TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Bugün istanbul yolcusuyuz,doktoruma embriyoloğa hediye almak istiyorum kızlar ne alabilirim fikir verin,memleketten bişeyler götürmüştüm daha önce ama bu kez aklıma gelmedi,ne olabilir ne alabilirim

Bugün istanbul yolcusuyuz,doktoruma embriyoloğa hediye almak istiyorum kızlar ne alabilirim fikir verin,memleketten bişeyler götürmüştüm daha önce ama bu kez aklıma gelmedi,ne olabilir ne alabilirim

Canim mevlananın ordaki hediyelikcilerde semazen silüetleri var cok modern duruyor..
Is yerleri icinde guzel.olabilir ✌

Merhaba arkadaşlar, benim sorunum sebepsiz infertilite 7 yıldır hiç gebelik yaşamadım. Sonunda tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Çok merkez araştırdım. En olumlu yorumları memorial hakkında aldım. Telefonla görüştüm bana bazı testlerle gelmemi söylediler. Şu an eksik testleri yaptırıyorum kan sayımı vs gibi. Daha muayeneye gitmedim. Sanırım başlarsam Ağustos'taki adet dönemime ancak yetişir. Çok heyecanlıyım. Tavsiyesi olan varsa çok mutlu olurum

Merhaba bir şey sormak istiyorum, bu yaptırdığınız genetik testi hiçbir sorun yoksa da yapılıyor mu? Benim sorun sebepsiz infertilite acaba tüp bebekten önce genetik test mi yaptırmalıyım?

Merhaba bir şey sormak istiyorum, bu yaptırdığınız genetik testi hiçbir sorun yoksa da yapılıyor mu? Benim sorun sebepsiz infertilite acaba tüp bebekten önce genetik test mi yaptırmalıyım?
Tüp bebeğe çok harcanıyor bence yapılmalı öncesinde cnm

Canm zorunlu degil. Genelde 2-3 tüp denemelerinde basarisiz olan kisilerden isteniyor. Ama ben isimi garantiye aldim ve hem kanda pihtilasma hem de genetik testime baktirdim. Genetikte problem cıkmadi cok sukur. Ama pihtilasma bir faktörde cıktı o da cok önemsiz bir durummus. Bana kalirsa eger büyüksehirdeysen ücretsiz olarak kamu hastaneler birligi yapıyor. Phtılasma tahlili hemen cıkıyor ama genetgi 3 ay bekledik. Bence basarızı tüp bebek deneyimi yasamaktansa tüm tahliller degerlendirilmeli kızlar

Ben de onumuZdeki adeti bekliyorum. Bu dönemde sogan kürüne basladim rahim kendinş temizlesin hem de gebelige hazırlık olsn die. Bir de hergün bal tarcin cörekotu krısımı yiyorum kızlar.. ama kendimi stresten nasil alıkoyucam onu bilmiyorm

Ben de onumuZdeki adeti bekliyorum. Bu dönemde sogan kürüne basladim rahim kendinş temizlesin hem de gebelige hazırlık olsn die. Bir de hergün bal tarcin cörekotu krısımı yiyorum kızlar.. ama kendimi stresten nasil alıkoyucam onu bilmiyorm

Ben beni strese sokan kişilerle görüşmüyorum cnm

Ben de aynı durumdayım tüp bebeğe karar vermek bile stres yaptı. Her gece rüyamda. Terapiste gidicem olumsuz sonuç düşünüyorum hep çünkü. Her türlü sonuca hazır olmalıyız

Benimki sebepsiz olduğu için en çok sebebini öğrenmek istiyorum ben. Çünkü elimizde bir sebep olursa çözüm aramak daha kolay geliyor. İstanbuldayım o yüzden bu testleri de hemen yaptırıcam. Sağolum

Benimki sebepsiz olduğu için en çok sebebini öğrenmek istiyorum ben. Çünkü elimizde bir sebep olursa çözüm aramak daha kolay geliyor. İstanbuldayım o yüzden bu testleri de hemen yaptırıcam. Sağolum
Eşimde kromozomsal bozukluk bende pcos var rapor çıkarttım sebepsiz inferlite yazıyor raporda

Kızlar merhaba uzun zaman giremedim ama burası ne güzel hiç boş kalmamış :)))

Listeyi hazırlıyorum ama tek tek bakıp yazdığım için belki karıştırabilirim herkes kendini kontrol edip bana eksiklik varsa güncelleyip yazabilir mi

Haydi bismillah deyip başlayalım hamile haberleri bol bol olsun inşallah

Rabbi hebli mines salihin (amin )

Kızlar kaç yıldır bebiş bekliyoruz yazarmısınız ekleyeceğim

Zahidem91 2.deneme ..... günü test yapmayı bekliyor
Kitakita 2.deneme regl bekliyor
ilsas 1.deneme opu bekliyor tanem87 3.deneme regl bekliyor Y yagmur_20 1.deneme regl bekliyor D Demircilknr 1. Deneme transfer bekliyor kronik_unutkan 1. Deneme opu bekliyor @cnsg 1. Deneme
@Esopare41 1.deneme opu bekliyor
@ilkayy16 ..... deneme opu bekliyor Nescafe87 ..............
*bahar* 2. Deneme transfer bekliyor
esraamavi 1. Deneme opu bekliyor
@pedaliza61 1.deneme opu bekliyor
cocukoloji 1.deneme regl bekleme
E Eeeffa ....deneme transfer bekliyor
@mutsuzlukkaderimmi .....deneme regl bekleme
2 2ba86 1. Deneme regl bekliyor
elif ece 007 1. Deneme regl bekliyor
B Browni61 1. Deneme regl bekliyor 7 yıldır bekliyor
K Kavimlergocu ..... deneme regl bekliyor
G gzm_27 ......deneme regl bekliyor
B beyaz32 5.deneme regl bekliyor
sea2112 4.deneme regl bekliyor
H Hiexe 1. Deneme regl bekliyor
N nescafegold 1. Deneme opu bekliyor 6 yıldır bekliyor
D dl3434 3. Deneme regl bekliyor 1 kızı var 10 yıldır bekliyor

Tel den giriyorum düzenli görünüyor mu tam bilemiyorum idare ediverin artık :))))))

Hayırlı olsun inşallah

Kolaygelsin canimm..hepimize ugurlu gelsin insallah..ben 3yillik evliyim, 2 yildir bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…