Temmuz ayı tüp bebek tedavisine başlayacak hanımlar toplanalım

Bu arada kızlar gruplar kuruldu kalabalık oluyoruz katılmak isteyen özelden yazabilir

Ben de perşembe günü için randevu almıştım. Doluydu doktor sadece perşembe boşmuş. Ama adetim bugn geldi gittiğinde 3.günü olacak adetin. Umarım sıkıntı olmaz. Adet öncesi de test yapılıyor mu tüp bebek için hiç bilmiyorum

Merhaba kızlar benim de tedavim temmuz da başlayacak regl in 20 i günü başlıyoruz inşallah. Hepimizin tedavileri hayırlı olsun inşallah.

Merhaba
Benim de ilk transferim temmuz regl si ile yapılacak. Progesteronun yüksek olduğu için taze transfer olmadı. Dondurulmuş olacak. Biraz endişeliyim çünkü 3. Gun embriyosu var 3 adet. Başka da embriyom yok maalesef. Umarım burda emek harcayan, isteyen çabalayan herkes evlat sahibi olur. Sağlıklı bebeklerini kucaklarina almayı allah nasip eder hepimize.

Merhaba
Benim de ilk transferim temmuz regl si ile yapılacak. Progesteronun yüksek olduğu için taze transfer olmadı. Dondurulmuş olacak. Biraz endişeliyim çünkü 3. Gun embriyosu var 3 adet. Başka da embriyom yok maalesef. Umarım burda emek harcayan, isteyen çabalayan herkes evlat sahibi olur. Sağlıklı bebeklerini kucaklarina almayı allah nasip eder hepimize.
Önemli olan kaliteli 1 embriyo ne güzel işte 3 tane embriyonuz varmış. Çözüldüğünde kalan sağlıklı olan ya da olanlar transfer edilir inşallah pozitifi görürsünüz. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Önemli olan kaliteli 1 embriyo ne güzel işte 3 tane embriyonuz varmış. Çözüldüğünde kalan sağlıklı olan ya da olanlar transfer edilir inşallah pozitifi görürsünüz. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Çözüldüğünde hepsi bozulur mu diye çok korkuyorum açıkçası. Çünkü okuduğumda öyle olanları çok duydum

Çözüldüğünde hepsi bozulur mu diye çok korkuyorum açıkçası. Çünkü okuduğumda öyle olanları çok duydum
Korkmayın nasipte ne varsa o olacak ben de dondurulmuş yaptırdım daha önceki dönemlerde her zaman sorun olacak diye bir şey yok. Belirti hissedende tuttu, hissetmeyende tutmadı diye bişey yok, iki embriyo transfer edilenden tuttu, bir embriyo transferinde tutmadı diye bir şey yok. Herkes nasibini yaşıyor inanın. En tutmaz denilen rahimlerde ikiz bebekler büyüdü, olmaz denilenlerden bir sperm bulundu döllendi. Dediğim gibi herkes nasibini yaşıyor. Stres yapmayın çözülürken bozulsa dahi yeniden başlayın yılmayın. Ne demiş Mevlana ;" - bir çiviyi çakabilmek için defalarca vurmak gerekir "

Kızlar merhaba
Bu ay sonu adet olup tüp bebek tedavisine başlayacağim.Çok bi bilgim yok.Suan dogum kontrol hapi ve vitamin kullanıyorum.Benim gibi bu süreci yalnız geçirmek istemeyenleri buraya alalım 😍
Inşallah tutar. bugun igneme başladım. Hayirlisi olsunnnn gelsin bebisler

Kızlar benimde iğnemin 3. Günü Allah emeklerimizi boşa çıkarmasin

Herkese merhaba,
Ben de tedavi surecine başladım,yarın yumurta toplama günüm.Trasfer ne zaman yapılır bilmiyorum,heyecanlı bekleyişler basladi:)
Hepimize sağlıklı,guzel haberler gelir insallah🤲

Herkese merhaba,
Ben de tedavi surecine başladım,yarın yumurta toplama günüm.Trasfer ne zaman yapılır bilmiyorum,heyecanlı bekleyişler basladi:)
Hepimize sağlıklı,guzel haberler gelir insallah🤲
Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah çok kaliteli yumurtalar toplanır çok iyi döllenir. Transfere de az kalmış umarım önce sizin güzel sonucunuzu alırız :dua:

Back
X