- 9 Haziran 2019
- 1.217
- 3.688
- 133
- 37
teşekkür ederim canım bakayım. ben de çok yerde okudum faydalı olduğunu.Migrosta var canım ordan alabilirsin kaliteyi cidden artırdığını düşünüyorum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım bakayım. ben de çok yerde okudum faydalı olduğunu.Migrosta var canım ordan alabilirsin kaliteyi cidden artırdığını düşünüyorum ben
Aminnnn inşallah güzel haberler veririz birbirimize haberleşelim burdanHayirlisi olur insallah bende bayramda adet olurum herhalde aramizda 10 gun fark olacak umarim guzel haberlerini aliriz burdan
Sanirim Benim tedavi ertelenecek 1 ay bayramda merkezde tadilat olacakmis 1 hafta daha kapali olacak eger adetim 4-5 gun gecikirse ertelenmezmis. Adet geciktirici ilac vermek istemedi doktor ozaman yumurta kalitesi dusebilir dedi daha dogrusu karari bana birakti bende istemedim bakalim bayramda adetimle belli olacak benim rotaAminnnn inşallah güzel haberler veririz birbirimize haberleşelim burdan![]()
İnşallah dilediğin gibi olur canımm ama zaten pandemiden dolayı ertelendi baya tedaviler şimdi neden tadilat var diyorlar kiSanirim Benim tedavi ertelenecek 1 ay bayramda merkezde tadilat olacakmis 1 hafta daha kapali olacak eger adetim 4-5 gun gecikirse ertelenmezmis. Adet geciktirici ilac vermek istemedi doktor ozaman yumurta kalitesi dusebilir dedi daha dogrusu karari bana birakti bende istemedim bakalim bayramda adetimle belli olacak benim rota
Her yil agustosta genel bir bakim yapiliyor galiba gecen yilda olmustu. Normalde agustos ortasi 2 haftada yapacaklarmis hem bayram arasi hem tadilat arasi vermemek icin bayramla birlestirmisler bekliycez artikİnşallah dilediğin gibi olur canımm ama zaten pandemiden dolayı ertelendi baya tedaviler şimdi neden tadilat var diyorlar ki
Hayırlısı olsun canımmm gönlündeki neyse o olsunHer yil agustosta genel bir bakim yapiliyor galiba gecen yilda olmustu. Normalde agustos ortasi 2 haftada yapacaklarmis hem bayram arasi hem tadilat arasi vermemek icin bayramla birlestirmisler bekliycez artik
BENİM ilk tüp bebek denemem olacak ama daha önce catlatma iğnesi vurulmuştum genelde 20 mm falan olunca toplanıyor yumurtalar sonrasında ağızdan ilaç veriliyorBir de boyutlar kaç olunca toplanacak bilginiz var mı
Aslan burcusunuz, 22temmuzda yeni ay başlıyor tedavı ıcın bence güzel zaman. yeni yasin sana güzel haberler getirsın.24 ü adetimin 2. Günü aynı zamanda doğum günüm gidecez inşallah hayırlısıyla bakalım ne ilaç yazacak bu arada çok teşekkür ederim ilginiz için anlatımınız için
Yazarim burdan canim. Bende simdi adetim geciksin diye dua ediyorum. Bazen 2-3 gun ileri gidiyor Beni en cok yoranda bu beklene surecleri tedaviye baslayinca rahat ediyorum ama bekleyince inanilmaz huzursuzum. Corona yuzunden aylarca erteledik sanirim tahammul kalmadi daha. Ne guzel basliyosun tedavine guzel sonuclanir insallahHayırlısı olsun canımmm gönlündeki neyse o olsun ❤haber ver ama bende yazacam yarın adet günüm inşallah olurum bazı aylar 1 gün oynuyor cuma günü için ayarladım iznimi doktoru falan kasıklarımda agrı var hafif
Çok teşekkür ederimAslan burcusunuz, 22temmuzda yeni ay başlıyor tedavı ıcın bence güzel zaman. yeni yasin sana güzel haberler getirsın.
Benimde tedavi ertelendi az önceSanirim Benim tedavi ertelenecek 1 ay bayramda merkezde tadilat olacakmis 1 hafta daha kapali olacak eger adetim 4-5 gun gecikirse ertelenmezmis. Adet geciktirici ilac vermek istemedi doktor ozaman yumurta kalitesi dusebilir dedi daha dogrusu karari bana birakti bende istemedim bakalim bayramda adetimle belli olacak benim rota
Uzulme canim elde olmayan sebepler iste napalim vardir bir hayir.Benimde tedavi ertelendi az öncebayram tatili oldugu için tamda toplama zamanına denk geliyor ağustosa ertelediler çok sinir oldum ya moralim bozuldu
Bayadır bekliyoruz sorunlar cıktı corona cıktı her bişeyden dolayı ertelendi 1 senedir yumurtam catladıgında agrıdan hastanelik oluyorum ve cektiğim o acının heray boşa cıkması gerildim baya ama yapacak bişey yok hayırlısı olsun inşallahUzulme canim elde olmayan sebepler iste napalim vardir bir hayir.