TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Öyle oldu canım nasip değilmiş
Artık başka bahara kısmetse
Sen ne yaptın ?
Yassimin hayırlısı olsun canım, beni 2 ay dinlenmeye ayırdı doktor ekimde tekrar transfer var sen aynı doktordamı devam etceksin karar verdinmi. Negatif için bana bir neden söylemedi sana yorum yaptımı

Ya benim ki ilaçlardan ödemmi oldu ne oldu 75 olmuşum 2 kilo almışım Allahtan boyum uzun 1.71

Canım ben zayıfım anneme gelmeden önce kilo almıştım ama burda vermişimdir benimde şişkinliğim var hele biraz yemek yiyince şişiyor karnım.

Kız yarın test yaptıracaksın dimi ayy hadi inşaallah pozitif olur.yarın dejavu_one idrar testi yapacak sende kan testi hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Canım belirtiler bugün daha bir fos sanki o yüzden bir umutsuzluk var inşallah mucize olur kalitesi iyi olmasa da tutunmuşlardır. Sen ne durumdasın ?

Kızlar 2018 Nisan anneleri topiği açılmış inşaallah orda yazışmak nasip olur hep beraber

İnşallah canımmm..

Kizlar esim eve geldi isten yarin yapmayalim hadi smdi kan testi yaptiralim dediiiii kocamannnn biiiiii NEGATİFFFFFFF 1.2

Canım çok zor biliyorum bende korkuyorum ama herşey kader kısmet elbet bir vakti var tevekkül ve sabır ilacımız başka yapacak birşeyimiz yok birgün olacak inşallah pes etmek yok

Canım AVM'ye geldik yazamıyorum eve gelince yazarım

Kizlar esim eve geldi isten yarin yapmayalim hadi smdi kan testi yaptiralim dediiiii kocamannnn biiiiii NEGATİFFFFFFF 1.2
Canım.. kendini üzme dicem ama içindeki o bosluk hissi geçmediği sürece üzüleceksin biliyorum .. Rabbim hepimize inşallah birgün o güzel duyguyu yasaticak bizlere. Umarım ilk denemen dir değilse bile insallah bir sonraki pozitif olur .. Benimde ilki negatıf olduğunda bir süre oturduğum yerden kalkamadim tedavi olduğum hastanede test yaptirmistim ben o güne kadar evde yapmadigima pişman oldum keşke evimde alsaydim dedim ve evime dönene kadar ağladım sonra bu sayfalara göz attım saatlerce okudum ve şükür ettim okadar çok negstif denemesi olan varki dik durmak ve moralin çok önemli olduğunu burada anladım ... 2 ay boyunca ara verdim doktorum kanpihtilasma testi ve kromozom testi istesi onlari yaptım bu ay da adetim suan bitince histereskopi yapılacak çizik te atilicak. Normalde 2,3 negatiften sonra tavsiye ediyor doktor ama ben içim rahat etsin diye ikinci denemede istedim . Eğer senin de ilk se tavsiye ederim cnm ..

Bende seviyorum buradaki arkadaşları hep beraber devam edelim Ağustos'ta güzel haberler veririz inşallah benim muayene günüm belirlendi bugün adet olduğum için 8 Ağustos'ta gidiyorum
cnm sen opudan snra adetliyken gittinmi muayeneye beni cagirdilar kist olmus doktor bu ay dinlen dedi bana dogum kontrol hapi verdi

Öyle oldu canım nasip değilmiş
Artık başka bahara kısmetse
Sen ne yaptın ?
Canım benim ya hakkında hayırlısını versin Rabbim ne hissettiğini çok çok iyi anlıyorum ama elden bişey gelmez herşey olacağına varıyor. Ne zaman kısmetse ozaman olacak elbet bizlerinde yüzü gülecek inşallah hayırlısı ile. Bende ailemin yanına geldim biraz kafa dinleyim dedim bakalım eylül gibi tekrar başlayacağız tedaviye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…