TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kizlar benim dun transferim oldum benim kullandigim ilaclar
Estrofem tb
Prednol yarim
Hibor 5000 kan sulandirici
Climara forte flaster
Folik asit
Coraspin
Crinone
Sizinkiler nedir acaba ozellikle olumlu olan arkadaslar
Estrofem ve crinone hariç diğerlerini kullandım. Transferden 1 gün sonra catlatma iğnesi prednol u 5 gün sabah aksam

Kizlar benim bu ikinma işi cok aklıma takıldı ya..transfer sonrası çiş yaparken biraz ikindim bisey olur mu korktum

Ne kadar çok ilaç kullanıyorsunuz ya ben sadece progestan200 fitil olarak kullanıyorum folikasit bile pozitif görmeden gerek yok dedi dr
Cnm 34yasindayim ama fsh cok yukselmis 21.1 lerde o yuzden vermis olabilir ama bana verdigi ilaclarin hepsini arastirdim tutunmayi kolaylastirici ilaclar bir cok dr veriyor bu ilaclari ...benim daha onceki tedavilerim uludag uni.oldu orda sadece crinone kullandim 3 tedaviden sadece 1 tanesinde gebelik olustu...simdi bursajinemedde yapildi..doktorum cok bilgili cok basarili ve yillardir bu isin icinde ..aslinda 6 hucreli 2 kalite ve tek embriyo transfer edildi..belki bu ilaclarin destegi ile tutunur...bir umut iste

Gecmis olsun cnm ...ne guzel en azindan bir evladimiz var...hayirlisi boyleymis de ..stres yapma allah evladina uzun ömur versin...hangi merkezde yapildi...

Pozitif çıkan arkadaşlar mide bulantınız var mı? 7. günüm bitti dün öğleden sonra çok bulandı tatlı yedim biraz ondan sonra ve akşama kadar içim bulandı tatlı bişey görsrm içim kalktı bugün yoktu hatta az tatlı da yedim akşam yakın bir yere yemeğe gittik sonra dayımlara geçtik bi çay barfağı bile çay içmedim sonra kalktık yine bulanfı ama çıkarmıyorum kolonya falan kendime geldim stresten olabilir mi. 5.gün embriyosu bu arada.

Kızlar neden cvp yok merak ediyorm

Merak etme ondan bişey olmaz çok tuvalet tutunca bir anda o idrar boşalmıyor tam ıkınma değil yaptığınız büyük tuvaleti yaparken baya kuvvet uygulayıp karın kaslarını çok kasmak sorun oluyor idrarda olmaz bende sürgü almak zorunda kaldım ve sürgüye yattığım yerden biraz zor yaptım hemşireler sorun olsa sürgü vermezdi

Cok teşekkür ederim cevbn icin..korkmustum açıkçası inşallah dedigin gibidir cok sagol

Estrofem x 3 (Kalp atisi ile birakilcakmis)
Corispin x1
Prednol x1
Clexane x1 ( 7. haftaya kadar)
Progestan 200mg 2x2
Folik asit
Proluton amp 10 kutu, 4 gunde 1 kas icine IM (12.gun gebelik testinden sonra)

İnşallah canım Allah gönlünce versin
Benim hiçbir sıkıntım yok tüm değerlerim normal bir tane normal yoldan olan çocuğum var 4,5 yaşında sebep yok yani yada piskolojik.2 sene olmayınca yaş ilerlemeden deneyelim dedik tüp bebek yaşım 32 allah kalbimizdekini versin inşallah hepimize

Benim bulamayın bırak acayip iştahım açıldı. Bulantı genelde 6. Haftadan sonra oluyormuş. Belki stresten olabilir seninki

Gecmis olsun cnm ...ne guzel en azindan bir evladimiz var...hayirlisi boyleymis de ..stres yapma allah evladina uzun ömur versin...hangi merkezde yapildi...
Ben Fransa'da yaşıyorum burda tedavi oluyorum . Evet kızımı da tüp bebekle sahip oldum . İki tüpümde birer sene arayla alındı ok zorlu süreçten sonra kızım oldu elhamdülillah. Kızımdan sonra 5. Denemem dondurulmuşlarla bi kere tuttu şimdi de hiç umudum yok bütün kollarım kırık onca insanı düşünüp dua ediyorum rabbim olmayanlarada nasip et diyorum karma karışık yaşıyorum . Ki bu durumlardan eşimden başka kimsenin haberi Yok . Her sıkıntı stresi içimde yaşıyorum . Zor gerçekten . Allah hepimize yardım etsin

Canım ben 3. Gün dışarı çıktım eşimle yaylaya gittik bir şey olmaz.stres daha zararlı emin ol .benimde midem bulanıyor

Kızlar pozitif görünce emin olun ki stres bitmiyor doğana kadar.negatif olan olursa üzülmesin hamile kalmayla iş bitmiyor önemli olan sağlıklı bir şekilde doğurup kucağa almak .benim 20. Haftada sebepsiz yere karnımda bebeğimin kalbi durdu 28 Aralık'ta o daha kötü.öyle olacağına en baştan tutmasın daha iyi.ve ben suni sancı ile 3 günde zorla doğurdum öldüm öldüm.allah herşeyin hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…