TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

1 yıl 2 aydır evliyim :) 9.ayımda hamile kaldım. 3 aylıkken kalbi durduğu için alındı. 3. adetimle tedaviye başladık. Bugün 4. Günüm iğnelerle salı kontrolüm var nasip :)

Canım benimde ilk deil ikinci denemem

Canım
canım benim ilk deneme
Regl li bugün yarın olurum
Sende pgt grubuna yaz pek bir sessiz kaldı grupta

Canım bugün opu oldu biiznillah. 4 yıllık evliyim. 3 yıldır bebek istiyoruz. 5 kez klomen, 2 kez aşılama negatif. Pcos var. İlk denemem yazdığın gibi. Ohss riskinden dolayı dondurma yapılacak.yaş 31.

Bugün istanbul yolcusuyuz,doktoruma embriyoloğa hediye almak istiyorum kızlar ne alabilirim fikir verin,memleketten bişeyler götürmüştüm daha önce ama bu kez aklıma gelmedi,ne olabilir ne alabilirim
Kahve dünyası ya da Pelit gibi biyerden süslü bi kutu çikolata güzel olur bence

Evet cnm Pırtılaşma testi yaptırmaya gittim haberim bile yoktu böylesi bişeyden dr eşimide çağırdı ondan kan aldılar Bayaa gitmedim sonuç almaya ağustos eylül gibiydi Aralık'ta gittim dr sana veremem eşin gelecek dedi ertesi gün işten çıktı dr bizi 7 ye kadar bekledi bende arada eşim geldi anlattı dr işte cnm

cnm liste cok guzel olmus valla 2 yildir istiyoruz bizde amh dusuk yarin merkezle gorusmem var insaallah merkeze karar verince bizde reglde baslayacagiz

Rabbi hebli mines salihin (amin )

Kızlar kaç yıldır bebiş bekliyoruz yazarmısınız ekleyeceğim

Zahidem91 [/USER] 2.deneme ..... günü test yapmayı bekliyor
Kitakita [/USER] 2.deneme regl bekliyor
ilsas 1.deneme opu bekliyor @gamze42 3.deneme regl bekliyor Y yagmur_20 1.deneme regl bekliyor D Demircilknr 1. Deneme transfer bekliyor kronik_unutkan 1. Deneme opu bekliyor @cnsg 1. Deneme
@Esopare41 1.deneme opu bekliyor
@ilkayy16 ..... deneme opu bekliyor Nescafe87 ..............
*bahar* 2. Deneme transfer bekliyor
esraamavi 1. Deneme opu bekliyor
@pedaliza61 1.deneme opu bekliyor
cocukoloji 1.deneme regl bekleme
E Eeeffa ....deneme transfer bekliyor
@mutsuzlukkaderimmi .....deneme regl bekleme
2 2ba86 1. Deneme regl bekliyor
elif ece 007 1. Deneme regl bekliyor
B Browni61 1. Deneme regl bekliyor 7 yıldır bekliyor
K Kavimlergocu ..... deneme regl bekliyor
G gzm_27 ......deneme regl bekliyor
B beyaz32 5.deneme regl bekliyor
sea2112 4.deneme regl bekliyor
H Hiexe 1. Deneme regl bekliyor
N nescafegold 1. Deneme opu bekliyor 6 yıldır bekliyor
D dl3434 3. Deneme regl bekliyor 1 kızı var 10 yıldır bekliyor

Tel den giriyorum düzenli görünüyor mu tam bilemiyorum idare ediverin artık :))))))

Hayırlı olsun inşallah[/QUOTE]
Kolaygelsin canimm..hepimize ugurlu gelsin insallah..ben 3yillik evliyim, 2 yildir bekliyorum
inşallah canım uğurlu olacak ben inanıyorum
En büyük şansımız Ramazan ayı sonrası olması dualar geri çevirilmeyecek rabbimin izni ile

1 yıl 2 aydır evliyim :) 9.ayımda hamile kaldım. 3 aylıkken kalbi durduğu için alındı. 3. adetimle tedaviye başladık. Bugün 4. Günüm iğnelerle salı kontrolüm var nasip :)
Canım neden düştüğü için test yaptırdınız mı tüpe geçmeden önce

Ben ertelemeye karar verdim. Önce genetik testleri ve dna hasar testi yaptırıp sonrasında tüp bebeğe başlıcam.
Düşüklerin olmuşmuydu canım yaptır elbet için rahat eder 7 yıl az bir zaman değil elbet vardır bir sebebi benim bir kızım var ona rağmen 10 yıldır olmadı be 3. Deneme öncesi nedeni biraz daha belli oldu

Yok canım hiç gebe kalmadım 7 yıl boyunca. O nedenle illaki bi sebebi olmalı diyorum. Ve tüp bebeğe 10 bin tl verdikten sonra doktorların bi de genetiğinize bakalım bi de dna hasar testi yapalım demelerini istemiyorum. O yüzden önce bu testleri yaptırıcam. Şimdiye kadar hep her şey normal sözünü duydum. Çok sağolun ilginiz için

En son gittiğim kadın doğumcu şöyle demişti "erkekte spermiyogram testi yeterlidir. Ama sebepsiz infertilite genelde kadından kaynaklanır. Çünkü tıp kadın rahmimi daha tam keşfedememiştir." Tüplerde kıllar varmış onlar güçsüzse döllenen şeyi rahme taşıyamazmış. Tıp bunu göremezmiş çünkü çok hasas bi yapıymış. Ya da rahim güçsüz olur döllenen yumurta tutunamazmış döllendiği gibi düşermiş. Tıp bunu da göremezmiş

Ne demek canım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ben sizin söylediklerinizi 3. Deneme öncesi söyledim dr a buda tutmazsa şunada bakalım dediğimiz tetkik kalmasın dedim herşeye bakıldı rabbim bilir artık gerisini

İnşallah olumlu olur her şey. Hepimiz anne olmayı hakediyoruz. Yüzümüz elbet gülecek sabır ve dua ile.

Doğrudur benimde cd 56 testim yüksek çıktı ilk defa net bir neden buldular tutunmama için
Buda sperm yada bir embriyo nün tutunmasına engel olur yabancı madde sanıp YÖK edermiş transfer öncesi serum alacağım gebelik olursa 3 ay devam edecekmiş biraz ümitlendim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…