TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kızlar acil yardım başka marka test almış eşim bunda çıkmadı neden bide idrar damlatılan bölümde yeşil bir şey var bu ney ya

Benim bulamayın bırak acayip iştahım açıldı. Bulantı genelde 6. Haftadan sonra oluyormuş. Belki stresten olabilir seninki

Yok stresli değildim ilk eveli günü bulandığında tüm gün sürdü o günde çok iyiydim dün de yemeğe gittik hava aldım baya iyi geldi sonra dayımlara geçtik gırgır şamata kalktım bizim apartmana girdik başladı kolonya falan iyi geldi baktım da bazısında erken test yapmadan başlamış hcg yükselmeye başlayınca başlayabiliyormuş bilmiyorum bakalım

Canım ben 3. Gün dışarı çıktım eşimle yaylaya gittik bir şey olmaz.stres daha zararlı emin ol .benimde midem bulanıyor

Yok canım o yönden endişem yok dün zaten 7.günümdü arabayla gittik geldik birşey olmaz ama hani stresli değildim diye anlatmak istedim. tüm gün iyiydim dün birden dayımdan gelip apartmana girmemle bulantı başladı kusma yok seninde var evet hayra alamettir benimkide inşallah. Yarın sabah test yapıcam

Eki Görüntüle 2029962 Kızlar acil yardım başka marka test almış eşim bunda çıkmadı neden bide idrar damlatılan bölümde yeşil bir şey var bu ney ya

Canım bence test bozuk o kadar gün çıkıp şimdi çıkmaması olmaz zaten olmasa pozitif göstermezdi mümkün değil. Öbür testi yap sonra

Kızlar çok silik gözüküyordu 2. Çizgi.ben idrar damlatma alanındaki yeşil jelatine takıldım o ne.diğer testi kaç saat sonra tekrar edim

Cnm internette dioki hcg hormonu ancak adetten 10gun gecikme oldumu idrarda cikio kndini stres yapma... Gununu bekle inankiii pozitifi goruceksin bak bnde sabirsizlanip bi kez idrar testi yapmistim 8.gun ama ckmio gereksiz stresss... Dadli

Canım idrar testi seni gereksiz strese sokuyor kan ver kurtul bence .Idrar testi yapıyorsun çıktı çıkmadı koyu açık stres oluyorsun iyice canım

evet katılıyorum canım ben ona erken yapma dedim daha çok stres olur dedim ama o günler arasında çizgileri kıyaslamak istedi.Her test bir olmuyor. Ben hiç yapmadım yarın 9.günüm yapıcam öncesi çok çok silik çıkacaktı çünkü yarın varsa vardır yoksa yoktur çarşamba kan onı beklerim sonra

Normalde folik asit verirler önemli çünkü hem tutunmada tutunma sonra gelişme sürecinde bi danış doktoruna bence canım
Folik asit mecburi degil demişti hamile kaldiktan sonra diyordu. Dun kan verdim. Pazartesi de kan verecem. 2 hafta sonra ulttason diyolar. Bu kadar gecmi?

Ben bugun 9. Gundeyim mide nulamtim yok. Saddce erik suyundan tiksindim kokusu cok agir koktu bana. Degisik ama baska bisiyim yok. Umarim bulanti kusma olmaz cok kotu bsiiy bence.

Canım senin de hamile olduğunu düşünüyorum belirtiler benimki gibi inşallah çift çizgiyi göreceksin

Ben bugun 9. Gundeyim mide nulamtim yok. Saddce erik suyundan tiksindim kokusu cok agir koktu bana. Degisik ama baska bisiyim yok. Umarim bulanti kusma olmaz cok kotu bsiiy bence.

Canım senin de hamile olduğunu düşünüyorum belirtiler benimki gibi inşallah çift çizgiyi göreceksin

Ay İnşallah canım ağzın bal yesinn. Benim eveli günü bir anda oldu azcık pasta yedim ardından bulantı oldu tüm gün içim karıştı kardeşimde tatlı getirmişti hiç bakamadım bile dünde akşam oldu bilmiyorum kasık ağrım arttı gibi aşağıya bacağıma vuruyor kasıyor gibi ara ara. Yatın yapıcam ama çok korkuyorum

Arkadaşlar 2 saat aradan sonra tekrar test Yaptım bu sefer belirgin çizgi.nette araştırdım her testin duyarlılığı aynı olmuyormuş markamdan markaya değişiyormuş.eşim farklı marka aldığı için sanırım böyle oldu.normal test aldık erken testlerden almadık.sadece marka farklıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…