- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
Benim de senin gibiydi Can'ım. 11. Hafta bitince iğneyi kesti. Crinone jeli sabah akşama çıkardı.İğneyi neden kestiki, benim sabah crinone jel akşam progestan iğne devam ediyor. Benimde bugün 12. Gün 12 haftaya kadar devam edecek ikiside tabi nasibimizde varsa
Rabbim hayırlısıyla kucağında göstersin canım benim.Kızlar değerim 183 çıktı. Rabbim devamını nasip etsin inşallah, sağlıkla kavuşalım meleklerimize
Çok sevindim amin insallah bebeklerimize kavuşuruz.Kızlar değerim 183 çıktı. Rabbim devamını nasip etsin inşallah, sağlıkla kavuşalım meleklerimize
Bilmiyorum ki bugün olmadi çok şükür bişey çarşambayı bekliyorum sabırsızlıkla inşallah kesemiz oluşmuştur ve bebeğim sağlıklıdır bişey olmamıştır Rabbime sigindim o neylerse güzel eylerİğneyi neden kesti anlamadım ki. Aksine kanama olunca iğne verilir
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahKızlar değerim 183 çıktı. Rabbim devamını nasip etsin inşallah, sağlıkla kavuşalım meleklerimize
Ahh canım o kadar mutlu oldum ki,temmuzda nasıl üzülmüşdük...her gecenin sabahı var diye diyorlar ya...rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah canımKızlar değerim 183 çıktı. Rabbim devamını nasip etsin inşallah, sağlıkla kavuşalım meleklerimize
Hayat varsa umutta var. Ben ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. İlk tüp bebek denemesi negatif oldu. Ekimde 2.tüp bebeği denedik. Çok şükür pozitif ama daha kesesi kalp atışı yolumuz uzun. Dua edip tevekkül edeceğiz. Pes etmek yokKızlarr allah yardımız olsun hepimizin. Benimde birinci tüp denemem negatifti allahtan mani cıkmazsa persembe günü ikinci denemem olucak dr iki transfer yapıcagıno söyledi. Ama birinci olumsuz olunca kendimi kaybettim şimdi hiç heycan yok ümit yok hayal bile kuramıyorum
Allah yardimcimiz olsun hepimizin. Yasadiklarimiz cok zor seyler. Her gecen gun daha sikintili ve yipratici. Insllh tez zamanda hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza alirizAynen öyle inşallah hersey güzel olucak. Benimde yarın olucak sabah erken gidicez tahlille dr istediği sekılde olursa transfer yapılcak inşallahMevlam hakkımızda hayrlısını anne olmayı nasıp etsin saglıcakla kavusuruz inşallah bebişlerimize. Ama ilkinde cok heycanlanmıştım transfer yapılacagı esnada duygu yogunlugundan aglama krızıne girmiştim dr zor sakinleştirmişti beni. Tabi begatif oluncada yıkımı cok kötü oldu. Bakalım bunda neler olacak sankı ayaklarım tersine gidiyor gibi. Hiç heycan yok sadece korku ve endişe doluyum. Saatlerdir uyumak için yatakta dönüp durdum bir sağa bir sola. Allahım ne meşakkatli bir yol
Cnmmmm sonucun n oldu nm orayı kaçırdımmı?İyiyim canım ,ölee kendimi dinliyorum gözlerim kapalıtest günü için gün sayıyorum.2 gündür azımda 1 lira emiyomuşum gibi bi tat var azımda...annem bana hamileyken öle olmuş...işte miş mış,öle geçiyo günler...umut doluyum inşallah rabbim yüzümüzü güldürücek,evlatlarımızı kucağımıza alıcaz...
Canım çok şükür pozitifCnmmmm sonucun n oldu nm orayı kaçırdımmı?
Cnmmmmm harikaaaaaa bir haberrrrr hadiiii bakalımmmm sıra bize gelsinnnnn şimdi sırdaki sonuçCanım çok şükür pozitifŞimdi kese ve kalp atışı sınavı var önümüzde beklemedeyiz...Allah rağzı olsun...sen nasılsın?
Ay inşallah...çok zor günler geçirdik.Rabbim dileyen herkeze hayırlısı ile nasip etsin inşallahCnmmmmm harikaaaaaa bir haberrrrr hadiiii bakalımmmm sıra bize gelsinnnnn şimdi sırdaki sonuçyasminsay hadiiii gelsinnn güzelll pozitiflerrr
Benimde 1 hafta var canım, 6 kasım nasipse test günüm.Kacıncı günündesinyasminsay bende 1 hafta kaldı test günüme. İki defa kahve rengi lekelenme oldu inşallah hayrın hanercisidir.
Kacıncı günündesinyasminsay bende 1 hafta kaldı test günüme. İki defa kahve rengi lekelenme oldu inşallah hayrın hanercisidir.[/QUOTE
Hayırlı güzel haberlerle gelin işallahhhh hadi bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?