TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

İçim içimi yiyor zaten. Kurs hocam alttan muayene boy abdesti gerektirir dediği için. Internette farklı farklı şeyler yazıyor.kafam karışıktı ama 3.4 gün daha namaz kılmam ama dinlenmek amaçlı abdestimi alıp tesbihimi çekerim Sağol canım teşekkür ederim

Rica ederim canım sen nasıl istersen öyle yap tabi
Ama namazını aksatma derim oturarakta olsa kıl

Cnm internette dioki hcg hormonu ancak adetten 10gun gecikme oldumu idrarda cikio kndini stres yapma... Gununu bekle inankiii pozitifi goruceksin bak bnde sabirsizlanip bi kez idrar testi yapmistim 8.gun ama ckmio gereksiz stresss... Dadli
sonra pozitif gördünüz mü peki

Folik asit mecburi degil demişti hamile kaldiktan sonra diyordu. Dun kan verdim. Pazartesi de kan verecem. 2 hafta sonra ulttason diyolar. Bu kadar gecmi?
Kan testinden iki hafta sonra ancak görünüyor kese ondan normal yani . Bilmiyorum burda her tedavi başında başlattılar bana zaten bi zararı Yok vitamin sonuçta . Az önce idrar testi yaptım kocaman bi nagatif . Pazartesi günü bende kan vericem

Kızlar tedaviye başlayalı 20 günde 2 kg almışım ben yandım ki yandım 75 olmuşum.siz kilo aldınız mı

Kızlar 4. Gün ve çok sıkıldım kimse yok eşim sabah kahvaltımı hazırlıyor işe gidiyor. Tv,tlf arada kitap okuyorum ama vakit geçmiyor ilk tüp bebekte bu kadar yatmamıştım tutmadı zaten. Siz neler yapıyorsunuz

Kozlar idrar testi sabah ilk idrarla yapılmak zorundaymı . Ben öyle yapmadım acaba ondan çıkmamış olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…