Benim bulamayın bırak acayip iştahım açıldı. Bulantı genelde 6. Haftadan sonra oluyormuş. Belki stresten olabilir seninki
Canım ben 3. Gün dışarı çıktım eşimle yaylaya gittik bir şey olmaz.stres daha zararlı emin ol .benimde midem bulanıyor
Eki Görüntüle 2029962 Kızlar acil yardım başka marka test almış eşim bunda çıkmadı neden bide idrar damlatılan bölümde yeşil bir şey var bu ney ya
Hemen yapim miCanım bence test bozuk o kadar gün çıkıp şimdi çıkmaması olmaz zaten olmasa pozitif göstermezdi mümkün değil. Öbür testi yap sonra
Yap evet cnmHemen yapim mi
Ama hcg hormonu idrarda birikmesi gerek diyor internette.ve idrar damlattığım alanda ki yeşil çizgi neYap evet cnm
Test hatalı sanırımAma hcg hormonu idrarda birikmesi gerek diyor internette.ve idrar damlattığım alanda ki yeşil çizgi ne
Hemen yapim mi
Ayni durum bndede var. 11.gunum senin cnm?Kızlar benden su gibi akıntı geliyor.koyu değil su gibi ıslanıyor. Sizdede varmı bu durum
Canım idrar testi seni gereksiz strese sokuyor kan ver kurtul bence .Idrar testi yapıyorsun çıktı çıkmadı koyu açık stres oluyorsun iyice canım
Folik asit mecburi degil demişti hamile kaldiktan sonra diyordu. Dun kan verdim. Pazartesi de kan verecem. 2 hafta sonra ulttason diyolar. Bu kadar gecmi?Normalde folik asit verirler önemli çünkü hem tutunmada tutunma sonra gelişme sürecinde bi danış doktoruna bence canım
Ben bugun 9. Gundeyim mide nulamtim yok. Saddce erik suyundan tiksindim kokusu cok agir koktu bana. Degisik ama baska bisiyim yok. Umarim bulanti kusma olmaz cok kotu bsiiy bence.Pozitif çıkan arkadaşlar mide bulantınız var mı? 7. günüm bitti dün öğleden sonra çok bulandı tatlı yedim biraz ondan sonra ve akşama kadar içim bulandı tatlı bişey görsrm içim kalktı bugün yoktu hatta az tatlı da yedim akşam yakın bir yere yemeğe gittik sonra dayımlara geçtik bi çay barfağı bile çay içmedim sonra kalktık yine bulanfı ama çıkarmıyorum kolonya falan kendime geldim stresten olabilir mi. 5.gün embriyosu bu arada.
Ikinci cizgi silik gibi sanki. Bndede oyle olmuştu. Tabi biraz daha belirgin ama. Oncekiller erken gebelik testimydi acaba?Eki Görüntüle 2029962 Kızlar acil yardım başka marka test almış eşim bunda çıkmadı neden bide idrar damlatılan bölümde yeşil bir şey var bu ney ya
Canım senin de hamile olduğunu düşünüyorum belirtiler benimki gibi inşallah çift çizgiyi göreceksinevet katılıyorum canım ben ona erken yapma dedim daha çok stres olur dedim ama o günler arasında çizgileri kıyaslamak istedi.Her test bir olmuyor. Ben hiç yapmadım yarın 9.günüm yapıcam öncesi çok çok silik çıkacaktı çünkü yarın varsa vardır yoksa yoktur çarşamba kan onı beklerim sonra
Ben bugun 9. Gundeyim mide nulamtim yok. Saddce erik suyundan tiksindim kokusu cok agir koktu bana. Degisik ama baska bisiyim yok. Umarim bulanti kusma olmaz cok kotu bsiiy bence.
Canım senin de hamile olduğunu düşünüyorum belirtiler benimki gibi inşallah çift çizgiyi göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?