Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Whtpa bekliyoruzBenim de bugun reglimin ilk günü, 2.gün ara dedi doktorum. Bekliyorum![]()
Önemli olan kaliteli 1 embriyo ne güzel işte 3 tane embriyonuz varmış. Çözüldüğünde kalan sağlıklı olan ya da olanlar transfer edilir inşallah pozitifi görürsünüz. Hayırlısı olsun hakkınızda.Merhaba
Benim de ilk transferim temmuz regl si ile yapılacak. Progesteronun yüksek olduğu için taze transfer olmadı. Dondurulmuş olacak. Biraz endişeliyim çünkü 3. Gun embriyosu var 3 adet. Başka da embriyom yok maalesef. Umarım burda emek harcayan, isteyen çabalayan herkes evlat sahibi olur. Sağlıklı bebeklerini kucaklarina almayı allah nasip eder hepimize.
Çözüldüğünde hepsi bozulur mu diye çok korkuyorum açıkçası. Çünkü okuduğumda öyle olanları çok duydumÖnemli olan kaliteli 1 embriyo ne güzel işte 3 tane embriyonuz varmış. Çözüldüğünde kalan sağlıklı olan ya da olanlar transfer edilir inşallah pozitifi görürsünüz. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Korkmayın nasipte ne varsa o olacak ben de dondurulmuş yaptırdım daha önceki dönemlerde her zaman sorun olacak diye bir şey yok. Belirti hissedende tuttu, hissetmeyende tutmadı diye bişey yok, iki embriyo transfer edilenden tuttu, bir embriyo transferinde tutmadı diye bir şey yok. Herkes nasibini yaşıyor inanın. En tutmaz denilen rahimlerde ikiz bebekler büyüdü, olmaz denilenlerden bir sperm bulundu döllendi. Dediğim gibi herkes nasibini yaşıyor. Stres yapmayın çözülürken bozulsa dahi yeniden başlayın yılmayın. Ne demiş Mevlana ;" - bir çiviyi çakabilmek için defalarca vurmak gerekir "Çözüldüğünde hepsi bozulur mu diye çok korkuyorum açıkçası. Çünkü okuduğumda öyle olanları çok duydum
Inşallah tutar. bugun igneme başladım. Hayirlisi olsunnnn gelsin bebislerKızlar merhaba
Bu ay sonu adet olup tüp bebek tedavisine başlayacağim.Çok bi bilgim yok.Suan dogum kontrol hapi ve vitamin kullanıyorum.Benim gibi bu süreci yalnız geçirmek istemeyenleri buraya alalım![]()
Evet doktora gideceğim gün öğrendim şükürler olsunSiz gebe mi kaldınız tüp bebek yaptıracakken
Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahMaşallah ne güzel:)
Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah çok kaliteli yumurtalar toplanır çok iyi döllenir. Transfere de az kalmış umarım önce sizin güzel sonucunuzu alırızHerkese merhaba,
Ben de tedavi surecine başladım,yarın yumurta toplama günüm.Trasfer ne zaman yapılır bilmiyorum,heyecanlı bekleyişler basladi:)
Hepimize sağlıklı,guzel haberler gelir insallah![]()