Benim 1aşilama 1tup bebek bu ikinci denemeTamam canım ekliyorum eksikleri diğer arkadaşlar yazınca listeyi güncelleneceğim
Bu cd 56 testini de ilk kez duydum. O nedir acaba nerede yaptırabiliriz?Doğrudur benimde cd 56 testim yüksek çıktı ilk defa net bir neden buldular tutunmama için
Buda sperm yada bir embriyo nün tutunmasına engel olur yabancı madde sanıp YÖK edermiş transfer öncesi serum alacağım gebelik olursa 3 ay devam edecekmiş biraz ümitlendim bende
Hayırlı olsun canım tedavin inşallah olur bu seferSelam kızlarr. Biz dün itibari ile resmi olarak 3. Kez tüp bebeğe başladık. 2 tane de dondurulmus maceramız oldu. Yani aslında 5. Kez transfer olacağım. Bir önceki tedavimde dondurulmuslarla tutmustu. Ama sadece 1 hafta sürdü sevincim, sonra düştüdüşük sürecim biraz uzun sürdü. Dünde kontrole gittiğimizde dr um şu an rahmin hazır olduğunu söyledi ve zaman kaybetmeden 3. Tedavi iğnelerine başladık. Heyecanlıyım ve bu sefer çok plansız olduğu için de aslında daha umutluyum. O kadar planlı yaptık hepsi hüsrann, belki bu sefer tutar belli mi olur. Allah hepimizin dualarını kabul etsinn, bebişlerimize kavuşalımm.
Bahçecide yaptırdık canım rahimdeki bağışıklık testiBu cd 56 testini de ilk kez duydum. O nedir acaba nerede yaptırabiliriz?
Hadi hayırlısı inşallah hamile haberi ile gelir açılışı yaparsın canım hiç test yapmadın mı bu arada nasıl dayandınBenim 1aşilama 1tup bebek bu ikinci deneme
10yildir evliyim Ama2011den beri bebek istiyoruz yarin tahlil günüm heyecanla bekliyorummmmmmmmmmm
Yapmadım valla test bilmem allah o sabri verdi zaten evdeyim en büyük destek cim eşim onunla geçti gitti günler hergün bir hayal kurduk hala da oyleyiz umudumuzu yitirmeyelim bayanlar hepimizde inşallah birgün kavuşacağız hep kucaginizda hayal edin yavrunuzuHadi hayırlısı inşallah hamile haberi ile gelir açılışı yaparsın canım hiç test yapmadın mı bu arada nasıl dayandın
Güzelim benim hep transfer sonrası verdiler jeli öyle hatırlıyorum ama bence çok kafana takma arkadaşların dediği gibi rahimi gebeliğe hazırlayan bir ilaç o zaten vücutta kendini hazırlıyor bu takviye oluyor.Kafam karıştı ve carsamba transferim olucak.gönül rahatlığıyla olsun istiyorum
Canım çizik "scratching" negatif olan tüp bebek denemesi sonrası rahimi uyarmak ve de orada bir deformasyon oluşturup embriyonun daha kolay yerleşmesini sağlayan bir işlem,tabi neden rahimden kaynaklanıyorsa güzelde işe yarıyorBu çizik olayı ne kızlar ya herkesin yaptiracagi bisey mi
puregon,gonalf ,menopur yumurta geliştiricilerhangi ilaçlar?
Yaa maşallah size tebrik ederim ben dayanamayıp yapıyordum hep tek çizgi çıkınca da beklemek daha ölümdü aslında yapmamak gerekYapmadım valla test bilmem allah o sabri verdi zaten evdeyim en büyük destek cim eşim onunla geçti gitti günler hergün bir hayal kurduk hala da oyleyiz umudumuzu yitirmeyelim bayanlar hepimizde inşallah birgün kavuşacağız hep kucaginizda hayal edin yavrunuzu
İnşallah canım aminnnnninsaallah sayfamiz bol bol hamislerle dolar kizlar bu ay hepimize ugurlu gelir insaallah
Süpersin canım inşallah güzel olacak herşeyinsallah test kağıdını aldığımda ney ise sonuç hemen yazarımm İkisinede hazirlikliyim çünkü dünyanın sonu değil daha genc iz ve inanıyorum ki elbet birgün kavusacagim Belki bu yarin olur bilemeyiz tabiki de pozitif i görmek için yine dua ve umutla bekliyorum
Kromozom analizinde turner sendromlu olduğu anlaşıldı. Ama ben öylede doğabilirdi kalbi neden durdu diye araştırmak istedim. Trombofili paneli testinde mthfra1298c homozigot taşıyıcı olduğum tespit edildi. Kan sulandırıcı iğne kullanacağım. Eşimle benim genetik analizimiz normal, sperm morfolojisi %1 o yüzden tüpe geçtikCanım neden düştüğü için test yaptırdınız mı tüpe geçmeden önce
Hayırlı olsun canım,bu kez bizim de plansız,hatta okadar plansız ki,eşim de yarın sperm çıkıp çıkmayacağını bile bilmiyoruzSelam kızlarr. Biz dün itibari ile resmi olarak 3. Kez tüp bebeğe başladık. 2 tane de dondurulmus maceramız oldu. Yani aslında 5. Kez transfer olacağım. Bir önceki tedavimde dondurulmuslarla tutmustu. Ama sadece 1 hafta sürdü sevincim, sonra düştüdüşük sürecim biraz uzun sürdü. Dünde kontrole gittiğimizde dr um şu an rahmin hazır olduğunu söyledi ve zaman kaybetmeden 3. Tedavi iğnelerine başladık. Heyecanlıyım ve bu sefer çok plansız olduğu için de aslında daha umutluyum. O kadar planlı yaptık hepsi hüsrann, belki bu sefer tutar belli mi olur. Allah hepimizin dualarını kabul etsinn, bebişlerimize kavuşalımm.
