TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Var işte canım merak etme artık gebelik testi yapma bence direkt kan testi.yaptır 10.gün çıkacaktır zaten ben yarın yapıcam bir test bakalım

Canım hamilesin Allahın izniyle benim de tatlı dan midem bulanıyor ama çok erken diye ilaçlara bağladım ben

Allah sifa versin cnm tup bebek sureci zor bir surec hem maddi hem manevi etkisi var..bende yasadim ve benim icin erkek faktoru vardi ilk zamanlarda azospermi den esim ameliyat oldu zor da olsa hucre buldular ...simdide bende sorunlar cikti doktorum son kez deniyorsunuz dedi hem yumurtam azdi hemde cok yuksek dozda ilac kullanmama ragmen yumurtalar buyumuyordu.. buyuk cabalar sonucunda sadece 3 yumurta toplandi ..sadece 1 tanesi transfer edilebilinecek durumda oldugu icin 1 tane transferim oldu...test gununu bekliyorum..hic stres yapma cunku tum sistemini olumsuz etkiliyor...olacaksa olacak zaten her seyi en iyi rabbim bilir..benim daha onceki tedavilerime gore daha az stresliyim

Allah bagislasin iyi dusunmussun erken davranmakla ...

Canım hamilesin Allahın izniyle benim de tatlı dan midem bulanıyor ama çok erken diye ilaçlara bağladım ben

inşallah canım dün gündüz biraz yedim akşam yemekte yedim gece oldu bulantı bu sabah kahvaltı da çok yapamadım.Estrofem bulantı yapıyor evet ama ilk başladığımda yapıyordu sonra olmadı hiç.

Canım pazartesi test günüm zaten öyle yapacam

Sabah aç karnına ve orta akış idrarı ile yap

öyle yapıcam canım her sabah ezanı uyanıyorum zaten o zaman yapıcam bakalım hayırlısı heyecanlıyım ve korkuyorum

İnşaallah hepimiz güzel haberler alırız ve sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız

Canım her seferinde boy abdesti gerekiyor.sonuçta hem jel hemde oraya birşey giriyor.
Yok Kuzum gusül gerekmiyor
Aklında kalmasın
Bak oku
erek ağız, burun, kulak gibi yollardan, gerekse makat veya ön taraftan ilâç kullanılmasıyla abdest bozulmadığı gibi, gusül de gerekmez. Kullanılan ilâcın mahiyetinin değişik olması da bu hükmü değiştirmez. Yani gerek ağızdan alınan hap ve şurup, gerekse burun ve kulağa konan merhem ve damla abdesti ve guslü gerektirmediği gibi, makat ve ön taraftan konan fitil ve benzeri ilâçlar da hiçbir şekilde abdesti ve guslü gerektirmez.

Boşuna namazından olma
En çok duaya namaza ihtiyacımız olduğu bir dönemdeyiz

Tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız önemli olan tutunması yumurtanın sayısı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…