Bugün istanbul yolcusuyuz,doktoruma embriyoloğa hediye almak istiyorum kızlar ne alabilirim fikir verin,memleketten bişeyler götürmüştüm daha önce ama bu kez aklıma gelmedi,ne olabilir ne alabilirim
Merhaba bir şey sormak istiyorum, bu yaptırdığınız genetik testi hiçbir sorun yoksa da yapılıyor mu? Benim sorun sebepsiz infertilite acaba tüp bebekten önce genetik test mi yaptırmalıyım?Hayırlı olsun senin için de inşallah bu sefer pozitif olur.
Zaten benim pihtilasma ve kromozom testini doktor istemedi ki ben kendim yaptırdım illa 2 ve üzeri negatif görünce söylüyorlar ben bir kere daha üzülmek istemiyorum onun için araştırıp ne gerekiyosa yapıyorum . Bizde sadece morfoloji ve ileri hız sorunu vardı. Bu arada hiteroskopi ve rahim cizdirme de yaptiricam inşallah. 4 embriyo ngs ye gitti demişsin nasil bir işlem o anlatır misin ? Bizde 15 dondurulmuş embriyo var ama eşim genetige göndermek istemedi embriyo ya zarar veriliyor diye. Senin dediğin nasıl bir işlem ?
Tüp bebeğe çok harcanıyor bence yapılmalı öncesinde cnmMerhaba bir şey sormak istiyorum, bu yaptırdığınız genetik testi hiçbir sorun yoksa da yapılıyor mu? Benim sorun sebepsiz infertilite acaba tüp bebekten önce genetik test mi yaptırmalıyım?
Canm zorunlu degil. Genelde 2-3 tüp denemelerinde basarisiz olan kisilerden isteniyor. Ama ben isimi garantiye aldim ve hem kanda pihtilasma hem de genetik testime baktirdim. Genetikte problem cıkmadi cok sukur. Ama pihtilasma bir faktörde cıktı o da cok önemsiz bir durummus. Bana kalirsa eger büyüksehirdeysen ücretsiz olarak kamu hastaneler birligi yapıyor. Phtılasma tahlili hemen cıkıyor ama genetgi 3 ay bekledik. Bence basarızı tüp bebek deneyimi yasamaktansa tüm tahliller degerlendirilmeli kızlarMerhaba bir şey sormak istiyorum, bu yaptırdığınız genetik testi hiçbir sorun yoksa da yapılıyor mu? Benim sorun sebepsiz infertilite acaba tüp bebekten önce genetik test mi yaptırmalıyım?
Ben beni strese sokan kişilerle görüşmüyorum cnmBen de onumuZdeki adeti bekliyorum. Bu dönemde sogan kürüne basladim rahim kendinş temizlesin hem de gebelige hazırlık olsn die. Bir de hergün bal tarcin cörekotu krısımı yiyorum kızlar.. ama kendimi stresten nasil alıkoyucam onu bilmiyorm
Mantkli ben de tüm algilarimi kapatmayi sadece bu işe odaklanmayi dusunuyormBen beni strese sokan kişilerle görüşmüyorum cnm
Kapat cnmMantkli ben de tüm algilarimi kapatmayi sadece bu işe odaklanmayi dusunuyorm
TeşekkürlerTüp bebeğe çok harcanıyor bence yapılmalı öncesinde cnm
Ben de aynı durumdayım tüp bebeğe karar vermek bile stres yaptı. Her gece rüyamda. Terapiste gidicem olumsuz sonuç düşünüyorum hep çünkü. Her türlü sonuca hazır olmalıyızBen de onumuZdeki adeti bekliyorum. Bu dönemde sogan kürüne basladim rahim kendinş temizlesin hem de gebelige hazırlık olsn die. Bir de hergün bal tarcin cörekotu krısımı yiyorum kızlar.. ama kendimi stresten nasil alıkoyucam onu bilmiyorm
Benimki sebepsiz olduğu için en çok sebebini öğrenmek istiyorum ben. Çünkü elimizde bir sebep olursa çözüm aramak daha kolay geliyor. İstanbuldayım o yüzden bu testleri de hemen yaptırıcam. SağolumCanm zorunlu degil. Genelde 2-3 tüp denemelerinde basarisiz olan kisilerden isteniyor. Ama ben isimi garantiye aldim ve hem kanda pihtilasma hem de genetik testime baktirdim. Genetikte problem cıkmadi cok sukur. Ama pihtilasma bir faktörde cıktı o da cok önemsiz bir durummus. Bana kalirsa eger büyüksehirdeysen ücretsiz olarak kamu hastaneler birligi yapıyor. Phtılasma tahlili hemen cıkıyor ama genetgi 3 ay bekledik. Bence basarızı tüp bebek deneyimi yasamaktansa tüm tahliller degerlendirilmeli kızlar
Eşimde kromozomsal bozukluk bende pcos var rapor çıkarttım sebepsiz inferlite yazıyor rapordaBenimki sebepsiz olduğu için en çok sebebini öğrenmek istiyorum ben. Çünkü elimizde bir sebep olursa çözüm aramak daha kolay geliyor. İstanbuldayım o yüzden bu testleri de hemen yaptırıcam. Sağolum
Artık çok geç,İstanbul'a geldik.burdan alabileceğim birşey ne olabilir,doktor bayan çiçek düşünüyorum.diğeri erkek ona ne alsamCanim mevlananın ordaki hediyelikcilerde semazen silüetleri var cok modern duruyor..
Is yerleri icinde guzel.olabilir ✌
Artık çok geç,İstanbul'a geldik.burdan alabileceğim birşey ne olabilir,doktor bayan çiçek düşünüyorum.diğeri erkek ona ne alsam
Kızlar merhaba uzun zaman giremedim ama burası ne güzel hiç boş kalmamış :)))
Listeyi hazırlıyorum ama tek tek bakıp yazdığım için belki karıştırabilirim herkes kendini kontrol edip bana eksiklik varsa güncelleyip yazabilir mi
Haydi bismillah deyip başlayalım hamile haberleri bol bol olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?