Temmuz ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar başlayacak olanlar dertleşelim

Kızlar hala 1 yumurtayla devam ctsi opu yapılacak. Doktor prp önerdi yaptıran ya da bilgisi olan var mı

Aminnnn inşallah güzel haberler veririz birbirimize haberleşelim burdan 🙏❤️
Sanirim Benim tedavi ertelenecek 1 ay bayramda merkezde tadilat olacakmis 1 hafta daha kapali olacak eger adetim 4-5 gun gecikirse ertelenmezmis. Adet geciktirici ilac vermek istemedi doktor ozaman yumurta kalitesi dusebilir dedi daha dogrusu karari bana birakti bende istemedim bakalim bayramda adetimle belli olacak benim rota

Sanirim Benim tedavi ertelenecek 1 ay bayramda merkezde tadilat olacakmis 1 hafta daha kapali olacak eger adetim 4-5 gun gecikirse ertelenmezmis. Adet geciktirici ilac vermek istemedi doktor ozaman yumurta kalitesi dusebilir dedi daha dogrusu karari bana birakti bende istemedim bakalim bayramda adetimle belli olacak benim rota
İnşallah dilediğin gibi olur canımm ama zaten pandemiden dolayı ertelendi baya tedaviler şimdi neden tadilat var diyorlar ki

İnşallah dilediğin gibi olur canımm ama zaten pandemiden dolayı ertelendi baya tedaviler şimdi neden tadilat var diyorlar ki
Her yil agustosta genel bir bakim yapiliyor galiba gecen yilda olmustu. Normalde agustos ortasi 2 haftada yapacaklarmis hem bayram arasi hem tadilat arasi vermemek icin bayramla birlestirmisler bekliycez artik

Her yil agustosta genel bir bakim yapiliyor galiba gecen yilda olmustu. Normalde agustos ortasi 2 haftada yapacaklarmis hem bayram arasi hem tadilat arasi vermemek icin bayramla birlestirmisler bekliycez artik
Hayırlısı olsun canımmm gönlündeki neyse o olsun ❤️🙏 haber ver ama bende yazacam yarın adet günüm inşallah olurum bazı aylar 1 gün oynuyor cuma günü için ayarladım iznimi doktoru falan kasıklarımda agrı var hafif

Kızlar ben de yumurta geliştire sürecindeyim birkaç günüm kaldı yumurtalarım 9-13 arası boyutlardalar. Cetrodite verdi 3 kere vuracakmışım:/ embriyo dondurma işlemi yapılacak sizlere sorum transferden sonra nasıl oluyor kaç günde belli oluyor? Tekrar iğne veriyorlar mı

24 ü adetimin 2. Günü aynı zamanda doğum günüm gidecez inşallah hayırlısıyla bakalım ne ilaç yazacak bu arada çok teşekkür ederim ilginiz için anlatımınız için
Aslan burcusunuz, 22temmuzda yeni ay başlıyor tedavı ıcın bence güzel zaman. yeni yasin sana güzel haberler getirsın.

Hayırlısı olsun canımmm gönlündeki neyse o olsun ❤🙏 haber ver ama bende yazacam yarın adet günüm inşallah olurum bazı aylar 1 gün oynuyor cuma günü için ayarladım iznimi doktoru falan kasıklarımda agrı var hafif
Yazarim burdan canim. Bende simdi adetim geciksin diye dua ediyorum. Bazen 2-3 gun ileri gidiyor Beni en cok yoranda bu beklene surecleri tedaviye baslayinca rahat ediyorum ama bekleyince inanilmaz huzursuzum. Corona yuzunden aylarca erteledik sanirim tahammul kalmadi daha. Ne guzel basliyosun tedavine guzel sonuclanir insallah💖

Merhaba kızlar, bende pazartesi iğnelerle başladım. 4. Tüp bebek denemem. Artık daha az heyecanlı daha az beklentili geçiyor günlerim. Allah büyüktür. Hayırlısıysa nasip olur.

Merhaba kızlar ben de yeni katıldım aranıza:)
Opu falan oldu ama dinlendirme sürecindeyim ikinci adetle devam edicez tedaviye inşallah

Kızlar ilk tüp bebek denemem olduğu için merakla soruyorum :) yumurta toplama işlemi yapıldıktan sonra dondurma yapılmadan embriyoların durumu belli oluyor mu? Yani iyilerini mi donduruyorlar sadece

Benimde tedavi ertelendi az önce 😢 bayram tatili oldugu için tamda toplama zamanına denk geliyor ağustosa ertelediler çok sinir oldum ya moralim bozuldu

Uzulme canim elde olmayan sebepler iste napalim vardir bir hayir.
Bayadır bekliyoruz sorunlar cıktı corona cıktı her bişeyden dolayı ertelendi 1 senedir yumurtam catladıgında agrıdan hastanelik oluyorum ve cektiğim o acının heray boşa cıkması gerildim baya ama yapacak bişey yok hayırlısı olsun inşallah

Back
X