Estrofem ve crinone hariç diğerlerini kullandım. Transferden 1 gün sonra catlatma iğnesi prednol u 5 gün sabah aksamKizlar benim dun transferim oldum benim kullandigim ilaclar
Estrofem tb
Prednol yarim
Hibor 5000 kan sulandirici
Climara forte flaster
Folik asit
Coraspin
Crinone
Sizinkiler nedir acaba ozellikle olumlu olan arkadaslar
Bence baya yüksek ama ikiz için kesin bir bilgi değil sanırımBenimde büstle çıkmıştı sonucum canım tekti ama takılma bence bu sayılara 80 şerde çıkıp ikiz olan var
Tebrik ederim9. Gün 236
11. Gün 437
5. Gün blast embriyo iki tane
Cnm 34yasindayim ama fsh cok yukselmis 21.1 lerde o yuzden vermis olabilir ama bana verdigi ilaclarin hepsini arastirdim tutunmayi kolaylastirici ilaclar bir cok dr veriyor bu ilaclari ...benim daha onceki tedavilerim uludag uni.oldu orda sadece crinone kullandim 3 tedaviden sadece 1 tanesinde gebelik olustu...simdi bursajinemedde yapildi..doktorum cok bilgili cok basarili ve yillardir bu isin icinde ..aslinda 6 hucreli 2 kalite ve tek embriyo transfer edildi..belki bu ilaclarin destegi ile tutunur...bir umut isteNe kadar çok ilaç kullanıyorsunuz ya ben sadece progestan200 fitil olarak kullanıyorum folikasit bile pozitif görmeden gerek yok dedi dr
Gecmis olsun cnm ...ne guzel en azindan bir evladimiz var...hayirlisi boyleymis de ..stres yapma allah evladina uzun ömur versin...hangi merkezde yapildi...Rabbim nasip edecekse olacak zaten hayırlısıyla oğlunuz varmış ne güzel ondan vakit bulamazsınız zaten pek düşünmeye Benim de bir kızım var 2.5 yaşında ilk tedaviyle sahip oldum . Şimdi bu beşinci deneme son denemem de boş kese oldu kürtaj oldum . Burda embriyonun kaliteli olduğunu söylüyorlar o kadar bilgi istesen bile geçiştiriyorlar. Yarın benimde idrar testi yapmayı düşünüyorum . Git gelelerden yoruldum . Kızımla da yeterince ilgilenemiyorum sinirlerim çok bozuk rabbim diyorum ama Gine'de stresten alamıyorum kendimi
Kızlar neden cvp yok merak ediyormKizlar benim bu ikinma işi cok aklıma takıldı ya..transfer sonrası çiş yaparken biraz ikindim bisey olur mu korktum
Kızlar neden cvp yok merak ediyorm
Cok teşekkür ederim cevbn icin..korkmustum açıkçası inşallah dedigin gibidir cok sagolMerak etme ondan bişey olmaz çok tuvalet tutunca bir anda o idrar boşalmıyor tam ıkınma değil yaptığınız büyük tuvaleti yaparken baya kuvvet uygulayıp karın kaslarını çok kasmak sorun oluyor idrarda olmaz bende sürgü almak zorunda kaldım ve sürgüye yattığım yerden biraz zor yaptım hemşireler sorun olsa sürgü vermezdi
İnşallah canım Allah gönlünce versinCnm 34yasindayim ama fsh cok yukselmis 21.1 lerde o yuzden vermis olabilir ama bana verdigi ilaclarin hepsini arastirdim tutunmayi kolaylastirici ilaclar bir cok dr veriyor bu ilaclari ...benim daha onceki tedavilerim uludag uni.oldu orda sadece crinone kullandim 3 tedaviden sadece 1 tanesinde gebelik olustu...simdi bursajinemedde yapildi..doktorum cok bilgili cok basarili ve yillardir bu isin icinde ..aslinda 6 hucreli 2 kalite ve tek embriyo transfer edildi..belki bu ilaclarin destegi ile tutunur...bir umut iste
Benim bulamayın bırak acayip iştahım açıldı. Bulantı genelde 6. Haftadan sonra oluyormuş. Belki stresten olabilir seninkiPozitif çıkan arkadaşlar mide bulantınız var mı? 7. günüm bitti dün öğleden sonra çok bulandı tatlı yedim biraz ondan sonra ve akşama kadar içim bulandı tatlı bişey görsrm içim kalktı bugün yoktu hatta az tatlı da yedim akşam yakın bir yere yemeğe gittik sonra dayımlara geçtik bi çay barfağı bile çay içmedim sonra kalktık yine bulanfı ama çıkarmıyorum kolonya falan kendime geldim stresten olabilir mi. 5.gün embriyosu bu arada.
Cd 56 canım rahimden parça alınmasıCanim bağışıklık derken anlamadım nasıl bir süreç bu ?
İnşallah canım aminnnnnHadi inşallah gzel haberler veririz
Arkadaşlar bana da iki tane 3.gün biri 8 diğeri 6 hücreli embriyo transfer edildi kalitesi hakkında dr bişey demedi size söylediler mi kalite durumunu
yüksek evet gayet olumlu bi sonuç iki embriyo mu transfer edilmiştiBence baya yüksek ama ikiz için kesin bir bilgi değil sanırım
Ben Fransa'da yaşıyorum burda tedavi oluyorum . Evet kızımı da tüp bebekle sahip oldum . İki tüpümde birer sene arayla alındı ok zorlu süreçten sonra kızım oldu elhamdülillah. Kızımdan sonra 5. Denemem dondurulmuşlarla bi kere tuttu şimdi de hiç umudum yok bütün kollarım kırık onca insanı düşünüp dua ediyorum rabbim olmayanlarada nasip et diyorum karma karışık yaşıyorum . Ki bu durumlardan eşimden başka kimsenin haberi Yok . Her sıkıntı stresi içimde yaşıyorum . Zor gerçekten . Allah hepimize yardım etsinGecmis olsun cnm ...ne guzel en azindan bir evladimiz var...hayirlisi boyleymis de ..stres yapma allah evladina uzun ömur versin...hangi merkezde yapildi...
İnşaallah canım amin cümlemizin emekleri boşa gitmez inşaallahCanım baya net görünüyor maşallah hayırlısıyla devam etsin inşallah
Canım ben 3. Gün dışarı çıktım eşimle yaylaya gittik bir şey olmaz.stres daha zararlı emin ol .benimde midem bulanıyorBugün arabayla yakına bir yere yemeğe gittik orada oturdum çok az markette dolaştım bişey bakıp çıktım geldim belim ağrıyo yine aşağı nasıl desem köşesi bacakla oranın arası diyeyim ağrıyor biraz ama hava aldım ya iyi oldu insan evde takıyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?