agrıdı ama sımdı sankı hiçsenındemı bat yarın cnmallah sonumuzu hayır etsın valla dua edıyorum olmayım dıye ınsallah hamılelık haberı alırız ıkımızde
evet canım yarın ama hıc belirti yok bundan bır hafta önce adet olcak gıbı sağ kasıgın agrıdı ama sımdı sankı hiç
inşallah hamılegımdır marrta doğacak bole olursa kısmet
Ah inşallah canım bu ay olur inşallahtemmuz hamişleri olacağız hadi bakalım calışmalara başlamadan bol badem bol muz yıyın magnezyum potasyum bol alın yumurtalan cok hızlı calıssın :)
biz bu ay ilk defa korunmadık 2 yıldır. belkı vucud şaşırmıstır bu ne diye yada açtır kapmıstır. ıkız olusmusturvalla tecrubelı hamılelrden cvp beklıyorum boyle bısey basına gelıpte hamıle oldugunu öğrenen varmı dıye
ben çin takvımıne göre yaptık . yumurtlama gununden bır gun önce gece yaptım bu tutmazsa dıgerlerı tesaduf olur bılınclıydıAh inşallah canım bu ay olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?