- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Eki Görüntüle 2029989 Arkadaşlar 2 saat aradan sonra tekrar test Yaptım bu sefer belirgin çizgi.nette araştırdım her testin duyarlılığı aynı olmuyormuş markamdan markaya değişiyormuş.eşim farklı marka aldığı için sanırım böyle oldu.normal test aldık erken testlerden almadık.sadece marka farklıydı.
Canım hamilesin Allahın izniyle benim de tatlı dan midem bulanıyor ama çok erken diye ilaçlara bağladım benAy İnşallah canım ağzın bal yesinn. Benim eveli günü bir anda oldu azcık pasta yedim ardından bulantı oldu tüm gün içim karıştı kardeşimde tatlı getirmişti hiç bakamadım bile dünde akşam oldu bilmiyorum kasık ağrım arttı gibi aşağıya bacağıma vuruyor kasıyor gibi ara ara. Yatın yapıcam ama çok korkuyorum
Allah sifa versin cnm tup bebek sureci zor bir surec hem maddi hem manevi etkisi var..bende yasadim ve benim icin erkek faktoru vardi ilk zamanlarda azospermi den esim ameliyat oldu zor da olsa hucre buldular ...simdide bende sorunlar cikti doktorum son kez deniyorsunuz dedi hem yumurtam azdi hemde cok yuksek dozda ilac kullanmama ragmen yumurtalar buyumuyordu.. buyuk cabalar sonucunda sadece 3 yumurta toplandi ..sadece 1 tanesi transfer edilebilinecek durumda oldugu icin 1 tane transferim oldu...test gununu bekliyorum..hic stres yapma cunku tum sistemini olumsuz etkiliyor...olacaksa olacak zaten her seyi en iyi rabbim bilir..benim daha onceki tedavilerime gore daha az stresliyimBen Fransa'da yaşıyorum burda tedavi oluyorum . Evet kızımı da tüp bebekle sahip oldum . İki tüpümde birer sene arayla alındı ok zorlu süreçten sonra kızım oldu elhamdülillah. Kızımdan sonra 5. Denemem dondurulmuşlarla bi kere tuttu şimdi de hiç umudum yok bütün kollarım kırık onca insanı düşünüp dua ediyorum rabbim olmayanlarada nasip et diyorum karma karışık yaşıyorum . Ki bu durumlardan eşimden başka kimsenin haberi Yok . Her sıkıntı stresi içimde yaşıyorum . Zor gerçekten . Allah hepimize yardım etsin
4. Gün bugünAyni durum bndede var. 11.gunum senin cnm?
Test yaptın mıAyni durum bndede var. 11.gunum senin cnm?
Canım pazartesi test günüm zaten öyle yapacamVar işte canım merak etme artık gebelik testi yapma bence direkt kan testi.yaptır 10.gün çıkacaktır zaten ben yarın yapıcam bir test bakalım
Allah bagislasin iyi dusunmussun erken davranmakla ...İnşallah canım Allah gönlünce versin
Benim hiçbir sıkıntım yok tüm değerlerim normal bir tane normal yoldan olan çocuğum var 4,5 yaşında sebep yok yani yada piskolojik.2 sene olmayınca yaş ilerlemeden deneyelim dedik tüp bebek yaşım 32 allah kalbimizdekini versin inşallah hepimize
Sabah aç karnına ve orta akış idrarı ile yapVar işte canım merak etme artık gebelik testi yapma bence direkt kan testi.yaptır 10.gün çıkacaktır zaten ben yarın yapıcam bir test bakalım
Canım hamilesin Allahın izniyle benim de tatlı dan midem bulanıyor ama çok erken diye ilaçlara bağladım ben
Canım pazartesi test günüm zaten öyle yapacam
Sabah aç karnına ve orta akış idrarı ile yap
Cnm hayir test yapmadim yarin 12.gunum kan testi yapmaya hastaneye gidicem hepimizin gobusu bebislerle dolsun rabbin eliyle...Test yaptın mı
İnşaallah hepimiz güzel haberler alırız ve sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırızinşallah canım dün gündüz biraz yedim akşam yemekte yedim gece oldu bulantı bu sabah kahvaltı da çok yapamadım.Estrofem bulantı yapıyor evet ama ilk başladığımda yapıyordu sonra olmadı hiç.
öyle yapıcam canım her sabah ezanı uyanıyorum zaten o zaman yapıcam bakalım hayırlısı heyecanlıyım ve korkuyorum
İnşaallah hepimiz güzel haberler alırız ve sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız
Cnm hayir test yapmadim yarin 12.gunum kan testi yapmaya hastaneye gidicem hepimizin gobusu bebislerle dolsun rabbin eliyle...
Kız artık test yapma boşuna geriyosun kendiniAma hcg hormonu idrarda birikmesi gerek diyor internette.ve idrar damlattığım alanda ki yeşil çizgi ne
Canım jelin namaza bir engeli yokkiKızlar günlük 2 tane crinone jel yaptığım için ne namaz ne abdest siz napıyorsunuz bu konuda
Canım her seferinde boy abdesti gerekiyor.sonuçta hem jel hemde oraya birşey giriyor.Canım jelin namaza bir engeli yokki
Ben kılıyorum namazlarımı
Yok Kuzum gusül gerekmiyorCanım her seferinde boy abdesti gerekiyor.sonuçta hem jel hemde oraya birşey giriyor.
Canım uzun zamandır takip etmiyorum trasnferin olmuş gördüm yazını hayırlı olsun dedim ama negatif mi oldu sonuçBenim olmadı canım Allah isteyenlere versin bize de inşAllah
Tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız önemli olan tutunması yumurtanın sayısı değilAllah sifa versin cnm tup bebek sureci zor bir surec hem maddi hem manevi etkisi var..bende yasadim ve benim icin erkek faktoru vardi ilk zamanlarda azospermi den esim ameliyat oldu zor da olsa hucre buldular ...simdide bende sorunlar cikti doktorum son kez deniyorsunuz dedi hem yumurtam azdi hemde cok yuksek dozda ilac kullanmama ragmen yumurtalar buyumuyordu.. buyuk cabalar sonucunda sadece 3 yumurta toplandi ..sadece 1 tanesi transfer edilebilinecek durumda oldugu icin 1 tane transferim oldu...test gununu bekliyorum..hic stres yapma cunku tum sistemini olumsuz etkiliyor...olacaksa olacak zaten her seyi en iyi rabbim bilir..benim daha onceki tedavilerime gore daha az stresliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?