Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Bende bu topige uygun duruma geldim 14gun gecikme sonu bugün adet oldum bu ay umutluydm nasip degilmis Allah saglik versin zamani vr demekki daha

merhaba kızlar benim sat 10 haziran ancak 17 gün gecikme ile oldum normalde düzenlidir adetlerim 27-28 günde bir olurum ancak biz bebek beklerken kist çıktı, adetim o yüzden gecikmiş doktor adetle birlikte atılır dedi ama bekliyoruz bakalım bat 7 temmuz bebek mi gelecek yoksa yine kist mi

hadi bakalım hayırlısı canım ınsallah gonlune gore verırı allah

vucut suan tam hamıelıge hazır canım aynı sekılde bı arkadasdada oldu adetı gecıktı obur ay devam ettıler bı baktı hamişş

kızlar merhaba yarın adet gunum ama bende hıc belırtı yok normalde heray 1 hafta onde baslar adet belırtılerım ama bu ay hıcbısey yok akıntım bıle yok denılebılır. sadece dun lavaboda afederısnız peçeteyle sılınce sarı bı akıntım geldı okadar ara ara sağ kasık agrım oluyor baskada belırtım yok 3 gun once erken gebelık testı yapmıstım negatıftı sizde hamıle olabılırmıyım yoksa yarın adet gelecekmı

aynı durumdayız canım ben de sımdı senın yazdıgına cvp beklıyorum cok guzel yazmıssın

senındemı bat yarın cnm allah sonumuzu hayır etsın valla dua edıyorum olmayım dıye ınsallah hamılelık haberı alırız ıkımızde
evet canım yarın ama hıc belirti yok bundan bır hafta önce adet olcak gıbı sağ kasıgın agrıdı ama sımdı sankı hiç

inşallah hamılegımdır marrta doğacak bole olursa kısmet

evet canım yarın ama hıc belirti yok bundan bır hafta önce adet olcak gıbı sağ kasıgın agrıdı ama sımdı sankı hiç

inşallah hamılegımdır marrta doğacak bole olursa kısmet

valla tecrubelı hamılelrden cvp beklıyorum boyle bısey basına gelıpte hamıle oldugunu öğrenen varmı dıye

temmuz hamişleri olacağız hadi bakalım calışmalara başlamadan bol badem bol muz yıyın magnezyum potasyum bol alın yumurtalan cok hızlı calıssın :)
Ah inşallah canım bu ay olur inşallah

erken gebelık testını dun yaptım negatif 6 gun önceye kadar yazyor teste ıyı bır marka
ama yok yine adet belirtim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…