- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 35
İçim içimi yiyor zaten. Kurs hocam alttan muayene boy abdesti gerektirir dediği için. Internette farklı farklı şeyler yazıyor.kafam karışıktı ama 3.4 gün daha namaz kılmam ama dinlenmek amaçlı abdestimi alıp tesbihimi çekerim Sağol canım teşekkür ederimYok Kuzum gusül gerekmiyor
Aklında kalmasın
Bak oku
erek ağız, burun, kulak gibi yollardan, gerekse makat veya ön taraftan ilâç kullanılmasıyla abdest bozulmadığı gibi, gusül de gerekmez. Kullanılan ilâcın mahiyetinin değişik olması da bu hükmü değiştirmez. Yani gerek ağızdan alınan hap ve şurup, gerekse burun ve kulağa konan merhem ve damla abdesti ve guslü gerektirmediği gibi, makat ve ön taraftan konan fitil ve benzeri ilâçlar da hiçbir şekilde abdesti ve guslü gerektirmez.
Boşuna namazından olma
En çok duaya namaza ihtiyacımız olduğu bir dönemdeyiz
Rica ederim canım sen nasıl istersen öyle yap tabiİçim içimi yiyor zaten. Kurs hocam alttan muayene boy abdesti gerektirir dediği için. Internette farklı farklı şeyler yazıyor.kafam karışıktı ama 3.4 gün daha namaz kılmam ama dinlenmek amaçlı abdestimi alıp tesbihimi çekerim Sağol canım teşekkür ederim
Predictor ya da Fortel markası ile yap. %99 sonuç veriyorlar.Eki Görüntüle 2029962 Kızlar acil yardım başka marka test almış eşim bunda çıkmadı neden bide idrar damlatılan bölümde yeşil bir şey var bu ney ya
Kaçıncı günden sonra yapmalıPredictor ya da Fortel markası ile yap. %99 sonuç veriyorlar.
Tesekkur ederim ...@dl3434 inseallah amin haklisin cnmTedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız önemli olan tutunması yumurtanın sayısı değil
Allah sifa versin cnm tup bebek sureci zor bir surec hem maddi hem manevi etkisi var..bende yasadim ve benim icin erkek faktoru vardi ilk zamanlarda azospermi den esim ameliyat oldu zor da olsa hucre buldular ...simdide bende sorunlar cikti doktorum son kez deniyorsunuz dedi hem yumurtam azdi hemde cok yuksek dozda ilac kullanmama ragmen yumurtalar buyumuyordu.. buyuk cabalar sonucunda sadece 3 yumurta toplandi ..sadece 1 tanesi transfer edilebilinecek durumda oldugu icin 1 tane transferim oldu...test gununu bekliyorum..hic stres yapma cunku tum sistemini olumsuz etkiliyor...olacaksa olacak zaten her seyi en iyi rabbim bilir..benim daha onceki tedavilerime gore daha az stresliyim[/QUOT
sonra pozitif gördünüz mü pekiCnm internette dioki hcg hormonu ancak adetten 10gun gecikme oldumu idrarda cikio kndini stres yapma... Gununu bekle inankiii pozitifi goruceksin bak bnde sabirsizlanip bi kez idrar testi yapmistim 8.gun ama ckmio gereksiz stresss...Dadli
Kan testinden iki hafta sonra ancak görünüyor kese ondan normal yani . Bilmiyorum burda her tedavi başında başlattılar bana zaten bi zararı Yok vitamin sonuçta . Az önce idrar testi yaptım kocaman bi nagatif . Pazartesi günü bende kan vericemFolik asit mecburi degil demişti hamile kaldiktan sonra diyordu. Dun kan verdim. Pazartesi de kan verecem. 2 hafta sonra ulttason diyolar. Bu kadar gecmi?
Canım sen bilirsin kararı sen vereceksin test günün ne zamandıKızlar 11. Günü test yapsammı çıkarmı
3. Gün embriyosu
Test günüm salıCanım sen bilirsin kararı sen vereceksin test günün ne zamandı
Bence yap ben 8 yada 9. Gün kan testini yapacagımTest günüm salı
Pazartesi yapsammı diorum
Yani 12. Gün değilde 11. Gün
Kanda mı yaptıracaksınTest günüm salı
Pazartesi yapsammı diorum
Yani 12. Gün değilde 11. Gün
57kiloydum sanci kramplardan 55olmusum istahim kapandi cokk kramplarim koluma vurdu...Kızlar tedaviye başlayalı 20 günde 2 kg almışım ben yandım ki yandım 75 olmuşum.siz kilo aldınız mı
Yarin sabah kan testi yaptiricam allahin izniyle idrar testi dusunmuorum zaten yrn 12.gunum...sonra pozitif gördünüz mü peki
Ya benim ki ilaçlardan ödemmi oldu ne oldu 75 olmuşum 2 kilo almışım Allahtan boyum uzun 1.7157kiloydum sanci kramplardan 55olmusum istahim kapandi cokk kramplarim koluma vurdu...
Kız yarın test yaptıracaksın dimi ayy hadi inşaallah pozitif olur.yarınYarin sabah kan testi yaptiricam allahin izniyle idrar testi dusunmuorum zaten yrn 12.gunum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?