- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım güzel haberlerle gelin biz de motive olalımMerhabaBenim de bu ay transferim olacak inşallah.Daha tarih belli değil .13 temmuzda kontrolüm var o gün belirlenecek
Şu an opu dan sonraki 6.günüm.Bir tane embriyom donduruldu 3 .günden .2 tane embriyom geriden geliyormuş , onların haberini bekliyorum
![]()
İnşallah bakalım.Hayırlsıı olur inşallah.Embriyoların durumunu beklemek çok can sıkıcıHadi bakalım güzel haberlerle gelin biz de motive olalımben de 13 temmuz da ilk muayeneye gideceğim. Süreç belli olacak. Regl in 20.günü çağırdılar.
Amin canm kac gün sürdü iğnelerHerkese merhaba,
Ben de tedavi surecine başladım,yarın yumurta toplama günüm.Trasfer ne zaman yapılır bilmiyorum,heyecanlı bekleyişler basladi:)
Hepimize sağlıklı,guzel haberler gelir insallah![]()
Benim 6.tedavim olacak bu. Normal protokol işliyor. Muhtemelen kan falan alacaklar epey oldu sıra bekliyoruz üniversite hastanesinden çünkü yeniden tahlil isterler. Zaten sonrası regl başlar 2.günü başlarız ilaçlar, iğneler diye düşünüyorum. Pozitif olsun da sonuç 2 ay da beklenirİnşallah bakalım.Hayırlsıı olur inşallah.Embriyoların durumunu beklemek çok can sıkıcıNormalde adetin ikinci veya üçüncü günü tedaviye başlıyorlar .Sizin uzun protokol mu olacak ?
Anladım canım .Aynen geç olsun güç olmasın.İnşallah bu tedavinde bebeğine kavuşursunBenim 6.tedavim olacak bu. Normal protokol işliyor. Muhtemelen kan falan alacaklar epey oldu sıra bekliyoruz üniversite hastanesinden çünkü yeniden tahlil isterler. Zaten sonrası regl başlar 2.günü başlarız ilaçlar, iğneler diye düşünüyorum. Pozitif olsun da sonuç 2 ay da beklenir![]()
İnşallahAnladım canım .Aynen geç olsun güç olmasın.İnşallah bu tedavinde bebeğine kavuşursun![]()
Toplam 2 tane canım .Biri 3.gün biri 6.gün .Keşke biraz daha fazla olsaydı ama olsun çok şükür buna daİnşallahAllah isteyen herkese nasip etsin kimseyi bu dertle sınamasın. Kaç embriyonuz var?
10 gün sürdü ama bende Yumurta azdı çoğaltıldı. O yüzden uzun sürdü.Amin canm kac gün sürdü iğneler
Bugün toplandı yumurtalar. 06.08 transfer günümHakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah çok kaliteli yumurtalar toplanır çok iyi döllenir. Transfere de az kalmış umarım önce sizin güzel sonucunuzu alırız![]()
İnşallah süreç hızlı işler, çok güzel embriyoların olurMerhabaBenim de bu ay transferim olacak inşallah.Daha tarih belli değil .13 temmuzda kontrolüm var o gün belirlenecek
Şu an opu dan sonraki 6.günüm.Bir tane embriyom donduruldu 3 .günden .2 tane embriyom geriden geliyormuş , onların haberini bekliyorum
![]()
1 tane de bugünden dondurdular canım .1 tane 3.gün ve 1 tane de 6.gün embriyom olmuş oldu çok şükürİnşallah süreç hızlı işler, çok güzel embriyoların olur![]()
Yok ya 1-2 ay olur mu transferden sonra 10 gün 12 sonra test olacak işte hayırlısıyla. Siz neredeyse sonuna gelmişsiniz ama en zoru o test gününü bekleme süreci. Tedavi öyle ya da böyle bitiyor ama test yapılana kadar olan süreç bitmiyor. Ama biyolojik olarak o süreçte hamileyiz ben hep öyle diyorum sonuçta döllenmiş embriyo koyuyorlar. Hissetmek bile güzel.Bugün toplandı yumurtalar. 06.08 transfer günümartık sıra beklemede 1 2 ay güzel haberler için beklemek gerekiyor sanırım.
Hiç öyle düşünmeyin hamile olmak için bir yumurta bile yeter. İnşallah ikisini de transfer ederler ve ikisi de tutar da ikizleriniz olur en sevdiğimToplam 2 tane canım .Biri 3.gün biri 6.gün .Keşke biraz daha fazla olsaydı ama olsun çok şükür buna da![]()
Benden de çok yumurta alamıyorlar 5-6 tane oluyor ama artık o da kaldı mı bilmiyorum. Umarım ikiz olacak kadar yumurta toplayabilirler benden de1 tane de bugünden dondurdular canım .1 tane 3.gün ve 1 tane de 6.gün embriyom olmuş oldu çok şükür![]()
İnşallah canım benim 10 olgun yumurtam vardı 7 si döllendi 7 Side 3.güne geldi .Bir tanesi donduruldu ve 5.güne iki embriyo gelmiş ama gelişimi yavaşmış .Çok Şükür birtanesi gelişmiş.Ama benim eşimde problem var o yüzden 5. Güne çok gelemediler herhaldeBenden de çok yumurta alamıyorlar 5-6 tane oluyor ama artık o da kaldı mı bilmiyorum. Umarım ikiz olacak kadar yumurta toplayabilirler benden de![]()
Yok canım ilk denemem doktorum tek koyacak .Zaten farklı günler oldukları için aynı zamanda yapılmıyor galibaHiç öyle düşünmeyin hamile olmak için bir yumurta bile yeter. İnşallah ikisini de transfer ederler ve ikisi de tutar da ikizleriniz olur en sevdiğim![]()
![]()
Dondurursa yapabilir diye biliyorum. Benim ilk denemeden beri hep iki transfer ettiler ama olmayınca öyle de olmuyor böyle de. Nasip. Tek tutanı çok gördüm.Yok canım ilk denemem doktorum tek koyacak .Zaten farklı günler oldukları için aynı zamanda yapılmıyor galiba
Çok sevindim maşallaj1 tane de bugünden dondurdular canım .1 tane 3.gün ve 1 tane de 6.gün embriyom olmuş oldu çok şükür![]()