İnşallah güzel sonucunuz olur canım rabbim gönlünüze göre versinKızlar eşim yarın test verecek,tedavimiZ test sonucuna bağlı,dualarda unutmayın..
Rabbi hebli mines salihin (amin )
Kızlar kaç yıldır bebiş bekliyoruz yazarmısınız ekleyeceğim
Zahidem91 2.deneme ..... günü test yapmayı bekliyor
@Kitakita 2.deneme regl bekliyor
@ilsas 1.deneme opu bekliyortanem87 3.deneme regl bekliyor Y yagmur_20 1.deneme regl bekliyor @Demircilknr 1. Deneme transfer bekliyor kronik_unutkan 1. Deneme opu bekliyor @cnsg 1. Deneme
@Esopare41 1.deneme opu bekliyor
@ilkayy16 ..... deneme opu bekliyorNescafe87 ..............
@*bahar* 2. Deneme transfer bekliyor
@esraamavi 1. Deneme opu bekliyor
@pedaliza61 1.deneme opu bekliyor
@cocukoloji 1.deneme regl bekleme
@Eeeffa ....deneme transfer bekliyor
@mutsuzlukkaderimmi .....deneme regl bekleme
2 2ba86 1. Deneme regl bekliyor
@elif ece 007 1. Deneme regl bekliyor
B Browni61 1. Deneme regl bekliyor 7 yıldır bekliyor
@Kavimlergocu ..... deneme regl bekliyor
@gzm_27 ......deneme regl bekliyor
@beyaz32 5.deneme regl bekliyor
@sea2112 4.deneme regl bekliyor
@Hiexe 1. Deneme regl bekliyor
@nescafegold 1. Deneme opu bekliyor 6 yıldır bekliyor
D dl3434 3. Deneme regl bekliyor 1 kızı var 10 yıldır bekliyor
Tel den giriyorum düzenli görünüyor mu tam bilemiyorum idare ediverin artık :))))))
Hayırlı olsun inşallah
Rabbi hebli mines salihin (amin )
Kızlar kaç yıldır bebiş bekliyoruz yazarmısınız ekleyeceğim
Zahidem91 [/USER] 2.deneme ..... günü test yapmayı bekliyor
@Kitakita[/USER] 2.deneme regl bekliyor
@ilsas 1.deneme opu bekliyortanem87 3.deneme regl bekliyor Y yagmur_20 1.deneme regl bekliyor @Demircilknr 1. Deneme transfer bekliyor kronik_unutkan 1. Deneme opu bekliyor @cnsg 1. Deneme
@Esopare41 1.deneme opu bekliyor
@ilkayy16 ..... deneme opu bekliyorNescafe87 ..............
@*bahar* 2. Deneme transfer bekliyor
@esraamavi 1. Deneme opu bekliyor
@pedaliza61 1.deneme opu bekliyor
@cocukoloji 1.deneme regl bekleme
@Eeeffa ....deneme transfer bekliyor
@mutsuzlukkaderimmi .....deneme regl bekleme
2 2ba86 1. Deneme regl bekliyor
@elif ece 007 1. Deneme regl bekliyor
B Browni61 1. Deneme regl bekliyor 7 yıldır bekliyor
@Kavimlergocu ..... deneme regl bekliyor
@gzm_27 ......deneme regl bekliyor
@beyaz32 5.deneme regl bekliyor
@sea2112 4.deneme regl bekliyor
@Hiexe 1. Deneme regl bekliyor
@nescafegold 1. Deneme opu bekliyor 6 yıldır bekliyor
D dl3434 3. Deneme regl bekliyor 1 kızı var 10 yıldır bekliyor
Tel den giriyorum düzenli görünüyor mu tam bilemiyorum idare ediverin artık :))))))
Hayırlı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?